Persoonlijke update: verrassing en koffie drinken

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! Weer een nieuwe persoonlijke update vandaag! Afgelopen week was een relaxt weekje. Ik had stage en ging naar school om mijn portfoliogesprek af te sluiten. Met mijn ouders heb ik lekker Mexicaans gegeten en Thijs kwam met een leuke verrassing. In het weekend ben ik met mijn moeder even de stad in geweest en hebben we koffie gedronken. Met Thijs ben ik naar Kronenbrug geweest in Arnhem en verder zien we de andere foto’s in deze persoonlijke update.

 


Woensdag (20 juni). Ik zie dat ik van dinsdag helemaal geen foto heb, haha. Dus begin ik maar bij woensdag. Die dag was het lekker weer joh, na stage heb ik nog heel even buiten gezeten in de zon.


Daarna keek ik naar nieuwe afleveringen van Love Island.


Donderdag (21 juni). Goed begin van de dag: sporten!


Daarna werkte ik mijn portfolio voor school bij.


En na de lunch ging ik naar de stad. Wat vragen over mijn telefoon, bril en ik interviewde een serveerster. Ik ga altijd dit tunneltje onderdoor als ik naar de stad fiets. Ziet er best spooky uit, haha.


En door de harde wind die dag is een bloembak omgevallen. Ach…. Ik heb alles er weer een soort van terug ingepropt en de bak tussen onze schuren gezet.


En met papa en mama ging ik Mexicaans eten. Jammie!


Vrijdag (22 juni). Ik kom beneden en zie dit: Ja, ouders ik begrijp de hint hoor.


Verder speelde ik wat met mijn nieuwe telefoon. Donderdag komt er een artikel online waarin ik meer vertel!


Daarna ging ik naar school voor mijn portfolio gesprek. Die ging wel goed denk ik zo. Zie je in de verte mijn gele bakkie staan? Haha.


Daarna vroeg mijn moeder of ik wat avondeten wilde halen. Toen dacht ik: tja, dan neem ik voor de lunch wat lekkere broodjes mee, haha.


De middag bestond verder uit bloggen met voetbal op de achtergrond.


En na het eten boodschappen doen met moeders. We namen wilde perziken mee, haha.


Een nieuwe serie op Videoland. Deze is zo leuk en spannend! Heb alle zes de afleveringen al gezien, oops…. Hoop dat er nog meer komen!


Zaterdag (23 juni). De ochtend ben ik bezig geweest met een video opnemen en deze te bewerken. De ochtendroutine video die online staat.


In de middag ben ik met mijn moeder even de stad in geweest. Kippie gehaald en verder niet veel gekocht. Alleen beetje winkels kijken.


En lekker koffie gedronken bij Espressohouse met een stroopwafel vlaai. Zo lekker!


We namen bij de Zuivelhoeve wel deze bakjes met lekkers mee.


En bij Kippie kregen we twee gratis Kippie zonnebrillen. Haha, zo grappig!


Zondag (24 juni). Mijn nagels rood gelakt met het Etos lakje uit de Beautybox.


Na het eten ging ik met Thijs naar Arnhem. We zijn even langs de Kamera Express geweest. Dat zit vlakbij het winkelcentrum Kronenbrug. Dan gaan we daar ook gezellig langs.


Lekker wat drinken.


Bij de Big Bazar, hihi.


Deze winkel was zooooo leuk hè. Allemaal leuke interieur dingetjes.


Tja en als avondeten een keer Mc Donalds kan geen kwaad toch? Haha.


Maandag (25 juni). In de ochtend ging ik even naar school en begon ik aan het opnemen van een video. Na de lunch met moeders even naar de supermarkt. Ik zag deze dropjes liggen. Die zijn echt lekker!


Daarna bij opa en oma langs. Ze hebben een nieuwe tuin. Heel mooi!


En nog even de stad in. Een screenprotector halen voor mijn nieuwe telefoon en mijn moeder kocht een bikini. Ik zat tijdens het passen in een pashokje tegenover mijn moeder, haha.

 

En dan zijn we aan het eind van deze persoonlijke update! Een leuk en rustig weekje. Ook wel eens fijn, hihi. Aankomende week heb ik stage en in het weekend ga ik met Thijs naar Amsterdam. We blijven daar een nachtje slapen, omdat we naar de Gabbers gaan! Zo veel zin in. Dat weekendje weg ga ik zeker vloggen. Het wordt vast lachen. En volgende week zie je de fotos!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *