Portugal vlog #3 : zwemmen in zee & Nazaré bezoeken

Portugal vlog

Hoi! Daar is dan de derde Portugal vlog alweer. De vakantie is al op de helft en is nog steeds super leuk en gezellig. We gaan in deze vlog op zoek naar een restaurant wat niet zo makkelijk blijkt te zijn. We zwemmen in de zee met zeer hoge golven en bezoeken de stad Nazaré. Veel kijkplezier bij Portugal vlog 3 !

Voor de derde keer ga ik weer samen met mijn ouders, vriendje, schoonouders en schoonzusje op vakantie. Deze keer hebben we een groot huis in Portugal gehuurd. In de plaats: Foz Do Arelho. Dit ligt ongeveer 100 kilometer boven Lissabon. Van zaterdag 27 juli tot zaterdag 10 augustus zijn we hier geweest. Met onze huurauto’s trokken we erop uit en een paar dagen hebben we lekker gechillt in het huis. En alle dagen heb ik weer gezellig de vlogcamera meegenomen. Vandaar alle Portugal vlogs !

Heb je de eerste vlogs gemist? De eerste vlog is een roomtour en we bezoek het stadje Obidos. Kijk deze vlog HIER terug. En in de tweede vlog zie je dat we gaan shoppen in het grootste winkelcentrum van Lissabon en bezoek we het stadje Sintra door middel van een bijzondere wandelroute. Deze vlog kijk je HIER.

In deze vlog gaan we dus op zoek naar een restaurant. Blijkt geen gemakkelijke opgave…. De dag erna is het lekker weer en gaan we naar het strand. Wat een hoge golven zeg! En we bezoeken de stad Nazaré. We zien een leuke boulevard en markt.  Ik zou zeggen: veel kijkplezier!

Portugal vlog #3

Vond je ook deze vlog leuk? Doe een duimpje omhoog! In de volgende Portugal vlog gaan we dus dolfijnen spotten. En we hebben die dag ook een buggy tour.  En bezoeken we de stad Nazaré nog een keertje. Genoeg leuke dingen weer voor de vlog.

Zwem jij graag in de zee? 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *