Southampton vlog #2: Shoppen, Tudor House, Sprinkles en naar huis

Southampton vlog

Hoi! Daar is de tweede Southampton vlog dan! In het eerste deel kon je al twee dagen van onze vakantie daar zien. In dit deel zie je de andere twee dagen. Zondag en de maandag wel te verstaan. En ook in deze vlog zie je veel lekker eten voorbij komen (oops). Thijs had namelijk een echt Engels ontbijt, we aten super grote pizza’s en we zijn bij de Sprinkles geweest. De beste wafels ever joh! Verder hebben we ook cultuur gesnoven: Tudor House and Garden. En shoppen… Kijk maar mee naar deze Southampton vlog!

Van vrijdag 26 tot maandag 29 oktober ben ik met Thijs in Southampton geweest. Rianne loopt daar twee maanden stage. En natuurlijk wilden wij haar graag opzoeken! Donderdag 25 oktober is onze vakantie eigenlijk al begonnen. Thijs en ik zijn met de trein naar Hoofddorp gereisd. Daar hebben we een nachtje in een hotel geslapen, omdat we de volgende ochtend al om half 6 op Schiphol moesten zijn. Best vroeg!

De zondag zijn Thijs en ik met een goed ontbijt begonnen en daarna met de bus naar Rianne haar stage gegaan. Ze zit in Netley dat net iets buiten Southampton ligt. We hebben daar een rondleiding gekregen van haar. Daarna zijn we terug naar de stad gegaan en hebben Rianne en ik lekker geshopt! Die avond aten we super grote pizza’s, maar echt groot! En cocktails….

En maandag was de laatste dag. We zijn naar het Tudor House and Garden geweest. Een huis van een bekende Engels familie uit de geschiedenis. Laten we zeggen dat het heel bijzonder was…. En als afsluiter hebben we bij de Sprinkles gegeten. Daar had ik echt een hele lekkere wafel. En daarna was het tijd om terug naar huis te vliegen…
Genoeg leuke beelden weer in deze Southampton vlog!

Southampton vlog #2

Dat waren dan mijn dagen in Southampton. Ik heb het heel erg leuk gehad! Een leuke stad met veel gave winkels en lekkere restaurants. Rianne is ondertussen alweer terug in Nederland. En wie weet gaat ze ooit nog eens terug. Dan zoeken wij haar graag nog een keer op! Vond je deze video leuk? Vergeet duimpje omhoog te doen! En abonneer op mijn kanaal!

Lijkt jouw Southampton leuk?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *