Persoonlijke update: zonnen, bloggen & darten

persoonlijke update: 

Hoi! Een nieuwe en vooral zonnige persoonlijke update! Wat een heerlijk weer was het afgelopen week. Ik heb dan ook heel fijn in het zonnetje gezeten. Op school was het gezellig druk en ben ook veel bezig geweest voor mijn blog. En we hebben weer een leuk potje gedart. Guess who won??? Lees het in deze persoonlijke update.


Dinsdag (26 mei). Na een drukke dag op school heb ik nog even lekker in de zon kunnen zitten. Beetje op social media gepost.


Woensdag (27 mei). In mijn nieuwe outfit ging ik naar de school in Doesburg. We hebben daar weer veel opgeruimd en ik heb nieuwe bouwkaarten voor in de bouwhoek gemaakt.


Toen ik thuis kwam, lag dit leuke pakketje in de bus. Een artikel hiervan komt snel online….


Daarna weer lekker bloggen in het zonnetje.


En ‘s avonds zat ik met een smoothie op de bank. Ik begon aan de serie: White Lines. Die is best spannend!


Donderdag (28 mei). Weer een drukke, maar leuke dag op school. Daarna had ik nog even tijd om buiten weer achter de laptop te kruipen. Ik maakte weer een tentje, haha.

Vrijdag (29 mei). Ik heb deze dag gewoon geen foto’s gemaakt. Wow….. Zo druk geweest op school en toen ik thuis kwam, was ik zo moe. Ik ben op tijd naar bed gegaan.


Zaterdag (30 mei). Lekker koffie drinken en Thijs kwam langs. Zijn pakketjes ophalen en laten zien wat hij allemaal heeft gekocht. Hij wordt toch ook wel een vlogger, haha.


Daarna even wat meubels ophalen.


Er wordt weer druk geklust in huis. Om maar niet te veel in de weg te lopen heb ik buiten gezeten met mijn laptop. En daarna ook even binnen.


Daarna even langs de bouwmarkt om wat dingen te halen voor het klussen. En wat denk je: twee weken geleden hebben wij deze tuinstoelen gehaald. Zijn ze nu in de aanbieding. Sjips… Ach wij hebben er al lekker op kunnen zitten, moeten we dan maar denken.


Na het avondeten heb ik alles schoongemaakt in huis. Het stucen van de muren gaf rommel. Maar even goed dweilen.


Thijs was die avond met zijn vader op pad, dus ik keek lekker een serie op de bank met een wijntje erbij.


Zondag (31 mei). Thijs was laat thuis en ik had op zijn kussen een briefje gelegd met: slaap lekker en ik hou van jou. Dit lag er de volgende ochtend op mijn nachtkastje. Ah zo lief!

persoonlijke update
Een beetje stofzuigen in huis, de was doen en daarna samen lekker koffie drinken.

persoonlijke update
En mevrouw moest weer outfit foto’s hebben….

persoonlijke update
Daarna lekker bloggen. Gedeeltelijk buiten, maar foto’s bewerken doe ik binnen. Daar kan ik dat beter zien. De teksten heb ik buiten gemaakt.

persoonlijke update
Thijs heeft ondertussen deze kast in elkaar gezet. Super mooi!

persoonlijke update
En mijn nagels voorzien van een vrolijk kleurtje.


Daarna kwamen Rianne en Monique gezellig langs. Rianne en ik namen een video op en maakten wat foto’s. Ze gaat namelijk een gastblog voor mij maken!

persoonlijke update
Thijs en zijn moeder hebben ondertussen patat gehaald. Lekker lekker!

persoonlijke update
Daarna gingen we een potje darten.

persoonlijke update
Ik moest 61 uitgooien en dat doe ik netjes. Helaas telt deze gooi niet. Je moet altijd met een dubbel uitgooien. Maar wel knap om precies het juiste aantal te gooien.

persoonlijke update
Maar uiteindelijk won ik toch, hahaha. Met een dubbel drie gooide ik uit. Hoppa!

persoonlijke update
Maandag (1 juni). Nog een lekker dagje vrij. Bezig met mijn blog.

persoonlijke update
En daarna nog wat op social media in de zon. Echt zo lekker dit weer.


Een lekkere en gezonde lunch. Heerlijk in het zonnetje opeten.


Daarna deed ik mijn bikini aan en las ik dit boek. Even lekker relaxen.


De zon verdween langzaam van het balkon. Mijn bikini kon uit en ik trok maar weer een shirtje aan. De video van aankomende zondag bewerken en vast inplannen.

En dat was deze week dan weer en ook deze persoonlijke update. Het was een druk weekje op werk en de extra vrije dag was erg fijn. Genoten van de zon en ben beetje bijgekleurd. Love it! Aankomende week gaan we weer werken en ga ik bubbelen in ons bubbelbad met vriendinnen. Heerlijk!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

6 reacties

  1. Wat een mooie nagellak kleurtje. En dat van je tuinstoelen in de aanbieding, dat is vaak zo. Als ik weleens wat koop, is het de week erna in de aanbieding. Dus voortaan wacht ik maar haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *