Persoonlijke update: werken en warm weer

persoonlijke update
persoonlijke update: 

Hoi! Tijd voor een nieuwe persoonlijke update. Wat een weertje is het hè?! Afgelopen week was het al lekker warm en het wordt alleen maar meer. Ik vind het wel lekker in ieder geval. Bij ons waait het achter het huis nog wel en dan is het prima vol te houden. Afgelopen week heb ik ook gewoon gewerkt en had ik een dagje vrij. In het weekend genoot ik van de zon! De foto’s staan weer in deze persoonlijke update op een rijtje!

persoonlijke update
Dinsdag ( 18 juni). Die dag heb ik gewerkt. Mijn moeder kwam in de ochtend langs. We hebben last van fruitvliegjes in de winkel. Mijn moeder had dit bij het Kruidvat gevonden. Het werkt!

persoonlijke update
Woensdag (19 juni). Weer een dagje werken. Het was warm die dag joh. Te warm om te winkelen voor de meeste mensen denk ik. Het was namelijk totaal niet druk. Ik heb de paspoppen maar omgekleed en wat andere dingen in de winkel gehangen.

persoonlijke update
Jaaa en ‘s avonds was het weer tijd voor Love Island! Mijn favoriete koppel is nu toch wel Sebba en Martin!

persoonlijke update
Donderdag (20 juni). Ik had vrij die dag. Spotify aan en bezig voor Indebuurt Doetinchem en voor mijn blog.

persoonlijke update
Verder nam ik nog een video op die dag.


En heb ik aan het eind van de middag gesport. Hoppa!


Vrijdag (21 juni). Ik ging op de fiets naar het werk. Wat een lekker weertje die dag. Het was dan ook lekker druk in de winkel.


Het was koopavond en tussendoor at ik even een patatje. Je moet wat eten hè….


Zaterdag (22 juni). Mijn moeder en ik ging even de stad in. Wat fruit halen op de markt, Kippie halen en een ventilator. Die van mij is al heel oud en voordat iedereen zo’n ding wil gaan halen, hebben we er alvast eentje in de ochtend gehaald.


Daarna zat ik achter de laptop om de shoplog video te bewerken. En ik schreef nog een blogpost.


En aan het eind van de middag ging ik even naar de winkel. Een collega was die dag voor het laatst en we hadden nog een klein cadeautje voor haar. We hebben taart gegeten en een nieuwe collega was er ook. We hebben gelijk een planning qua werkdagen gemaakt.


‘s Avonds kwamen de ouders en zusje van Thijs langs. Gezellig een glaasje wijn en chipjes. We hebben veel gelachen.


Zondag (23 juni). Wat een heerlijk weertje. Lekker buiten zitten onder parasol en wat achter de laptop.


In de middag lag ik lekker in de tuin. Drinken, boekje en een lekker verkoelend windje. Ik vermaak mij wel.


Tja en met warm weer heb je niet echt zin om te koken, haha. We aten lekker pannenkoekjes!


Na het eten heb ik mijn nagels gedaan.


Maandag (24 juni). In de ochtend heb ik even koffie gedronken bij opa en oma met moeders en daarna hebben we boodschappen gedaan. Je moet goed drinken met warm weer zeggen ze…. Maar geen alcohol volgens mij??!!


In de middag moest ik werken. Het was totaal niet druk in de stad. In de winkel was het wel lekker koel. In de avond gingen we naar mijn nichtje. Ze is geslaagd voor haar opleiding. We hebben daar taart gegeten. Lekker lekker!

 

En dat was de (warme) persoonlijke update. Aankomende week blijft het zo warm (of toch weer niet, we zullen het nog wel zien). Wat er op de planning staat? Werken en een dagje wat met vriendinnen doen. We zullen het allemaal wel weer zien volgende week!

Wat doe jij deze dagen om af te koelen?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *