Southampton vlog #1: vliegen, shoppen, Titanic museum en voetbalwedstrijd

Southampton vlog

Hoi! Daar is de eerste Southampton vlog! De laatste dagen van mijn herfstvakantie ben ik naar Southampton geweest. Daar staat al wel een foto artikel van online. Maar beelden zeggen soms net vaak wat meer. Vandaar deze Southampton vlog! Samen met Thijs ging ik naar Southampton om Rianne op te zoeken. Met z’n drieën hebben we de stad verkend. De eerste twee dagen hebben we al aardig wat gedaan. Dat zie je in deze vlog. En tja… Er komt ook weer lekker eten voorbij….

Van vrijdag 26 tot maandag 29 oktober ben ik met Thijs in Southampton geweest. Rianne loopt daar twee maanden stage. En natuurlijk wilden wij haar graag opzoeken! Donderdag 25 oktober is onze vakantie eigenlijk al begonnen. Thijs en ik zijn met de trein naar Hoofddorp gereisd. Daar hebben we een nachtje in een hotel geslapen, omdat we de volgende ochtend al om half 6 op Schiphol moesten zijn. Best vroeg!

Maar op vrijdag waren we rond 9 uur al op Southampton airport en daar stond Rianne ons op te wachten. Eerst maar eens koffie en gezellig kletsen. Daarna konden we gelukkig al in ons hotel inchecken. En daarna zijn we de stad in gegaan. Er is daar een groot winkelcentrum: Westquay. Dat wilden we graag zien, haha. Rianne wist er ook al aardig goed de weg ;). En als avondeten hadden we hele lekkere burgers!

De dag erna (zaterdag) begon met de meest heerlijke pancakes die ik ooit heb gehad! Met een goed gevulde maag zijn we naar het Titanic museum geweest. Heel interessant om te zien! Daarna zijn Thijs en ik naar een voetbalwedstrijd van FC Southampton tegen Newcastle geweest. Wat een beleving! En natuurlijk hebben we weer lekker avondeten gehad. Dat ging alleen op een bijzondere wijze….. Ik zou zeggen: bekijk mijn eerste Southampton vlog !

Southampton vlog #1

En? Vond je dit eerste deel al leuk? Doe dan een duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal! Volgende week komt namelijk het tweede deel online. Hierin zie je dat we een bezoekje brengen aan de stage van Rianne, gaan we Rianne en ik samen shoppen en we bezoeken het Tudor House and Garden museum. En we eten toch weer lekker: een wel hele grote pizza en een cocktail met veel alcohol! Ik zou zeggen: tot de volgende vlog!

Ben jij wel eens in Southampton geweest? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1148

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *