Tenerife 2020 vlog #3: chillen aan bad & coronaproof eetzaal

Hoi! De laatste Tenerife 2020 vlog is hier. In dit deel zie je onze laatste vijf dagen van de vakantie. We doen lekker rustig aan en liggen veel bij het zwembad. We maken in de avond vaak een wandeling over de boulevard. En ik laat jullie de grote eetzaal zien. En hoe coronaproof deze is. Kijk mee naar de laatste Tenerife 2020 vlog.

 

Heb je de vorige vlogs gemist? In de eerste vlog zie je onze heenreis en wat meer van het hotel en de omgeving. In de tweede vlog huren we een auto en hebben we een excursie naar het eiland: La Gomera. Een bijzondere tocht die we niet snel vergeten.

De laatste vijf dagen doen we niet heel veel. We liggen veel bij het zwembad: beetje zwemmen, boekjes lezen en kletsen. Het lekkere eten blijft. En ik laat jullie dan ook de eetzaal zien. Het avondbuffet en het ontbijt.

We maken in de avonden wandelingen over de boulevard. Langs mooie plekken en wat winkeltjes. Helaas zit er ook veel dicht. En helaas komt aan alle leuke dingen een eind. We vliegen terug naar Nederland. Een zeer vlotte vlucht moet ik zeggen. Veel kijkplezier met deze laatste Tenerife 2020 vlog!

Tenerife 2020 vlog #3

Vond je ook deze laatste vlog leuk? Doe dan een duimpje omhoog. Vind ik zeker heel leuk! Ik heb echt een hele fijne vakantie gehad. Wat een luxe daar. Dat zijn wij helemaal niet gewend joh. Om met de woorden van mijn vader te spreken: genieten, genieten, genieten. En dat hebben we zeker gedaan.

Tenerife is echt een mooi eiland om een heerlijke relaxte vakantie te houden. En met de ‘ strenge’ coronamaatrdegelen was het prima te doen. Voelde mij daar zelfs veiliger dan hier in Nederland. Een vakantie om mooi op terug te kijken. En wie weet kom ik nog eens op één van de Canarische eilanden….

Zou jij op vakantie naar Tenerife willen?

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *