Persoonlijke update: verjaardag, Ikea & uiteten

persoonlijke update

persoonlijke update: 

Hoi! Een leuke persoonlijke update vandaag met veel gezellige foto’s! Ik heb afgelopen week weer fijn gewerkt en had veel te doen voor mijn blog. Daarnaast had ik een verjaardag van Jolynn en heb ik vast het zwembadje opgezet. Met Thijs ben ik naar de Ikea geweest om te kijken voor een make-up tafeltje en we zijn na hele lange tijd weer uiteten geweest samen. Kijk naar alle foto’s in deze persoonlijke update.

 


Dinsdag (16 juni). En een fijne dag op school, daarna zat ik thuis nog even op social media en vervolgens lekker gegeten. Mijn moeder had deze heerlijke pastasalade gemaakt. Jammie!


En mijn nagels gelakt. De andere hand heeft de kleurencombi precies andersom. Super grappig. Daarna keek ik de laatste aflevering van 13 reasons why. Jeetje die was heftig….


Woensdag (17 juni). Ik reed naar school en ja hoor: brug open….


Ik had die dag een andere kleuterklas en dat was ook erg gezellig. Met een hoop tekeningen ging ik weer naar huis.


En wat denk je?! Weer de brug open. Dat is wel heel toevallig. En zeker als je weet dat deze brug bijna nooit open staat.


Ik had weer een afspraak bij Arioque voor mijn tweede laserbehandeling. Over vier weken mag ik weer.


Na het eten zat ik een serie te kijken toen ik ineens een pakketje door de brievenbus hoorde vallen. Mijn Shein bestelling was er al. Wat erin zit zien jullie snel….


Donderdag (18 juni). Op school hebben de kinderen Tik Tok. Althans een aantal. Op het Jeugdjournaal kwam de stelling: Het is leuk als je juf of meester Tik Tok heeft. Dat vonden de kinderen zeker leuk, haha. De leerkracht, de stagiaire en ik hebben de app gedownload en een dansje opgenomen. De kinderen kwamen niet meer bij (zij waren gymmen en hadden dus niks door). Hilarisch om te zien. Daarna heeft een leerling mij geleerd hoe Tik Tok een beetje werkt en hebben we een filmpje van het schoolplein gemaakt. Hij vond het helemaal geweldig. Deze foto zit dus in het filmpje.


Na school zat ik lekker in het zonnetje en zat ik veel op social media.


Vrijdag (19 juni). Een drukke dag op school. Ik nam dit ‘ zwerfboek’ mee naar huis voor de andere school waar ik werk. Daar werken we over de ruimte. Leek me wel leuk.


Toen ik thuis kwam van school heb ik nog een artikel voor mijn blog geschreven en daarna een beetje social media checken.


Na het eten zijn mijn moeder en ik even naar de stad geweest. Ik moest nieuwe scheermesjes en wilde kijken voor sandalen. Bij de Kruidvat zag ik dit opblaasbare item. Echt iets voor mij! Haha. Je kunt er alleen niet zo veel mee in het water.


Bij de Van Haren ben ik geslaagd voor sandalen. Je zult snel zien welke….


Ach ja en je komt met altijd meer thuis dan nodig…. Oops. Die slippers zijn voor mijn vader. Hij loopt nu op slippers die bij elkaar gehouden worden door nietjes. Niet te doen dus.


Zaterdag (20 juni). Ik heb gesport en daarna zat ik buiten met mijn laptop en koffie.


Daarna mijn nagels lakken en lekker genieten van het zonnetje.


En toen kwam het plan om ons nieuwe zwembadje vast op te zetten. Het wordt aankomende week best warm en dan staat deze vast.


Gelijk mijn grote vrienden maar vast opgepompt. Met warm weer is dat geen pretje om te doen. Dus is het vast gedaan. Was best nog wel even een werkje.


Daarna kwam Thijs en vierden we een dagje eerder Vaderdag. We aten gezellig met z’n vieren en mijn vader kreeg zijn cadeautjes. Een tijdschrift die hij vaak leest en een mondkapje met de Achterhoekse vlag. Hij vond het geweldig.

persoonlijke update
Daarna reden Thijs en ik naar Jolynn voor haar verjaardag. Ellen en Dennis waren er ook. Ik heb heerlijke taart gehad en we hebben gezellig gekletst.

persoonlijke update
We hadden haar als cadeautje een kletspot vriendinnen praat cadeau gedaan. Een aantal kaartjes hebben we besproken. Dat was echt hilarisch.

persoonlijke update
Zondag (21 juni). We sliepen wat uit (was laat geworden….) en begonnen met een lekkere kop koffie op het balkon. Ik deed daarna wat dingen in huis en voor mijn blog. Thijs deed boodschappen.

persoonlijke update
Na de lunch zijn Thijs en ik naar de Action geweest. Op zoek naar een deurstopper…. Deze dieren zijn leuk, maar als deurstopper??? Thijs zag het niet zo zitten.

persoonlijke update
Daarna reden we naar de Ikea. Op zoek naar een leuk make-up tafeltje voor mij. Deze vind ik erg leuk.

persoonlijke update
Maar deze ook wel.

persoonlijke update
Hallo! We liepen ondertussen verder zodat ik kon nadenken en vonden nog wat andere handige kleine dingetjes voor in huis.

persoonlijke update
En dan dit soort lampen. Zo gaaf.

persoonlijke update
Wat een vrolijkheid met al die lampjes.

persoonlijke update
En daar gaat ze met de make-up tafel, haha.

persoonlijke update
De horeca is al een tijdje open, maar Thijs en ik zijn nog niet uiteten geweest samen. Dat besloten we maar eens te doen. We reserveerden bij De Snor in s-Heerenberg. Lekker buiten op het terras eten.

persoonlijke update
Jammie, een super lekker toetje! Parfait met Malibu.


Maandag (22 juni). Na een dag werken met drukke kleutertjes om mij heen plofte ik lekker buiten in een stoel. Had de hele dag op mijn nieuwe sandalen gelopen, dus mijn voeten deden ook wel een beetje pijn.

 

Dat was de persoonlijke update alweer. Een gezellige en drukke week. Aankomende week ga ik zeker plezier hebben van het zwembadje. Het wordt lekker warm. Op het werk zullen we wel rustig aan doen. En zaterdag ga ik een dagje weer werken in de winkel (althans, in Winterswijk). Super veel zin in!

Misschien is dit ook leuk?

6 comments

  1. Altijd erg leuk om te zien zo’n persoonlijke update! De pasta salade ziet er echt heerlijk uit, ideaal ook met dit warme weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *