Persoonlijke update: zonnen & middagje strand

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! Een nieuwe zomerse persoonlijke update deze week. Wat een warm weertje was het hè?! Ik heb moeten werken en gelukkig was er airco in de winkel. De dagen dat ik vrij was, heb ik wel van het zonnetje genoten. Ik heb lekker liggen zonnen en ben met vriendinnen naar een soort mini strandje geweest bij mij in de buurt. Zondag was het koopzondag en moest ik werken. Maar dat was zeker gezellig. Kijk mee naar de zomerse foto’s in deze persoonlijke update.

persoonlijke update
Dinsdag ( 25 juni). Pppff wat een warme dag. Gelukkig heb ik airco in de winkel. Was voor mij fijn en de klanten. Die dag droeg ik dit leuke jurkje!

persoonlijke update
Woensdag (26 juni). Na het werk zat ik nog even lekker buiten uit te rusten en mijn social media te checken. Daarna plofte ik op de bank.


Donderdag (27 juni). Ik had die dag vrij en begon de dag met sporten. Buikspieren! Jep die bult op mijn been is van de stomme rupsen. Ik zit er ook mee onder. Bah.


Daarna maakte ik een artikel voor Indebuurt Doetinchem, beantwoorde ik mails voor mijn blog en maakte ik nog een artikel voor mijn blog.


En daarna lekker liggen in mijn bikini en ik las warempel een boek. Als ik er de rust voor vind, dan kan ik echt wel een boek lezen.


Jaaa en een leuk pakketje binnen!


Vrijdag (28 juni). De hele dag heb ik gewerkt. Ook de koopavond. Het was een lekker druk dagje. Tussendoor haalde ik even wat eten en zag ik deze grote jongen in de stad staan, haha.


Na het werk kwam Thijs naar mij en hebben we een ijsje gehaald. Super lieve verrassing!

persoonlijke update
Zaterdag (29 juni). In de ochtend kwam Ellen en hebben we boodschappen gedaan voor een lekkere lunch. Jolynn is bijna jarig en we organiseerden bij mij een lunch met een leuk cadeautje.

persoonlijke update
Daarna zijn we naar Stroombroek geweest. Een klein mini strandje bij mij in de buurt. Daar liggen onze drie handdoeken.

persoonlijke update
En lekker even fris in het water.

persoonlijke update
En lekker chillen en veel kletsen natuurlijk.

persoonlijke update
Het was niet heel super druk die dag. Terwijl het wel heerlijk weer was. En daar waaide het ook nog een beetje. Lekker!


Tja en zout is op zo’n dagje zeker goed.


Het was een erg gezellige middag en we zijn lekker bijgekleurd.


Jolynn bleef nog eten en daarna heb ik haar naar het station gebracht. In de avond keek ik buiten Netflix en dronken mijn moeder en ik lekker een Desperardos!


Zondag (30 juni). In de ochtend deed ik wat voor mijn blog en in de middag moest ik werken. Koopzondag in Doetinchem. Er was gezellige muziek in de stad.


Mijn ouders kwamen ook in de stad en na het werken aten we lekker een pizza.


Maandag (1 juli). Ik had gesport en daarna deed ik mijn nagels. Daar komt donderdag een post van online. Na de lunch vertrok ik richting de stad om een middagje te werken.

En dat was deze week weer. Aankomende week is het iets minder warm. Ook wel even lekker moet ik zeggen. Ik moet weer werken en ga met mijn schoonzusje lunchen. Er staat een dagje shoppen gepland met een vriendin en zaterdag ga ik naar Dreamfields!!! In de volgende persoonlijke update zie je hoe ik dat allemaal heb beleefd!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *