Persoonlijke update: verjaardag oma & kledingkastwissel

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! Daar is een nieuwe persoonlijke update. Afgelopen week heb ik lekker rustig aangedaan. Ik had midden in de week de verjaardag van mijn oma en we hebben daarom lekker pannenkoeken gegeten. Zaterdag ben ik naar oma geweest en hebben we Rummikub gespeeld. De kleding in de kledingkast heb ik gewisseld. Wat ik daarmee bedoel lees je in deze persoonlijke update. Ohja en Thijs is ergens voor geslaagd…


Dinsdag (2 oktober). Op stage. Ik moest even wat nakijken of er bepaalde materialen waren voor mijn mentor, haha. Dat appen we door ;).


Daarna thuis lekker eten en een pakketje uitpakken.


Woensdag (3 oktober). Mijn moeder is weer aan de knutsel geweest. Mooi gedaan!


Ik werkte wat voor school en aan mijn blog. Foto’s bewerken :).


Daarna reed ik met inpakpapier en al even naar stage om het cadeautje voor mijn mentor in te pakken en het lokaal te versieren. Ze is namelijk 50 geworden en vierde de dag erna haar verjaardag voor de kinderen in de klas. Met de kids had ik een cadeautje voor haar gemaakt.


Daarna ging ik naar oma voor haar verjaardag. Met de hele familie hebben we pannenkoeken gegeten. Dit is haar cadeautje van de kleinkinderen. Een foto van ons, hihi.


Ze was heel erg blij met de foto. En de pannenkoeken waren echt heel lekker!


Samen met mijn nichtje deelde ik nog een toetje.


En daarna zijn we nog even naar het huis van oma geweest voor thee en appeltaart. Oma vond het heel erg gezellig!


Donderdag (4 oktober). De verjaardag van mijn mentor was die dag op stage. Het was een gezellige en leuke dag. Voor alle kinderen had ze nog een klein cadeautje en ik mocht er ook eentje hebben. Haha Minion gum!


Ik keek daarna de Roelvinkjes terug, lachen. Altijd lachen dit programma.


Vrijdag (5 oktober). Een leuke stagedag en we kregen wat lekkers, omdat het de dag van de leraar was.


Zaterdag (6 oktober). Een stukje van een rekenles voorbereiden.


Daarna ging ik koffie drinken bij oma. Altijd gezellig!


En wat potjes Rummikub spelen met oma. Ik heb één keer gewonnen en oma twee keer, haha. Ze was helemaal blij.


En wat een lekker weertje was het die dag zeg. Ik zat lekker buiten in de zon achter de laptop voor mijn blog.


Omdat mijn ouders en Thijs die ochtend een loopje hadden gedaan en alle drie best snel hebben gelopen, hebben we als beloning gegeten bij de Mexicaan, haha. Lekker lekker!


Zondag (7 oktober). Lekker weer een dagje op de bank achter de laptop. Tussendoor maakte ik wat foto’s voor mijn blog en wat facturen samen met Thijs.


Lekker thee drinken met wat lekkers.


En daarna besloten mijn moeder en ik om onze winterkleding maar eens vast tevoorschijn te halen en onze zomerkleding in een andere kast te doen. Het wordt nog wel mooi weer, maar shirtjes liggen het hele jaar door bij mij in de kast.


Ik heb alles uitgezocht en dit hangt er nu. Jep, ik heb meer zomerkleding dan winterkleding, haha. Er liggen ook nog truien in de kast hoor ;).


Mijn moeder en ik hebben ook gekeken welke kleding op Marktplaats kan en wat er echt weg kan. Twee vuilniszakken vol….


En ‘s avonds was het Boer zoekt Vrouw tijd. Het was weer lachen.


Maandag (8 oktober). Thijs had zijn praktijkexamen voor de vrachtwagen. Hij is geslaagd! Trots op jou lieverd. Hij kreeg van ons autodrop, hihi.


Tegen mijn oma had Thijs op de verjaardag gezegd: als ik slaag kom ik met een taartje langs. En als Thijs iets zegt dan doet hij dat ook. Bij mijn oma aten we een appeltaartje. Ze vond het heel leuk en gezellig.


Daarna ging ik aan de slag voor school. Ik ga met de kinderen de tafel van drie oefenen.


En daarna met mama heel even naar de stad en naar opa en oma. Opa had een lijstje gemaakt met vragen voor mij.  Over de telefoon en zijn mobiel. We hebben het lijstje keurig afgewerkt, haha.

En dat was deze week dan alweer. Er komt toch ook in deze persoonlijke update veel eten voorbij… oeps. Maar ik vind uiteten of wat lekkers eten altijd een bijzonder moment en dat gaat graag op de foto. Ik ben heel trots op Thijs dat hij geslaagd is. Nu moet hij nog leren rijden met zo’n lange container achter de vrachtwagen.
Aankomende week heb ik gewoon weer stage en ga ik misschien zaterdag shoppen moet moeders in Arnhem. En verder zullen we het allemaal wel weer zien!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *