Persoonlijke update: veel foto’s maken & telefoon instellen

persoonlijke update

Persoonlijke update: 

Hoi! Een hele nieuwe persoonlijke update. De foto’s zijn allemaal gemaakt met mijn nieuwe telefoon. Jeej, zo leuk! Afgelopen week was Thijs vrij en hij heeft lekkere maaltijden gemaakt. Ik moest gewoon werken en was voor school veel aan het filmen. Ook heb ik veel (outfit) foto’s gemaakt voor mijn blog. Zo kan ik even vooruit, haha. En ik had een gezellige maandagmiddag bij een smartphone onderdelen shop. Wat ik daar moest zie je in deze persoonlijke update.


Dinsdag (3 november). Na het werk op school reed ik naar mijn ouders. Ja hoor: brug open.


Daar werkte ik wat aan mijn blog. Ik had namelijk eind van de middag een afspraak in Doetinchem. Helaas ging die niet door. Ik at gezellig bij mijn ouders. Mijn vader wilde wat foto’s van hem met mijn nieuwe telefoon. Dan ga ik zelf ook even prutsen, haha. Portret modus!


Thijs at ook bij zijn moeder en daarna kwamen we thuis en was het weer tijd voor een persconferentie….


Woensdag (4 november). Een druk ochtendje op school. Na half 1 zijn de kinderen altijd uit. Ik had mooi tijd om even het één en ander met collega’s te overleggen. Toen ik thuis kwam had Thijs mijn administratie mappen op orde gemaakt. Fijn!


Daarna bloggen en weer spelen met de camera, haha.


Thijs had een lekkere aardappelschotel gemaakt. Jammie!


Donderdag (5 november). De ochtend op school bestond voor een gedeelte uit filmen. Ik maak weer een soort schoolvideo. Samen met een collega maakte ik wat beelden. Thuis ging ik verder met filmen, maar dan voor mijn Youtube kanaal.


En chef Thijs is weer lekker bezig geweest. Nom nom.


Vrijdag (6 november). De laatste ochtend van de week op school werken. De brug stond weer open… Weet niet wat dat was deze week. Ik zag wel dit mooie plaatje vanuit mijn raam!


Na werk reed ik naar mijn ouders. Er was daar een pakketje gekomen voor mij. Ik dronk even koffie daar. Daarna naar huis en schoonmaken en beetje bloggen nog.


Weer tijd voor The Masked Singer. Thijs keek mee en was zo blij met deze onthulling. Vanaf het begin zei hij al: Dat is Babette. Hij heeft het goed!


Zaterdag (7 november). Lekker gesport in de ochtend en daarna bezig achter de laptop. Heerlijk met dat zonnetje. Voor de foto’s die ik moest maken, moest het scherm wel wat naar beneden.


Jeej een leuk pakketje binnen! Helaas zat niet alles even goed. Wat wel chill zat komt snel op mijn blog.

persoonlijke update
Nagels gelakt en bezig een video voor school te bewerken. Daarna maakten we nog wat outfit foto’s.

persoonlijke update
En daarna kwam de vader van Thijs bij ons. Zijn nieuwe telefoon instellen en hij bleef eten. Thijs had deze heerlijke pasta schotel gemaakt. Jammie!

persoonlijke update
Deze meid is misschien iets te fanatiek met sporten geweest…. Mijn knie was een beetje dik. Zat vocht in. Even koelen met een icepack. Ondertussen keken we samen gezellig tv.

persoonlijke update
Zondag (8 november). Lekker wat uitgeslapen. Beetje prutsen achter de laptop en we maken foto’s. Gewoon in ons gebouw op de trappen.

persoonlijke update
Foto’s maken voor Insta, haha.

persoonlijke update
Even langs de Action wat halen voor foto’s die ik wilde maken. Ik zag deze gave klok. ‘Doorlopen Merle’, zei ik tegen mezelf.

persoonlijke update
Daarna reden we naar mijn ouders om wat op te halen. Thijs zag een vogeltje op de grond zitten bij mijn ouders. Deze was gewond. Meneer wilde er zelfs de dierenambulance voor bellen. Wat een dierenvriend! Ik zei nog: ‘ach er zijn wel meer mussen op deze aarde, haha;. We strooien wat kippenvoer bij het vogeltje en toen vloog ie weg. Volgens mij nam het beest ons in de maling.

persoonlijke update
Thijs heeft daarna bij mijn ‘oud oom’ zijn nieuwe telefoon ingesteld. Hoewel…. bijna helemaal ingesteld. Het simkaartje past niet. Deze moet verkleind worden. Verder is alles in orde en hij heeft zelfs een nieuwe i-Pad.

persoonlijke update
Dan is het tijd voor een lekker patatje. Paps en mams aten gezellig mee.

persoonlijke update
Maandag (9 november). Weer een drukke en gezellige ochtend op school. Er stond taart in de lerarenkamer. Tja, te lekker om te laten staan. Dit was mijn lunch, haha. Meerdere collega’s deden met mij mee.

persoonlijke update
Na het werk reed ik naar huis om twee pakketjes in te pakken en deze weg te brengen. Daarna door naar Arioque voor mijn onderkin. We maakten tussendoor wat foto’s.

persoonlijke update
Ik had het simkaartje mee om deze op de juiste grote te laten knippen. Ik ging langs bij Marco. Hier gaan wij vaker heen als we een probleem hebben met de telefoon.

persoonlijke update
Marco had alleen het juiste gereedschap niet en bracht mij naar zijn buurman, haha. Hoe toevallig: Thijs. Hij heeft de simkaart op de juiste maat geknipt. Marco en hij werken veel samen.

persoonlijke update
Haha, ik vind deze zin op zijn auto echt zo geniaal bedacht!


Nog even wat bewerken achter de computer bij paps en mams en daarna lekker gegeten daar. Ik kreeg nog een stukje cake mee die moeders had gebakken. Jammie!

 

En dan zit deze week er weer op en dus de persoonlijke update ook. Het was een leuke week. Veel gedaan zeg. De video voor school is zo goed als af. Ik vind hem erg leuk geworden al zeg ik het zelf. Aankomende week kan ik lekker voor mijn blog aan de slag met de vele foto’s die we gemaakt hebben!

 

 

Misschien is dit ook leuk?

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *