The Vampire Diaries

Hoi! Afgelopen week was ik ziek :(. Volgens mij had ik een lichte buikgriep en ik was ontzettend moe. Niet zo fijn. Maar wat moet je dan zo’n hele dag doen als je op de bank ligt?! Dan kijk ik graag een serie. Ik ben al een hele tijd bezig met: The Vampire Diaries. Dit is echt een super leuke serie! Via Netflix kijk ik deze serie en ik heb tijdens de tijd dat ik ziek was volgens mij al weer een heel seizoen erdoorheen gejast, haha. Ik vind het een top serie en in dit artikel vertel ik je waarom. Ook vallen mij een paar dingen op. Oftewel in dit artikel ga ik eens lekker kletsen over The Vampire Diaries.

Let’s talk about The Vampire Diaries:

1. Het is echt gewoon een topserie. Ik ben nu al bij seizoen 6 en ik blijf maar kijken. De verhaallijnen blijven boeiend en spannend. Wie heeft toch zo’n weelderige fantasie om dat allemaal te bedenken?!

2. De serie kan natuurlijk nooit echt gebeurd zijn en dat is leuk om te zien. Het is fantasie met werkelijkheid door elkaar. Hoe spannend is een wereld waarin vampiers, heksen en weerwolven leven. Ik ben 21, maar blijf deze fantasie geweldig vinden. Herkenbaar?

3. Oké ik geef het toe: Stefan en Damon zijn natuurlijk ook helemaal niet vervelend om naar te kijken. Misschien helpt hun aanwezigheid ook wel dat ik blijf kijken, haha. Vooral Damon met mijn blauwe ogen *zwijmel*.

4. Ik zit me nu wel te bedenken hè: hoeveel kleding hebben deze mensen toch niet. Telkens wanneer een vampier met iemand in bed belandt, scheuren ze alle kleuren stuk! Je kunt dat toch ook gewoon op een normale manier doen ;).

5. En hoe vaak kan je opstaan uit de dood joh?! Mensen waarvan je denkt: ‘he jammer dat diegene dood is’…. 2 seizoenen later zijn ze er weer.

6. De verhaallijn met de Originals Vampires vind ik ook erg goed bedacht. Super leuk dat zij ook hun eigen serie hebben.

7. En hoeveel alcohol wordt daar toch niet ingeslagen joh, haha. Ik denk dat menig Nederlander ook wel vampier zou willen zijn: veel alcohol drinken en je wordt er nauwelijks dronken van. Hooguit een beetje aangeschoten.

8. Hoe vet is het om de dode trouwens te kunnen zien. Je bent een dierbaar iemand verloren, maar toch blijft diegene over je waken. Op zich wel een fijne gedachte.

9. En naar mijn idee heeft iedereen straks aan het einde van de serie het met elkaar gedaan, haha. Serieus, Elena heeft al 2 broers gehad,(Spoiler alert!)  ik zit nu in het seizoen dat Caroline Stefan wel ziet zitten….. Zo is de cirkel straks rond. GTST is er niks bij, haha.

10. En telkens aan het einde van een aflevering gebeurd er iets spannends, dat je blijft kijken…. telkens opnieuw en opnieuw (oké en bij Netflix speelt de volgende aflevering zich na een paar seconden vanzelf af, kan er ook iets mee te maken hebben, haha). Maar toch… ik klik niet weg, omdat ik wil weten hoe het afloopt. Knap gemaakt!

Ik blijf het een leuke serie vinden en het volgen :). Gelukkig heb ik nog tot en met seizoen 8. Maar dan moet ik helaas nog wel even wachten. Seizoen 7 komt pas in april, mei of juni online. Maar dan is er altijd nog The Original Vampires, dan ga ik daar weer mee verder ;).

Ik kruip weer lekker achter mijn laptop en ik kijk seizoen 6 (langzaam) verder….. Want dadelijk heb ik al die afleveringen gezien en val ik in een zwart gat (oho). Haha.

Ben jij fan van The Vampire Diaries?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *