Persoonlijke update: vriendinnen avond & serie kijken

persoonlijke update

Persoonlijke update: 

Hoi! Tijd voor een gezellige persoonlijke update. Afgelopen week is de Sint in ons land aangekomen. Ik heb dit op de voet gevolgd door middel van het Sinterklaas Journaal (tja, je werkt op een basisschool hè…). Ik ben op bezoek geweest bij een vriendin en samen keken we de finale van The Masked Singer. In het weekend lekker rustig aangedaan en een super leuke serie samen met Thijs gekeken. In de persoonlijke update vertel ik welke.

 


Dinsdag (10 november). Een leuke ochtend op school. Daarna thuis met een bak koffie achter de laptop: bloggen.


Ja het is weer zo ver…. Het Sinterklaas journaal. We volgen het op school. Ook ik moet een beetje bijblijven.


Woensdag (11 november). Ik had die nacht erg last van mijn buik. Bij het opstaan ook. Heb ik wel vaker: zijn mijn darmen. Ik drink bijna nooit cola, maar wanneer ik last heb van mijn buik wel. Ondertussen een video voor school afmaken en daarna bloggen.


Thijs was op tijd thuis. Ik haalde hem bij de vrachtwagen op. We konden gezellig samen eten. Daarna keken we de laatste aflevering van Undercover.


Donderdag (12 november). Een druk dagje. Op school het veel gedaan. Thuis even bloggen en daarna hadden we via Teams een vergadering.


Ik keek Boos van Tim Hofman. Bij die webshop ga ik zeker niks bestellen….


Vrijdag (13 november). Na het werk deed ik snel wat kleine boodschapjes. Een verrassing voor Thijs als hij thuis komt.


Nog even wat schoonmaken. Ik appte voor de grap al naar mijn moeder: ik volg het advies van Martien Meiland op. Netjes een doek onder je emmer om kringen te voorkomen, haha.


Nog even tanken en daarna reed ik naar Floor. Ik had met haar afgesproken.

persoonlijke update
Ik nam voor haar ook een lekkere chocoladeletter mee. We hebben erg gezellig gekletst.

persoonlijke update
Floor had overal gezellig kaarsjes aan. Haar aapje is echt zo leuk!

persoonlijke update
Oeps, toen was het alweer etenstijd. We bestelden wat lekkers.

persoonlijke update
En daarna keken we samen de finale van The Masked Singer. Een leuke finale en ik had alle karakters goed. Yeah!

persoonlijke update
Zaterdag (14 november). De ochtend begon met sporten en daarna dronken we koffie en deden een spelletje. Met een schuin oog keek ik ook de intocht van Sinterklaas.

persoonlijke update
Op school volgen we dit en ik vind het altijd grappig om te zien wat ze er ieder jaar toch weer van maken. Hoe knap en goed hebben ze het dit jaar opgelost zeg!

persoonlijke update
Ik ben na de lunch even naar het Kruidvat geweest en daarna hebben we een andere zorgverzekering voor mij uitgezocht. En toen was het tijd om wat leuks te bestellen… Haha. Wijnen, wijnen, wijnen!

persoonlijke update
Moeders kwam nog even en we zijn naar Seppies geweest. De winkel waar ik haar verjaardagscadeautje heb gehaald. Een parfum flesje waar ze nu zelf parfum voor mocht uitkiezen daar. De aankleding van die winkel is zo gaaf!

persoonlijke update
Jammie! Pannenkoeken tijd. Tja je blijft een klein kind, wahaha.

persoonlijke update
Hier in huis ook maar gezellig de kaarsjes aan. En een serie kijken samen.

persoonlijke update
Zondag (15 november). Een relaxt dagje. We keken wat tv, ik lakte mijn nagels en zocht wat uit voor mijn YouTube kanaal….

persoonlijke update
Tussendoor keken Thijs en ik een serie. Keizersvrouwen op Netflix. Super goede serie! We zijn er al bijna doorheen, oops. Tja en de Sint is in het land. Dan mogen we een chocoladeletter.

persoonlijke update
Thijs had als avondeten een zelf bedachte aardappel ovenschotel gemaakt. Lekker!


Maandag (16 november). Een druk ochtendje op school. Wel heel leuk! Daarna reed ik naar mijn ouders. Ik werkte de middag daar achter de laptop.

 

Dat was de gezellige persoonlijke update. Die kaarsjes in huis zijn best gezellig in deze tijd. Ga ik vaker aandoen! Aankomende week ga ik weer fijn werken op school en ik vertel in de bovenbouw groepen zelfs wat over mij als vlogger/blogger. Ze zijn daar namelijk met Mediawijsheid bezig. Hoe leuk?! En het leukste van volgende week: ik ben jarig! Hoe ik dit vier zien jullie in de nieuwe persoonlijke update.

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *