Persoonlijke update: wandeling & eindelijk uiteten

Persoonlijke update: 

Hoi! Een persoonlijke update waarin weer lekker eten voorbij komt. Thijs en ik zijn eindelijk weer eens uiteten geweest. We hebben hier erg van genoten. Verder had ik een reünie met collega’s en hebben we een mooie wandeling gemaakt. En deze week heb ik veel buiten staan vegen. Zie alle foto’s in deze persoonlijke update.

 


Dinsdag (8 februari). De ochtend gewerkt en ik had deze van een collega gekregen. Alle namen van de kids uit de klas staan achterop. Omdat ik mijn Montessori diploma heb gehaald. Super lief.


Thuis ging ik wat opruimen. Dit bakje lag helemaal en de tafel ook. Dat is nu stukken minder rommelig.


Moeders kwam ook even langs en ze hielp me met de tuin wat opruimen. Volgende week wordt namelijk onze nieuwe overkapping geplaatst!


Daarna een klein webshop overleg, haha.


En even een pakketje wegbrengen en met moeders naar een leuk decoratiewinkeltje. Deze leeuw wil je toch?!


Nog even langs ene bloemenzaak en daar haalde ik een nieuwe plant voor in de woonkamer. Die andere was echt overleden…


Woensdag (9 februari). Een ochtend werken op school en thuis wat voor mijn blog doen. Tussendoor ben ik bezig geweest met zand tussen de tegels vegen. Lekker ontspannend werkje, haha.


Thijs was op tijd thuis en samen maakten we een heerlijke pasta. Daarna lekker op de bank een serie kijken.


Donderdag (10 februari). Ik kwam terug van een ochtend werken op school en zag dit pakketje liggen achter de container. Spannend…. Ik ga netjes wachten tot 14 februari.


Nagels gelakt en bloggen. En nog wat zand vegen.


Thijs kwam op tijd thuis met het eten. Hij wilde het eten maken maar was maar aan het treuzelen en doen. Ineens ging de deurbel: ik deed open en daar stond een bezorger van Sushi. Ik verbaasd en zei dat we niks besteld hadden. Blijkbaar had Thijs stiekem sushi besteld als verrassing, haha. Super lief.


Vrijdag (11 februari). Een hele dag gewerkt op school. Ik kwam moe thuis. Mijn moeder kwam na het eten wat spullen brengen. Onder andere mijn Montessori diploma die op mijn oude adres was bezorgd. Maar yes, ik heb hem!


En ze kwam vast nieuwe letters brengen. Leuk leuk!


Nog even een serie gekeken met Thijs en daarna ging hij naar bed. Hij is vaak vroeg opgestaan deze week. Ik keek nog een aflevering van De Alleskunner.

persoonlijke update
Zaterdag (12 februari). Ik had die dag een reünie met een paar collega’s. Joke heeft twee jaar geleden afscheid genomen van onze school. Dit in Coronatijd en het afscheid was anders dan anders. Dit halen we nu met de onderbouw collega’s in. Op school verzamelden we met koffie en taart.

persoonlijke update
Daarna maakten we een hele mooie wandeling door Ellecom.

persoonlijke update
Echt zo mooi om te zien.

persoonlijke update
Daarna een heerlijke lunch bij de Peerdestal in Ellecom. Jammie! Hier kletsten we nog lang na. Rond half 5 was ik pas thuis, haha.

persoonlijke update
Thuis even wisselen van schoenen en daarna ging ik met Thijs naar Steakhouse Amadeus in Silvolde. Samen uiteten na een hele lange tijd. Lekker en gezellig.

persoonlijke update
Een toetje gaat er altijd in. Ik had een Bastogne parfait. Mmhh zo lekker.

persoonlijke update
Spontane actie van Thijs: langs bij Gabriëlle en Jordy die in Silvolde wonen. Haha, helemaal verbaasd maar ze vonden het erg gezellig. We hebben gezellig gekletst.

persoonlijke update
Zondag (13 februari). Wat uitgeslapen en daarna de was doen.

persoonlijke update
Lekker bijpassende kettingen had ik die dag om, haha. De handboeien zijn te koop op onze webshop: Heppy.


Veeg me op hoor: ik heb weer zand tussen de kiertjes geveegd. Maar het ziet er nu echt top uit.


In de middag waren we verder druk voor mijn blog en onze webshop. Paps en mams kwamen even op de koffie en moeders bracht nog wat letters van Epoxy.


Na het eten had Thijs een afspraak buiten de deur. Ik keek Wie is de Mol terug. Spannend nu…. wie zal het zijn?!


Maandag (14 februari). Een dag werken op school. Met de kids heb ik een verhaaltje over Valentijnsdag gelezen. Ze vonden het erg leuk. Nog even wat dingen printen na schooltijd en lekker naar huis.


Daar pakte ik een leuk pakketje uit van Nachtkastje.nl.


En kregen Thijs en ik beide een doos chocolade van mijn schoonmoeder. Super lief!

Dat is dan de persoonlijke update. Het was een fijne en leuke week. Aankomende week gaan Thijs en ik iets heel leuks doen! We gaan naar onze drukker van onze webshop. Waar we onze kaarten drukken enzo. We mogen daar komen kijken. Leuk! Dat zie je dus volgende week.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *