Portugal vlog #5 : Lissabon tour & zwemmen in zee

Portugal vlog

Hoi! Dit is dan de laatste Portugal vlog. Aan alle leuke dingen komt een eind zullen we maar zeggen. Onze laatste dagen van de vakantie waren wel super leuk. Zo zijn we een dagje naar Lissabon geweest en zijn we nog één keer in de zee geweest met zeer hoge golven. Daarna was het toch echt tijd om naar huis te gaan. Zie onze laatste gezellige beelden in de Portugal vlog.

Voor de derde keer ga ik weer samen met mijn ouders, vriendje, schoonouders en schoonzusje op vakantie. Deze keer hebben we een groot huis in Portugal gehuurd. In de plaats: Foz Do Arelho. Dit ligt ongeveer 100 kilometer boven Lissabon. Van zaterdag 27 juli tot zaterdag 10 augustus zijn we hier geweest. Met onze huurauto’s trokken we erop uit en een paar dagen hebben we lekker gechillt in het huis. En alle dagen heb ik weer gezellig de vlogcamera meegenomen. Vandaar alle Portugal vlogs !

Heb je alle voorgaande vlogs gemist. Kijk deze eerst terug. Daar zie je meer belevenissen van onze vakantie. In de eerste vlog zie je ons huis en het stadje Obidos. De tweede vlog is shopping time en we gaan naar het stadje Sintra. In vlog nummer drie gaan we ook zwemmen in de zee en naar Nazaré. En in de vierde vlog gaan we dolfijnen spotten en buggy rijden. Zo gaaf!

In deze laatste Portugal vlog gaan we dus een dagje naar Lissabon. We zien de stad door middel van een Hopp on Hopp off bus. We eten in een super gezellig straat en die avond is het ‘ shotjeeees’ tijd. Haha. De dag erna gaan we nog één keer de wilde zee in en gaan we nog één keer goed uiteten. En dan gaan we helaas naar huis.

Portugal vlog #5

Vond je ook deze laatste Portugal vlog leuk? Doe een duimpje omhoog! Ik heb echt een super leuke vakantie gehad. Portugal is een prachtig land met zeer gastvriendelijke mensen. Echt zo heerlijk. Het eten is er verrukkelijk en niet eens zo duur. Een erg gaaf vakantieland.

Er komt snel een shoplog aan van Rianne en mij. We laten onze aankopen van de vakantie zien. Jeej, leuk! Tot de volgende video!

Ben jij wel eens in Portugal geweest? 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *