Portugal vlog #4 : dolfijnen spotten & buggytour

Portugal vlog

Hoi! Jippie, de vierde Portugal vlog staat online! Deze vlog is wat actiever. We gaan namelijk met een bootje de zee op: dolfijnen spotten. En die middag hebben we de boot verruild voor ene buggy en hebben we een buggytocht door Nazaré gedaan. Echt zo gaaf allemaal! En we hebben een super lekker restaurant ontdekt voor een leuk prijsje. Kijk mee naar de Portugal vlog.

Vakantie Portugal

Voor de derde keer ga ik weer samen met mijn ouders, vriendje, schoonouders en schoonzusje op vakantie. Deze keer hebben we een groot huis in Portugal gehuurd. In de plaats: Foz Do Arelho. Dit ligt ongeveer 100 kilometer boven Lissabon. Van zaterdag 27 juli tot zaterdag 10 augustus zijn we hier geweest. Met onze huurauto’s trokken we erop uit en een paar dagen hebben we lekker gechillt in het huis. En alle dagen heb ik weer gezellig de vlogcamera meegenomen. Vandaar alle Portugal vlogs !

Val je zomaar binnen in deze vierde Portugal vlog? Er zijn al drie vlogs voor geweest. In vlog 1 zie je onze heenreis en de roomtour. In de tweede vlog gaan we shoppen en naar het stadje Sintra en in de derde vlog zie je beelden van een wilde zee en bezoeken we de stad Nazaré.

De vierde vlog is weer een bezoek naar Nazaré. Alleen nu om dolfijnen te spotten. In alle vroegte varen we de zee op en of we de dolfijnen zien is de vraag. Dan moet je de vlog kijken, haha. In die middag staat er een buggytour gepland door wilde paden met stof happen aan toe.

Die avond eten we in een super lekker restaurant met zo veel lekkere toetjes. Niet normaal! De volgende dag bezoeken de vrouwen Nazaré nog een keer, maar dan om rustig alle winkeltjes te bekijken. En ‘s avonds is het cocktail tijd! Een leuke en gezellige Portugal vlog weer!

Portugal vlog #4

Doe een duimpje omhoog voor deze leuke vlog! De laatste vlog staat al klaar en hierin gaan we een dagje naar Lissabon en gaan we nog één keer een wilde zee in. En helaas moeten we ook weer naar huis. Tot de volgende vlog!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *