Persoonlijke update: werken en bank kijken

Persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! En welkom bij een nieuwe persoonlijke update. Deze week heb ik wat minder foto’s gemaakt, omdat ik druk was. Dinsdag een lange stagedag en ik moest veel werken. De dagen dat ik normaal werk (donderdag en vrijdag) , maar nu heb ik ook koopavond gewerkt en zaterdagmiddag. Op die laatste dag ging er ook iets niet helemaal goed…… Verder heb ik zondag veel aan mijn blog gedaan en ben ik ‘s middags met mijn ouders op pad geweest voor een bank! Kijk mee welke banken wij bekeken in deze persoonlijke update!


Dinsdag (7 november). Na een lange stage dag ging ik na het eten een vlog bewerken en at ik gezond een banaan.


Woensdag ( 8 november). Brrr, het was koud die dag. Ik had maar een dikke trui aangedaan. De dag bestond namelijk uit stil zitten achter mijn laptop en bloggen. (Ik zie nu pas wat een wazige foto dit is, haha).


Tussendoor even een lunchpauze met een filmpje. En daarna ging ik weer verder met bloggen. Ik wilde ook nog een video opnemen, maar mijn batterij van de camera was leeg, oepssss. Deze eerst maar opladen.


Rond 15:00 fietste ik naar de stad om wat te drinken met Floor. Gezellig bijkletsen en veel lachen.


En toen ik thuis kwam lag mijn bestelde broek in de brievenbus. Jeej!


Op Videoland keek ik deze film. Haha, geniaal grappig was die.


Donderdag (9 november). Een dagje werken. Ik ging op de fiets, maar brrr koud. Handschoenen aan.


Ik had die dag een jurkje uit de winkel aan. Stond nog best leuk!


Vrijdag ( 10 november). Ik moest de hele dag werken, inclusief koopavond. Mijn avondeten op het werk.


Toen ik om kwart over 9 naar buiten kwam, zag ik een sfeervol Doetinchem, hihi.


Zaterdag (11 november). Mijn moeder heeft een trui gekocht de dag ervoor bij mijn werk. Ik kan de trui ook aan! Maar dat is even leuk, haha. Die middag moest ik werken en deed ik de trui dan ook aan.


Ik wilde mijn auto parkeren, alleen ik kon niet betalen. Er was een storing (hè wat vervelend haha). Ik maakte voor de zekerheid er een foto van.


Het was een fijn middagje werken. Ik moest samen met Eline afsluiten. Alles ging goed, totdat we bij de kelderlamp aankwamen. Daar moeten we een kast voor opzij schuiven en dan kan je de lichtschakelaar uit doen. Alleen de kast zat vast….. de wieltjes bleven steken achter een ophoging. Wij trekken, sjorren en duwen, dat we het er zo warm van kregen dat we onze jassen uitgooiden, haha. Het is niet gelukt en we hebben de baas gebeld en die zou er naar kijken…..


Daarna at ik thuis lekker Kippie.


En ‘s avonds had mijn moeder bij de thee een limoncello koekje. Zo lekker!


Zondag (12 november). Koffie drinken met mijn vader en een back-up maken. Verder heb ik die ochtend nog aan mijn blog gewerkt.


In de middag ging ik met mijn ouders mee. Ze willen graag een nieuwe bank. Meubels kijken, vind ik altijd leuk om te doen. Dus ging ik graag mee naar Maron (een meubelzaak in Terborg).


We hebben veel banken getest en gezien.


We willen een beetje zo’n soort hoekbank.


En ondertussen doe ik wooninspiratie op. Zo veel leuke woondecoratie dingen en accessoires.


En we blijven de banken testen, haha.


Tussendoor even wat drinken. Ik had warme chocolademelk. Jammie!


En daarna zijn we nog een ronde gegaan, nu wisten we een beetje wat er allemaal stond en hebben we foto’s gemaakt van banken die we mooi vinden. Onder andere deze.


En ik zie dan weer een leuke lamp! Haha.


Daar gaan we even bijzitten, hihi. We hebben nog niet echt een keuze gemaakt , maar een bank is ook niet iets wat je zomaar koopt. We gaan nog eens goed kijken wat we willen.


En als afsluiter van de dag: pizza’s en pasta!

Op maandag had ik stage. Er was vergadering op stage en ik was dus wat later thuis. Helemaal vergeten om een foto te maken van die dag. Was ook niet veel spannends gebeurd haha.

En dat was dan deze persoonlijke update weer. Niet heel veel spannends, maar wel weer een leuk weekje. Een dagje werken gaat ook steeds sneller voorbij, omdat ik het werk zo leuk vind. Ik weet steeds meer en mag steeds meer doen. Heel leuk! De bankenjacht gaat nog wel even door ;). En aankomende week heb ik weer stage en werk. Verder heb ik nog geen idee wat we gaan doen, haha. Wie weet weer naar een meubelzaak ;).

 

 

 

 

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *