Portugal vlog #2: shoppen in Lissabon & stadje Sintra

Portugal vlog

Hoi! De tweede Portugal vlog staat online vandaag. In dit deel gaan we veel shoppen. Twee dagen achter elkaar wel te verstaan, haha. Hebben de vrouwen weer goed voor elkaar. We gaan ook een dagje cultuur snuiven in Sintra. We zien mooie straatjes en doen een bijzondere wandeling. Kijk mee naar alle beelden in de tweede Portugal vlog!

Voor de derde keer ga ik weer samen met mijn ouders, vriendje, schoonouders en schoonzusje op vakantie. Deze keer hebben we een groot huis in Portugal gehuurd. In de plaats: Foz Do Arelho. Dit ligt ongeveer 100 kilometer boven Lissabon. Van zaterdag 27 juli tot zaterdag 10 augustus zijn we hier geweest. Met onze huurauto’s trokken we erop uit en een paar dagen hebben we lekker gechillt in het huis. En alle dagen heb ik weer gezellig de vlogcamera meegenomen. Vandaar alle Portugal vlogs !

Heb je de vorige vlog nog niet gezien? Daarin zie je de heenreis, ons huis en het stadje Obidos met een hele dierentuin in it! De vlog zie je HIER.

In dit deel dus veel shopping time! We gaan namelijk naar het grootste winkelcentrum van Lissabon, genaamd: Colombo Centre. Er zitten hier meer dan 300 winkels en restaurants. Dat is echt veel! We hebben dan ook lang niet alles gezien daar, haha. Daar heb je echt wel meer dagen voor nodig.

De dag erna gaan we boodschappen doen in Caldas Da Rainha. Alleen zit deze supermarkt ook in een soort mini winkelcentrum. Tja, dat vinden vrouwen nou eenmaal leuk… Ach en geef de mannen wat lekkers te eten en die zijn ook tevreden, haha.

Donderdag gaan we cultuur snuiven in Sintra. Een oud stadje met veel mooie gebouwen, kerken en kastelen. We gaan bij een kasteel het park in en maken een bijzondere wandeling. Meer zeg ik lekker niet en moet je maar gaan kijken in de tweede Portugal vlog.

Portugal vlog #2

En vond je ook deze vlog leuk? Doe een duimpje omhoog! Zou ik heel leuk vinden. Er komt ook zeker weten een stoplog aan met Rianne van wat we allemaal gekocht hebben hoor!

Maar eerst nog wat vlogs. Zo gaan we in de volgende vlog karten, naar het strand en bezoeken we de plaats Nazaré. Genoeg leuke dingen weer. Kijk je dan ook?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *