Persoonlijke update: wedstrijd de Graafschap & stappen

persoonlijke update
persoonlijke update: 

Hoi! Daar is weer een nieuwe persoonlijke update! Afgelopen week had ik mijn eerste werkweek. Ik heb dinsdag t/m donderdag in de kledingwinkel gewerkt en vrijdag had ik mijn eerste invaldagje. Allemaal spannend en erg leuk. Vrijdagavond was ik bij een wedstrijd van de Graafschap en die was wel heel bijzonder…. En om te vieren dat ik mijn diploma officieel heb, ben ik wezen stappen met vriendinnen!


Dinsdag ( 29 januari). Ik had mijn eerste werkdag bij Paisley Concept. Het was een leuke eerste dag, maar wel rustig. Niet veel mensen in de stad. Toen ik thuis kwam, zag ik mijn allereerste Makro krantje. Wat een feest.


Woensdag (30 januari). Op naar de tweede dag werken in de kledingwinkel. Met mijn boterhammetjes in een zakje ga ik op pad.


Kijk hoe leuk de inrichting van de winkel is! We verkopen namelijk ook woonaccessoires.


Donderdag (31 januari). En weer een dagje werken in de winkel. Weer een rustig dagje. Zal wel door de sneeuw komen denk ik?


Na een hele dag staan in de winkel zijn mijn benen altijd wel moe. Even met de beentjes hoog.


Vrijdag (1 februari). Mijn eerste dag als inval juf zit erop. Ik heb een dag ingevallen in een school in Zevenaar, groep 4. Was echt heel leuk. Een fijn begin.


Om 8 uur was de wedstrijd van de Graafschap. De Graafschap bestaat 65 jaar. Mijn opa is een zoon van de één van de oprichters van de Graafschap en mocht die avond de aftrap doen. Mijn vader was er, mijn neefje kon op de seizoenkaart van mijn opa. Mijn tante had een kaartje gekocht en Thijs en ik konden op de seizoenkaarten van vrienden van mijn vader. Die konden namelijk niet.


Wij zaten alleen op een iets andere plek dan de familie, maar dat maakt niet uit.


En daar staat mijn opa dan. Tussen de spelers, haha.


En daar gaat de aftrap!


En het heeft ons gelukt gebracht, want we hebben met 3-0 gewonnen die avond!


Zaterdag (2 februari). In de ochtend bezig voor mijn blog en in de middag even met moeders mee boodschappen doen.


Daarna even langs Paisley Concept waar mijn moeder een gave jas heeft gekocht en daarna Kippie gehaald. Lekker!


Net iets voor Wie is de Mol kwamen Joanne en Jolynn. Die avond gingen we uit en eerst keken we naar Wie is de Mol. Daarna kwamen Ellen en haar vriend Dennis. Nog even kletsen en wat drinken bij mij thuis.


En daarna zijn we naar de stad gegaan.


Het was een gezellige en leuke avond. Veel gelachen en gedanst.


Zondag (3 februari). Joanne bleef bij mij slapen. Ik was iets eerder wakker en heb de ochtend zo’n beetje in mijn pyjama doorgebracht, haha.


De stempel van de club ging er na het douchen niet heel goed vanaf. Die dag was trouwens een bankhang dagje. Kletsen met Joanne en filmpje kijken.


Maandag (4 februari). Ik nam een video op en schreef een blogpost.


Gezellig met mijn playlist: is leuk.


En in de avond hadden we nog wat Kippie over van de zaterdag en wat Risotto van de zondag. Lekker lekker!

 

En dat was deze persoonlijke update weer. Wat een leuke avond was het bij de Graafschap. Echt heel erg leuk voor mijn opa. Er komt volgens mij nog iets over op tv Gelderland. Het avondje stappen was heel erg gezellig. Veel gelachen. Aankomende week ga ik weer aan het werk en zaterdag heb ik een shopdagje met mijn moeder, schoonmoeder en schoonzusje. Gezellig!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *