Persoonlijke update: weer naar school & bloggen

Persoonlijke update: 

Hoi! Een nieuwe persoonlijke update! Deze keer geen luie vakantiedagen meer, maar de werkweek is weer begonnen. Ik ben gestart op mijn nieuwe werk en dat was erg leuk. In het weekend hebben we lekker rustig aan gedaan en kwamen er vrienden langs. Verder heb ik veel voor mijn blog gedaan, gedart met Thijs en we hebben stoelen uitgezocht voor op het balkon. Ohja en er kwamen veel pakketjes deze week. Altijd leuk.


Dinsdag (12 mei). De eerste dag op school weer. Ik ging naar mijn nieuwe werk in het speciaal basisonderwijs. De kinderen waren er nog niet en we hadden tijd om alles voor te bereiden. Toen ik thuis kwam, lag dit leuke pakketje er voor mij.


En even lekker naar een potje drama kijken bij Ex On The Beach.


Woensdag (13 mei). De ochtend en een stuk van de middag ging ik weer naar mijn school in Doesburg. Op woensdag zijn daar geen kinderen, zodat groep 8 de ruimte heeft om de musical te oefenen en leerkrachten dingen kunnen voorbereiden. Samen met twee andere collega’s was ik aan het kopiëren , lamineren en knippen.


Toen ik thuis kwam: lekker wat voor mijn blog gedaan.


En daarna sporten.


En na het eten keek ik Temptation. Het einde nadert…. spannend.


Donderdag (14 mei). De eerste dag met de kinderen op school in het speciaal basisonderwijs. Het was een erg leuke dag en de kinderen vonden het leuk dat ik er was. En ik ook! Bij thuiskomst lag er weer een leuk pakket. Nieuwe items van NA-KD. Zo blij mee!


Vrijdag (15 mei). Een dag weer werken op de school in Doetinchem en daarna toen ik thuis kwam, had ik nog een vergadering van de andere school. Leuk om de collega’s weer te zien.


Na het eten heb ik mijn nagels gelakt en keek ik wat filmpjes op YouTube. Was moe van de week en ging op tijd naar bed.


Zaterdag (16 mei). In de ochtend heb ik gesport en daarna reed ik naar Thijs. We maakten samen een lekkere lunch.

persoonlijke update
En even lekker bezig voor mijn blog en Thijs deed nog wat voor een klant van hem. Ik maakte foto’s voor deze winactie.

persoonlijke update
Daarna kwamen Ellen en Dennis langs. Dennis heeft wat geholpen met de deurklinken en ik heb gezellig gekletst met Ellen. Met een lekkere donut erbij.

persoonlijke update
Na het eten lekker een kop thee met nog wat lekkers. Het was een verwendagje, haha.

persoonlijke update
En toen was het Songfestival tijd. Niet zoals het altijd gaat natuurlijk, maar vond het wel een goede manier om zo toch wat aandacht eraan te besteden. En Nikkie was echt top! Laat haar er volgend jaar ook als presentatrice bij zijn.

persoonlijke update
Zondag (17 mei). Jaa het zonnetje scheen lekker en ik zat buiten achter de laptop. Weer een tentje gebouwd zodat deze niet te warm wordt.

persoonlijke update
Het werd daarna wat bewolkter en ik heb alles naar binnen verhuisd. En in de middag heb ik gestofzuigd, de was gedaan en wat schoongemaakt.

persoonlijke update
Een gezellig potje darten met Thijs.

persoonlijke update
En aan het eind van de middag hebben we nog voor tuinstoelen gekeken bij de Praxis. We haalden gelijk wat andere klus spullen.


Dit is trouwens de stoel geworden. En dan tweemaal voor op het balkon. Het was een gok….

persoonlijke update
En yes ze passen! Kunnen we aankomende week lekker zitten met het mooie weer.


Maandag (18 mei). Ik moest weer een dag werken in Doesburg op school. Een gezellige dag met 10 kinderen gehad. Ik had de hele dag de klas en dat ging goed. Het was leuk en gezellig. Na die tijd aten we lekker Kippie en deze pasta salade was echt heerlijk zeg!

En dat was deze week dan weer. Een leuke, maar vermoeiende week waarin ik veel indrukken heb opgedaan. Aankomende week ga ik weer lekker aan het werk, maar het is een kortere week want het is Hemelvaart. Ben benieuwd wat ik dan ga doen. Heb nog niet echt plannen. Zien we wel weer in de volgende persoonlijke update!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *