Persoonlijke update: veel markten & BBQ

Persoonlijke update:

Hoi! Je ziet mijn tweede week meivakantie in deze persoonlijke update. We hadden veel markten op de planning staan. De één ging beter dan de ander. Dat heb je altijd. Ze waren allemaal wel erg gezellig. De vakantie sloten we af met een heerlijke BBQ voor moederdag. Lees gezellig verder in deze persoonlijke update.

Dinsdag (7 mei). Met Thijs ging ik mee naar Winterswijk wat boodschappen doen. Eerst bij Velca het knuffeltje van Sylvie brengen. Ik nam wijnglazen mee terug, haha.

We zijn naar wat supermarkten geweest. En hier gaan we koffie inslaan.

Karretje gaar goed vol, haha.

Tussendoor haalden we een broodje bij de supermarkt en daarna reden we weer naar huis.

Ik had daarna met Karlijn afgesproken. We zijn even naar ShopMelange geweest. Ik moest daar wat ophalen en daarna hebben we lekker op het terras gezeten.

Die avond was de eerste halve finale van het Songfestival. Niet wetende wat er allemaal ging komen…. We hebben ook nieuwe waxmelts die we testen en in onze collectie komen. Deze geuren zijn gebaseerd op bekende Rituals geuren. Echt zo lekker!

Woensdag (8 mei). Ik ging sporten en daarna mijn auto maar eens wassen.

In de middag was het weer mini markt tijd bij Landal. Dit keer hadden we onze epoxy items mee. Alles opgezet en we hebben wel lekkere koffie verdient.

Wat lekkers erbij en zo vermaken wij ons wel die middag. Het was nog redelijk druk.

Halverwege de middag waren we al tevreden. Wendy van Wenmaakt ook. Het is altijd gezellig om met haar te staan.

Eind van de middag werd het wel rustiger. We konden daarna rustig alles opruimen.

Toen ik thuis kwam, lagen deze twee heerlijke pakketjes in de bus. We gaan weer lekker smikkelen.

Robin kwam die avond even op bezoek. Kletsen en we hebben Taki’s geproefd. Het stoom kwam uit onze oren, haha.

Donderdag (9 mei). Het was Hemelvaartsdag. Wij gaan naar de Grensmarkt in Dinxperlo. Thijs had de bus al mooi ingepakt voor ons.

Rond 9 uur waren we daar maar blijkbaar was een groot deel van de markt al begonnen. Er liepen als super veel mensen. Gau alles opzetten en de verkoop begon al.

Tijd voor koffie met wat lekkers. Ondertussen werd het steeds drukker.

Kijk trouwens even hoe onhandig onze kraam staat?! Of beter gezegd: deze paal. Ons kraamdoek kon niet eens helemaal naar achter. Gelukkig ging het niet regenen.

We stonden naast een viskraam. Die lucht, bah. Ik vind vis namelijk ook niet echt lekker. Was echt een top plek voor mij, haha.

Ik dacht: loop even gauw een stukje over de markt. Nou dat duurde wel even. Doorlopen was niet te doen.

We konden veel mensen kijken, haha. Er we hadden ook veel mensen aan de kraam. Echt zo druk.

Tussendoor een lekker Duits broodje eten.

En van Babette van Happy Event kregen we poffertjes, super lief. Ze stond twee kramen verderop met haar poffertjes. Af en toe konden we gezellig kletsen.

De verkoop ging er goed. De dag vloog echt voorbij.

Voordat we om 18:00 gingen opruimen, hebben we nog een lekkere hamburger gegeten. Daarna zijn we tevreden naar huis gegaan.

Tijd voor de tweede halve finale. Joost was echt top!

Vrijdag (10 mei). Ik had gesport, gedoucht en daarna lekker buiten koffie gedronken.

En weer op naar Landal voor een mini markt. Dit keer waren de sieraden en andere accessoires aan de beurt. In een Fiat 500 past best veel.

Dit keer stond ik samen met Rosalyn. We hebben samen mijn kledingrekje in elkaar gezet. Ging alleen iets niet helemaal goed. Kapot. Met ducktape was hij niet echt meer te redden. De babykleding van Rosalyn kon er wel aan hangen. Mijn kleding was te zwaar. Ik mocht haar rekje lenen, super lief!

Het zonnetje scheen heerlijk en het was redelijk druk op het terras. Helaas bleef iedereen lekker zitten en kwamen ze niet veel kijken bij de kraampjes.

Tijd voor koffie en mijn lunch.

Omdat het niet echt druk was, heb ik nog wat voor mijn blog gedaan tussendoor. Helaas weinig klanten gehad aan de kraam. Maar dat kan ook gebeuren.

Aangezien we met dit mooie weer zelf een vakantiegevoel kregen, hebben we onszelf verwend met borrelhapjes en een wijntje, haha. Proost!

Dit is niet verkeerd zo, haha. Het was een gezellige middag, helaas viel de verkoop tegen. Maar soms is dat.

Toen ik thuis kwam heb ik lekker pizza gegeten. Thijs kwam later thuis en daarna at hij pizza en keken we Ex On The Beach, haha.

Zaterdag (11 mei). Om kwart voor 6 ging de wekker. We hebben Remco opgehaald en samen met mijn ouders zijn we naar Vinkeveen gereden voor een markt. Eens kijken of dat wat voor ons is.

We waren ruim op tijd en konden alles rustig opzetten. We mochten alleen met epoxy komen. Gelukkig hadden we ook wat andere extra spulletjes mee. De kraam naast ons was een stukje leeg. Die mochten wij ook nog opvullen. Super chill!

Tijd voor koffie en een brownie.

De bus mocht ook mooi achter de kraam blijven staan. De markt was op een parkeerplaats van een sportpark. We vonden de opzet ervan niet echt heel leuk. Het leek een beetje op een weekmarkt.

Van naast een viskraam staan, gaan we naar, naast een droge worstelkraam staan. Ook niet echt mijn favoriet. Ik vond de geur echt verschrikkelijk zoals je ziet.

persoonlijke update

In de ochtend dachten we nog: ach redelijk druk en hadden we een beetje verkocht. De rest van de dag viel echt tegen. Erg weinig klanten. De man van de worsten vond het ook tegenvallen.

persoonlijke update

Een gratis soepje om te proeven. Altijd lekker.

persoonlijke update

Tja, van verveling gaan we eten, haha. Gelukkig liep onze snoepkraam van Snoepbaas beter. Thijs heeft daar ook veel geholpen.

persoonlijke update

Het was gelukkig ook erg mooi weer zeiden we al. Lekker in het zonnetje zitten.

persoonlijke update

Moeders ging sneakers shoppen, haha. Ze zijn wel erg leuk!

persoonlijke update

En papa werd vervelend, haha. Hij ging met onze epoxy letters spelen. We hadden echt niet veel te doen.

persoonlijke update

Aan het eind vonden we het wel tijd voor een lekker ijsje.

persoonlijke update

En ja hoor… Of ik even op de worsten kraam wil passen van de buurman zodat hij naar de wc kon. Heb ik weer, haha. Daarna hebben we alles op tijd opgeruimd. Ik ben met Thijs en Remco daarna doorgereden naar Beverwijk.

persoonlijke update

Daar zit een groothandel met snoep. We hebben daar rondgekeken en wat ingeslagen.

persoonlijke update

Tijd voor avondeten bij de Mac.

persoonlijke update

Rond 9 uur waren we thuis en heb ik toch een deel van het Songfestival gekeken. Ik wilde erg graag de uitslag afwachten. Aangezien een aantal landen hun puntentellingen hadden teruggetrokken. Maar ik viel bijna in slaap en ben rond 11 uur maar naar bed gegaan. Zo moe van de dag.

De volgende ochtend las ik dat Zwitserland gewonnen had. Die man zong echt goed dus een terechte winnaar. Maar de echte winnaar is Joost! Ik heb geen idee wat er achter de schermen allemaal heeft afgespeeld maar een gedoe is het wel. Niet nodig lijkt mij. Ik ben benieuwd waar het allemaal heen gaat…

Thijs zei al: volgens mij hebben ze gewoon expres een ‘neutraal’ land laten winnen. Zou best wel eens kunnen….

persoonlijke update

Zondag (12 mei). Ik ging op de koffie bij oma. Gezellig.

persoonlijke update

Daarna heb ik boodschappen voor de BBQ gedaan.

persoonlijke update

Die heb ik afgeleverd bij moeders. Ze had net hardgelopen samen met mijn schoonvader. Hij was daar met zijn nieuwe motor. Even kijken of deze mij staat, haha.

persoonlijke update

Daarna heb ik de voorraden gecheckt van de epoxy letters en sterrenbeelden. Een klusje wel. Heerlijk in het zonnetje.

persoonlijke update

Daarna zijn Thijs en ik op de scooter naar mijn ouders gegaan. Voor Moederdag.

persoonlijke update

De BBQ gaat aan en een lekker drankje erbij.

persoonlijke update

De eerste BBQ van dit jaar is een feit, heuj!

persoonlijke update

Een gezellige afsluiter van mijn meivakantie.

persoonlijke update

Maandag (13 mei). Mijn werk op school begon weer. Ik heb vooral de spullen in de klas weer op de plaats gezet (de schoonmaak was geweest). In de middag zat ik heerlijk buiten en bezig voor mijn blog.

Een lange persoonlijke update weer. Het was ook een leuke week die voorbij vloog. Aankomende week staan er in het weekend ook twee markten op de planning. Het seizoen is echt aangebroken, haha. Zie alles in de volgende persoonlijke update.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *