Persoonlijke update: weer stage & Stadsfeest

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! Daar is weer een nieuwe persoonlijke update! Mijn eerste week stage zit erop. Drie dagen had ik stage en die waren erg leuk. De andere dagen was ik thuis en heb ik wat voor mijn blog gedaan en lessen voorbereidt. In het weekend had ik de verjaardag van Floor en daarna zijn we naar het Stadsfeest in Doetinchem geweest. Dat was zeker lachen! Kijk mee voor de foto’s en meer in deze persoonlijke update.


Dinsdag (28 augustus). Ik had mijn eerste stagedag op de school waar ik nog even stage loop. Een leuke eerste dag! En daarna stond er thuis een pakket op mij te wachten!


Tijdens de sale van My Jewellery hebben Rianne en ik nog wat leuks kunnen scoren hihi.


Woensdag (29 augustus). Met Thijs even naar de Action en wat andere boodschappen doen. Deze unicorn is sooooo cute!


Thijs ging daarna aan de slag achter de laptop en ik voor stage. Daarna was ik nog bezig voor mijn blog.


Donderdag (30 augustus). Na een dag stage kwam ik thuis en had Thijs voor ons allemaal gekookt. Super lief! En lekker hihi.


Voor stage vast wat voorbereiden.


Vrijdag (31 augustus). De laatste dag stage van deze week. Een leuke dag! Ik kwam moe thuis en zag dat mijn nieuwe bankpas er was. Mijn contactloos betalen werkte niet meer. Al drie maanden niet ofzo. Heb maar een nieuwe pas aangevraagd, haha.


Zaterdag (1 september). Met moeders even naar de stad een cadeautje halen en Kippie halen! Alles van het stadsfeest staat er nog. Gezellig!


Eén van de serveersters die ik geïnterviewd heb voor een rubriek van Indebuurt Doetinchem neemt de wedstrijd heel serieus, hihi. Ze heeft een spandoek laten maken om beste serveerster van Doetinchem te worden. Zo leuk!


Het cadeautje voor Floor! In de avond is haar verjaardag namelijk.


In de middag ging ik op bezoek bij mijn oma in het ziekenhuis. Het is niks ernstigs , maar ze moet er nog wel een paar dagen liggen. Na het bezoek dronken we nog even koffie daar.


En in het zonnetje een video bewerken. De klets video van afgelopen zondag.


Na het eten ben ik met Thijs naar Dieren gereden. Naar het Carolina park, want er was een klein festival.


We hadden namelijk een afspraak bij Jan. Binnenkort komt daar meer over op mijn blog ;).


En daarna heeft Thijs mij afgezet bij Floor. Die avond vierde ze haar verjaardag voor vriendinnen. Gezellig wat drinken en kletsen.


En daarna zijn we met z’n allen naar het stadsfeest in Doetinchem geweest. Gezellig!


Het was echt een hele gezellige avond en ik heb veel gelachen. We hebben eerst buiten wat gedanst en daarna zijn we naar de Pianobar geweest en nog later naar club 22-24. Een leuke avond!


Zondag ( 2 september). Ik was een beetje moe, haha. Maar het viel wel mee. Thijs maakte ontbijt voor mij. Super lief! Met een hartje.


Verder die dag zat ik lekker buiten achter de laptop. En nee, ik dronk niet verder hoor, haha. Over die biertjes komt binnenkort meer.


En lekker liggen in mijn nieuwe hangstoel en een boek lezen. Over de hangstoel komt ook snel meer!


We hadden niet echt zin om te koken, dus haalden Thijs en ik pizza voor mijn ouders en onszelf. Lekker!


En ik keek Dance Dance Dance terug. Echt zo leuk programma!


Maandag (3 september). Koffie drinken bij opa en oma en daarna boodschappen doen met mama. Kijk nou wat ik al zag! Daar moet ik echt nog niet aan denken hoor.


Bezig voor stage.


En ik ging bij oma op bezoek in het ziekenhuis. We dronken thee. Het gaat al beter!


En nog even langs het Kruidvat. Nieuwe droogshampoo halen. Het was 1 + 1 gratis. Dat was even mazzel!

Dat was deze persoonlijke update voor vandaag. De eerste dagen stage waren weer heel leuk. En mijn vrije dagen heb ik goed besteed, haha. Het stadsfeest was zeker geslaagd! Aankomende week heb ik weer stage en zal ik vast nog wel een bezoekje aan het ziekenhuis brengen bij oma. Verder weet ik nog niet wat ik meer ga doen. We zullen zien ;).

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *