Persoonlijke update: zwembadje & dagje winkel

Persoonlijke update: 

Hoi! Ik heb afgelopen week een drukke, maar leuke week gehad. Veel foto’s in deze persoonlijke update zijn van het zwembadje. Het was ook erg warm afgelopen week en ik heb na het werk vaak verkoeling in het zwembadje gezocht. Echt heerlijk. In het weekend heb ik een dagje geholpen in de winkel waar ik eerst gewerkt heb. Nu in een ander filiaal. Echt weer heel erg leuk. Met een collega ben ik daarna nog uiteten geweest. Kijk mee naar alle foto’s in de zomerse persoonlijke update.

 


Dinsdag (23 juni). Een dag werken op school. Ik at mijn brood lekker in het zonnetje op.


Ik kwam wat later thuis en kon gelijk gaan eten. Alleen dat ging even mis… Mijn moeder hield het bord iets te schuin, haha. Gelukkig was er genoeg en aten we lekker de spaghetti buiten op.


Daarna dobberde ik nog even op mijn unicorn in het zwembadje.


Woensdag (24 juni). Een ochtend en stukje van de middag de kleutergroep draaien. Erg gezellig en ik kreeg weer een hoop knutselwerkjes van de kids mee naar huis.

persoonlijke update
Daarna weer heerlijk dobberen in het water. Lekker hoor met het warme weer.


En er kwam nog een pakketje voor een blogpost. Even uitpakken en van het weekend kan ik foto’s ervan maken.


Voorlopig de laatste persconferentie. We gaan Irma missen hoor.


Donderdag (25 juni). Na een warme dag op school trok ik weer mijn bikini aan. Goed wat drinken en lekker weer dobberen in het zwembadje.


En met een lekkere smoothie buiten een serie kijken. Daarna ging ik op tijd naar bed.

persoonlijke update
Vrijdag (26 juni). Een dag werken en we zijn op tijd naar huis gegaan. Ik dook weer het zwembadje in om af te koelen.


En ‘ s avonds weer een serie kijken. Ik ben begonnen aan The 100. Echt een leuke serie! Weer ging ik op tijd naar bed.

persoonlijke update
Zaterdag (27 juni). Ik ging namelijk weer een dagje werken in de winkel. Niet in Doetinchem, maar in het filiaal in Winterswijk. Mijn baas had gevraagd of ik een dagje wilde helpen hier. Ik liep heen en weer tussen zijn twee winkels daar. Was echt lachen en weer heel erg leuk.

persoonlijke update
Veel Duitsers die dag gehad. En ik heb mij wel drie keer om moeten kleden, haha. De jurk die ik aan had uit de winkel wilde iedereen telkens hebben. Alleen maar een goed teken denk ik zo.

persoonlijke update
Na de dag werken ben ik met een collega nog wat gaan eten in de stad. Konden we even fijn bijkletsen. Echt heel erg gezellig.

persoonlijke update
En lekker eten natuurlijk. We hadden beide reuze honger, want het was rennen en vliegen die dag.

persoonlijke update
En nog een lekker toetje. Ik krijg helemaal een vakantiegevoel zo.

persoonlijke update
Het was een hele gezellig avond en wie weet ga ik mijn vakantie nog wel een keer helpen in de winkels. We zullen zien!

persoonlijke update
Zondag (28 juni). Ik voelde mijn keel al wel iets de afgelopen dagen, maar werd nu wakker met een hele dikke keel en was echt super moe. Zoals wij dat noemen: sloerig in de rakkert. Niet echt fit dus. Ik lag veel op de bank.


Samen met Thijs heb ik veel tv gekeken. We keken onder andere de documentaire over Fred van Leer. En dat was onze zondag wel, haha.


Maandag (29 juni). Een dag gewerkt en ging op tijd naar huis. Niet helemaal fit. Ik trok lekker mijn gemakkelijke pakkie (met zelfs een paar dikke sokken) aan en plofte op de bank.

En dat was de week dan weer. Even goed rustig aan doen de aankomende dagen. In het weekend heb ik nog niet veel gepland staan, dus dat komt goed uit. Dan knap ik vast en zeker snel op.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *