Persoonlijke update: werken, uiteten & koekjes bakken


Persoonlijke update:

Hoi! Mijn laatste vakantieweek zit erop. In deze persoonlijke update zie je hoe die week verliep. Stage en mijn werk beginnen namelijk weer en de vakantie is over. Mijn laatste week was dan ook erg leuk. Ik ben al op stage geweest om wat voor te bereiden. Mijn eerste werkdag bij mijn nieuwe werk was een feit. Verder ben ik met vriendinnen uiteten geweest, heb ik koekjes gebakken en bracht ik met Thijs een bezoekje aan mijn opa en oma. Kijk mee naar de persoonlijke update met (lekkere) foto’s!


Dinsdag (15 augustus). Een dagje helpen op stage. De school waar ik ga stage lopen is verbouwd en in de laatste week van de vakantie kunnen we alles op de plek gaan zetten.


Ondertussen kreeg ik een appje van mijn moeder met deze foto. Ik heb niks besteld zei ze, dus moet het wel voor jou zijn.


En dat klopt, haha. Iets voor mijn blog wat ik kan testen. Zo leuk!


Woensdag (16 augustus). Ik had mijn eerste werkdag bij de Paisley in Doetinchem. Het is een kledingwinkel en dit was de eerste dag dat ik daar ging werken. Spannend, maar het was leuk! Ik heb geleerd hoe de kassa werkt en ik heb daadwerkelijk mogen afrekenen en alles.


Thuis at ik Kippie. Na zo’n dag had ik wel honger, haha.


Donderdag (17 augustus). In mijn hoofd had ik een blogdagje gepland. Denk aan foto’s maken en een video opnemen. Maar het regende die dag zo veel. Het was zo donker in huis, dus dat ging niet helemaal door. Wel heb ik nog een video op kunnen nemen en wat andere kleine dingetjes kunnen doen voor mijn blog.


In de middag ging ik naar een verjaardag van familie.


Daarna even de stad in. Een cadeautje halen voor een vriendin en wat andere dingetjes.


Voor even naar huis en weer terug naar de stad. Kijk dit mooie plaatje in Doetinchem!


Wat ging ik doen in de stad? Uiteten met Ellen en Jolynn. Beide ken ik van de Pabo en dit zijn waarschijnlijk de enige twee meiden met wie ik nog veel contact ga houden. Ik had trouwens een pizza met carpaccio. Echt goddelijk lekker!


Het hoogtepunt van de avond was misschien wel het toetje! Een Kinder Bueno taartje toetje. Jammie!


We waren nog niet uitgekletst, dus dronken we ergens nog een drankje.


Vrijdag (18 augustus). Nog wat laatste dingetjes op stage doen.


En thuis werken aan mijn blog. Merle neemt de bank in beslag want tja….. een review schrijven heeft ruimte nodig.


En typen typen, bewerken, bewerken en blij zijn, want dat is leuk hihi.


Zaterdag (19 augustus). Bezig met mijn afstudeerwerkstuk. De vakantie nadert zijn einde en dan wil ik het afstudeerwerkstuk helemaal verbeterd hebben, zodat ik deze kan inleveren. En dat is gelukt :).


Daarna met mijn ouders mee naar Arnhem om te kijken naar en roeiapparaat.


En even naar de stad wat halen voor mijn schoonzusje en mijn moeder en ik hadden een nieuwe mascara nodig. Ik ben nogal (veel) eisend met een mascara, haha, Hij moet waterproef zijn en een plastic borsteltje hebben. Deze van Catrice voldoet daar aan :). Hij is echt fijn!


Daarna naar mijn schoonfamilie. Mijn schoonzusje had haar rijbewijs gehaald! Ze kreeg onder andere deze drollelige sleutelhanger van ons, haha. Ze hoort bij de club!


En ze mocht kiezen waar we gingen eten met z’n allen. Lekker lekker.


Daarna ging ik nog door naar de verjaardag van Floor. Gezellig!


Zondag (20 augustus). Met Thijs op de bank en koffie. Een fijne ochtend.


Het koekjesdeeg moet zo op, dus ik ging koekjes bakken.


Ze zijn goed gelukt!


In de middag naar opa en oma met Thijs. Met opa een potje Skip-Bo spelen en de koekjes eten (ze zijn echt lekker!). Opa heeft gewonnen tijdens de spelletjes!


Daarna als afsluiter van de vakantie naar de Chinees. Lekker lekker.


En het toetje blijft lekker!


Dit doek met een foto van mij heb ik al een tijdje in de woonkamer staan. Ik kan hem nergens meer kwijt. Dan neemt Thijs hem toch mee en hangt hij die in zijn kamer op. Hij appte deze foto. Super leuk!

persoonlijke update
Maandag (21 augustus). De scholen beginnen weer, dus ook mijn eerste stagedag! Een leuke dag, maar wel vermoeiend. Toen ik thuis kwam, had ik echt honger joh! Een lekker toetje met deze cacao poeder ging er wel in na het eten. Deze komt nog uit Frankrijk, hihi.

En dat was mijn laatste vakantieweek. De eerste stagedag heb ik er ook al opzitten. Ik vond het een leuk dag, maar wel weer even wennen al die kinderen om je heen. Aankomende week heb ik nog één stagedag en moet ik twee dagen werken. Verder heb ik nog geen idee wat er op de planning staat, hihi. Dat zie je in de volgende persoonlijke update!

Heb jij nog vakantie?

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *