Tenerife 2020 vlog #2: auto huren & La Gomera tour

Hoi! De tweede Tenerife 2020 vlog staat klaar! In deze lekkere lange vlog neem ik jullie mee over het eiland. We gaan namelijk een auto huren en verschillende stadjes bezoeken. Maar we blijven niet op Tenerife. In deze vlog hebben we ook een La Gomera Jeep Tour. Met een zeer lachwekkende chauffeur. Zie alle beelden in deze Tenerife 2020 vlog.

Mijn eerste Tenerife 2020 vlog gemist? Kijk deze dan eerst. Hierin ze je in welk hotel we verblijven en wat meer van de omgeving daar. Je ziet de zwembaden en natuurlijk de heenreis. Vliegen met mondkapje en al!

In deze vlog zie je dus onze volgende drie dagen op Tenerife. Op woensdag huren we een auto en bezoeken we verschillende stadjes. Ohja en ons plan om naar een Aloë Vera plantage te gaan, loopt iets anders….

Donderdag is lekker een chill dagje en op vrijdag hebben we dan een La Gomera Jeep Tour. Met verschillende Jeeps Touren we het eiland La Gomera over. Er was ook een Nederlandse reisleidster mee, dus dat was helemaal makkelijk (oké, ze was Belgisch, maar dat telt ook).

De tour zullen we mede dankzij onze chauffeur niet snel vergeten. Wat kan die man goed rijden. Bekijk de vlog maar om te zien op wat voor wegen en door wat voor smalle steegjes we gaan. Echt hilarisch! En mijn telefoon wordt ook nog eens afgepakt! Maar ik krijg deze snel en op bijzondere wijze terug. Veel kijkplezier met deze vlog!

Tenerife 2020 vlog #2

En vond je deze vlog leuk? Doe dan zeker een duimpje omhoog. En abonneer je op mijn kanaal om zeker de laatste Tenerife 2020 vlog niet te missen. We gaan dan naar het strand, veel chillen aan het zwembad en we maken leuke wandelingen over de boulevard en drinken veel cocktails. Dat alles in de laatste, maar zeer zomerse vlog.

Was jij graag bij onze jeep chauffeur ingestapt? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1171

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *