Portugal vlog #1 : heenreis, roomtour en Obidos

Portugal vlog

Hoi! Daar is dan de eerste Portugal vlog. Jippie!!! Ik ben twee weken op vakantie geweest naar Portugal en natuurlijk heb ik de vlogcamera meegenomen. In dit eerste deel zie je onze eerste drie dagen van de vakantie. Ik laat je onder andere een roomtour en een dagje in Obidos zien in deze Portugal vlog.

Voor de derde keer ga ik weer samen met mijn ouders, vriendje, schoonouders en schoonzusje op vakantie. Deze keer hebben we een groot huis in Portugal gehuurd. In de plaats: Foz Do Arelho. Dit ligt ongeveer 100 kilometer boven Lissabon. Van zaterdag 27 juli tot zaterdag 10 augustus zijn we hier geweest. Met onze huurauto’s trokken we erop uit en een paar dagen hebben we lekker gechillt in het huis. En alle dagen heb ik weer gezellig de vlogcamera meegenomen. Vandaar alle Portugal vlogs !

In dit eerste deel zie je onze heenreis. We vliegen in alle vroegte vanaf Eindhoven Airport naar Lissabon. Daar halen we onze huurauto’s op en gaan naar het vakantiehuis. De volgende dag bezoeken we gelijk een leuk stadje: Obios. Dit is een oud stadje met een Middeleeuwse Markt. Erg leuk om te zien en we verbazen ons nog meer wat daar allemaal rondloopt.

In deze Portugal vlog geef ik ook een roomtour door het huis en gaat er iets verkeerd met een parasol…. Meer zeg ik lekker niet en moet je maar kijken. Veel kijk plezier!

Portugal vlog #1

En vond je deze eerste vlog al leuk? Doe een duimpje omhoog en abonneer je om geen vlog te missen! De tweede vlog komt snel online. Hierin zie je een dagje shoppen in het grootste winkelcentrum van Lissabon en bezoeken we de stad Sintra door middel van een hele bijzondere wandeling.

Ben jij wel eens op vakantie in Portugal geweest? Of zou je hier naartoe willen?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *