Persoonlijke update: ziekjes & epoxy tafeltje

Persoonlijke update: 

Hoi! Hier is weer een nieuwe persoonlijke update. Afgelopen week begon wat minder leuk. Ik was nog ziek en lag veel op de bank. Eind van de week kon ik gelukkig weer werken. In het weekend was ik daar wel moe van. Ik heb veel voor mijn blog gedaan maar alles in een relaxt tempo. We hebben buiten de kerstverlichting hangen en op school heb ik samen met een collega ook de boel versierd…… Kijk mee naar de foto’s in deze persoonlijke update. En zie mijn nieuwe epoxy tafeltje!

 


Dinsdag (7 december). Ik was die dag nog thuis. Last van mijn buik en heel erg moe. Ik sliep veel die dag of ik zat op de wc. Top….. not. Wel weer een vakje open gemaakt van de Rituals Adventkalender. Ik heb al veel leuke producten.


Thijs kookte ‘s avonds en we keken samen met de gezellige lampjes aan naar Flikken Maastricht.


Woensdag (8 december). Nog een dagje thuis. Het ging al gelukkig beter. Ik sliep nu minder overdag. Mijn moeder kwam wat boodschappen brengen.


Ze moest toch naar de Action en Kruidvat. Thanks mam.


Even achter de computer. En ik ontving een leuk pakketje voor Insta.


Ik keen ‘s avonds de Koerdjes naar Curaçao. Alleen om de mooie beelden van dat eiland te zien, haha.


Donderdag (9 december). Ik ben weer naar mijn werk op school gegaan. Het was een ochtend. Daarna naar mijn ouders en reed mijn moeder mij naar Meneer Raatjes. Eens kijken of hij mij kan helpen met mijn buikpijn.


Daarna at ik bij mijn ouders boerenkool. Lekker!


Vrijdag (10 december). Ik kwam op school en moest onverwachts de klas alleen doen. De leerkracht was ziek en er was geen inval. In de middag had ik alleen groep 4 en 5 en deed ik rustig aan met de kids. We deden nieuwsbegrip en mochten na de opdrachten een eigen raceauto maken (de tekst ging over Max Verstrappen). Eén leerling maakte een vrachtwagen raceauto. Een stoere wagen voor Thijs zoals hij zei. Super schattig.


Samen met een collega was ik super moe en flauw die middag. De directeur moest eerder weg en wij zagen kans. De hele school is gezellige in kerstsfeer versierd behalve zijn kantoortje. Daar hebben wij verandering in gebracht, haha. Benieuwd wat hij ervan vindt.

persoonlijke update
Thuis plofte ik daarna op de bank. Super moe. Ik kreeg van een leerling nog deze twee leuke kerstboompjes. Als kerstcadeautje. Super lief!

persoonlijke update
The Masked Singer tijd. Ik had deze twee onthullingen fout…. Gaat lekker Merle. Ik zet nu mijn geld in op de giraf: Tygo Gernand.

persoonlijke update
Zaterdag (11 december). Het was een rustig weekend. Ik was best moe. De zaterdag bestond uit: schoonmaken, Instagram en bloggen.

persoonlijke update
Tussendoor hingen we buiten de lampje op.

persoonlijke update
Weer wat leuke items besteld! Verder typte ik nog een blogpost.

persoonlijke update
Daarna gingen we even naar Rianne. Thijs heeft haar geholpen met de tv aansluiten. En een mens moet ook eten dan.

persoonlijke update
Rianne had een lekker toetje en Thijs prutsen met de tv. De ene doet het niet met de soundbar en de andere tv doet het wel maar dan zonder soundbar. Wat een gedoe, ahah. Rianne was er wel even klaar mee.

persoonlijke update
Daarna naar huis en even een serie kijken. Ik ging daarna op tijd naar bed.

persoonlijke update
Zondag (12 december). Een rustige zondag. Ik deed veel voor mijn blog en alles op een relaxt tempo.


In de middag ook veel foto’s voor artikelen gemaakt. Thijs was even model, haha. Verder lag ik op de bank.


Eind van de middag kwamen mijn ouders langs. Mama heeft een tafeltje van Epoxy voor mij gemaakt. Zo gaaf. Er zitten zelfs lampjes in.


Kijk hoe gaaf dit staat?!


Maandag (13 december). Een drukke dag op school. Na schooltijd was het veel knippen en lamineren voor werkjes. Ik heb gezellig met de stagiaire gekletst ondertussen.

En dat was deze persoonlijke update weer. Het gaat gelukkig weer beter. Nog wel erg moe. Morgen horen we of de scholen een week eerder kerstvakantie hebben. Eerlijk? Ik ben wel toe aan een weekje rust…..

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *