Persoonlijke update: Varsseveldse volksfeesten & Ikea

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! Daar is dan weer een nieuwe persoonlijke update. Afgelopen week ben ik weer begonnen met werken. Ik heb best weer veel dagen gewerkt. Het was weer super leuk! In het weekend ben ik naar de Varsseveldse volksfeesten/ kermis geweest. Daar heb ik wel een hele bijzondere act gezien en ik ben naar de Ikea geweest. Meubels kijken/halen voor het huisje van Thijs!


Dinsdag (13 augustus). Die dag moest ik weer werken na de vakantie. Het was een leuke eerste werkdag weer. Na die dag zat ik lekker met een smoothie op de bank en een vlog bewerken.


Woensdag (14 augustus). Weer een dag werken en na het werk weer bezig met een vlog editten.


Donderdag (15 augustus). Die dag stonden we in de winkel met z’n tweeën. We ruimden het achterhok wat op en ik vond dit gave bord. Voor een leuk bedrag mocht ik deze overkopen, haha.


En er kwam leuke nieuwe kleding binnen! Altijd gaaf!!!


Vrijdag (16 augustus). En lekker een patatje in mijn pauze op het werk. Het was een lekker druk dagje.


En na de koopavond kwam ik thuis en had ik een leuk pakketje!

persoonlijke update
Zaterdag (17 augustus). Een outfit aan van het werk voor een foto. Ik zocht een leuke houding voor een foto. Hahaha. Die broek heb ik trouwens gekocht. Echt zo leuk!


En na het avondeten ging ik naar Ellen en Dennis. We hebben een vriend van hen opgehaald (Rick) en we zijn naar de Varsseveldse Volksfeesten geweest. Daar kwamen nog meer vrienden van hen. Een gezellige bende.


Ik zeg proost! Dit was de eerste keer dat ik naar zo’n tentfeest ging. Ik vond het wel lachen.


Er waren verschillende (kleine) tenten met muziek. In één daarvan viel heel even de stroom uit. Wahah. Dan maar een gezellig lichtje aan.


En op het hoofdpodium kwamen The Dirty Daddies. Ik had hen nog nooit gezien, maar vond het geniaal. Wat een show maken die mannen.


Haha gezellig!

persoonlijke update
Vuurwerk, rook en alles. Super gaaf hoor.

persoonlijke update
En als afsluiter aten we nog wat loempia’s. Haha, altijd lekker.


Het was een zeer leuke en gezellige avond. Ik zeg: volgend jaar weer!

persoonlijke update
Zondag (18 augustus). Na wat langer geslapen te hebben, heb ik even achter de laptop gezeten en daarna ben ik met Thijs, Rianne en mijn moeder naar de Ikea gegaan. Eerst even lekker lunchen.

persoonlijke update
En daarna zijn we voor meubels en andere benodigdheden voor in het appartement van Thijs op pad gegaan. We zagen zo veel leuks.


Stoelen testen, kasten openen en kleuren checken. We waren er maar druk mee, haha.

persoonlijke update
Deze tafel is het sowieso geworden.

persoonlijke update
En dan de stellingen in om alles te zoeken. Het is ons gelukt! Daarna de auto vol laden.

persoonlijke update
En zijn we nog even langs de Mediamarkt en Leenbakker geweest. Hier kijkt Thijs voor een bureau. Even een denkbeeldige computer erop zetten, whaha.

persoonlijke update
Tja en van meubels kijken krijg je trek. Laat er nou net een Mc Donalds in de buurt zitten daar….


Maandag ( 19 augustus). Gedoucht en al zit ik met koffie op de bank en lekker bezig voor de blog. En in de middag moest ik weer werken.

En dat was deze persoonlijke update. Het werken is weer goed begonnen. En aankomende week werk ik ook nog veel. Heel erg leuk! In het weekend ga ik met vriendinnen naar de film: The Lion King. Jaaaa daar heb ik er nu al zin in!

Misschien is dit ook leuk?

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *