Topmodel tekenboeken – Wie kent ze nog?

Hoi! DE Topmodel tekenboekjes. Wie had deze vroeger niet? Zo’n 8 jaar (ik was toen 13) geleden was ik er helemaal fan van. Ik ontwierp een heleboel outfits in die boekjes. Voor degene die denken? Waar praat ze over? De Topmodel tekenboeken zijn boeken waar modellen in staan zonder kleding. Die moet jij dan tekenen. Een soort modeontwerp boekjes. Erg leuk voor een beetje ‘crea bea’ meisjes als ik. Ik had zelfs 3 van dit soort boeken in mijn bezit. 2 ervan zijn zelfs helemaal vol getekend. Een grote fan was ik dus ;). Na 8 jaar heb ik deze boeken er weer eens bij gepakt om naar mijn creaties te kijken. Kijk je mee?

Na lange tijd blader ik weer eens door deze Topmodel boeken. Het ziet er allemaal nog best oké uit voor iemand die nou niet echt een groot tekentalent heeft, haha. Maar kleding ontwerpen kon ik op zich wel. Het leek mij ook wel grappig om nu eens zo’n model van kleding te voorzien, dus aan het einde van deze post zie je die creatie. Eerst komen er wat creaties die ik in mijn tienerjaren heb gemaakt. Ik begin bij het oudste boekje.

De Topmodel tekenboeken creaties:


Dit is de allereerste tekening die ik maakte en die ziet er best leuk uit joh! Toen kleurde ik nog met potlood.


In deze periode waren van die sjaals helemaal in, dat zag je ook veel terug in mijn tekeningen, haha.


In mijn tweede boek begon ik met stift. Ziet er net wat mooier uit. Ik tekende hier mijn ouders, hihi.


Ook die benamingen eronder. Deze creatie heet: ‘apart’, hahahaha.


Ook hele tekeningen in een soort ‘style’.


Die Hippie vind ik serieus best leuk gelukt.


En weer een bijzondere ‘style’, haha. Een konijn en wortel.


En in het derde boekje begon het allemaal wat ‘strakker’ te worden. De linkerkant vind ik erg mooi gelukt.


Dit lijkt meer voor carnaval of iets in die geest. Ook erg grappig bedacht.

 


En dan nu in het laatste boekje waag ik mij eraan om nu nog een outfit te ontwerpen. Er staan 2 lege modellen, dus dat worden 2 outfits.


En tadaaaa, dit is het geworden, haha. Of mijn tekenkunsten erop vooruit zijn gegaan? Geen idee. Maar ik vind het best leuk gelukt. Een tuinbroek outfit en een high waisted jeans outfit. Op dit moment houd ik erg van die kledingstukken, dus daar moest ik aan denken toen ik iets ging ontwerpen.

Ik betrapte mij erop dat het nog best leuk is om in deze boekjes te tekenen. Je creativiteit kan je er mooi in kwijt en het is best grappig om te doen. De boekjes ga ik dan ook nooit weg doen. Altijd grappig om terug te kijken.

Had jij vroeger ook een Topmodel tekenboek?

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *