Persoonlijke update: vakantie begonnen & etentje

persoonlijke update

Persoonlijke update:

Hoi! Mijn zomervakantie is nu echt begonnen! In deze persoonlijke update zie je dat ik nog drie dagen moet werken. Het was ook een beetje afscheid nemen van de school, collega’s en kinderen. Maar daarna had ik heerlijk vakantie! In het weekend hadden we Β  een verjaardag en die was erg gezellig. Plus we hebben veel foto’s voor de blog gemaakt. Zie hoe mijn vakantie is begonnen in deze persoonlijke update.

 


Dinsdag (14 juli). Na een dag werken ging ik bij mijn opa en oma langs. Opa was jarig. Ik heb daar gezellig gekletst.


In de avond hing ik lekker op de bank met de serie: The 100. Ik ben al bij seizoen drie , oeps…. Lekker een chocolaatje van de kinderen erbij.


Woensdag (15 juli). Ik had vrij. Ik heb gesport en daarna veel voor mijn blog gedaan: veel gemaild, video bewerken en twee artikelen gemaakt.


In de middag ging ik naar Arioque voor mijn derde laserbehandeling. Ondertussen kletsen we ook gezellig.


Na het eten heb ik mijn nagels gelakt. Lekker zomerse kleuren.


Donderdag (16 juli). De ene laatste werkdag op het Mariendael voor mij. Van een aantal kinderen kreeg ik al wat leuks en lekkers. Super lief. We hebben lekker rustig aangedaan met de kids.


Daarna deed ik thuis het één en ander voor de blog.


Vrijdag (17 juli). De laatste werkdag voor mij. We hadden bedacht om patat te eten met de kinderen. Ik haalde de zakken op.


Zoooo, allemaal lekker wat patatjes. De kinderen vonden het erg leuk en gezellig.

persoonlijke update
Ik kreeg van het team deze mooie bos bloemen als bedankje.


En van de kinderen kreeg ik deze super leuk tas. Alle namen staan erop en op de achterkant de namen van alle juffen en andere medewerkers van die klas. Echt super leuk! In de tas zaten allemaal lekkere snoepjes en koekjes.


Er was nog een gezellige borrel op school en daarna ging ik naar huis. Thijs was er ook. Hij hielp mijn vader met het installeren van zijn nieuwe telefoon. Mama en ik hebben eten gehaald….

persoonlijke update
Jeej en twee leuke pakketjes voor mij. Er zitten super toffe items in. Zie je snel op mijn blog ;).


Zaterdag (18 juli). Ik sliep lekker uit en Thijs en ik zijn daarna even bij de bank geweest. Ik ben daarna afgezet bij mijn ouders en dronk daar koffie en zat achter de laptop.


Even met moeders naar de stad. Wat kleine dingen halen en Kippie!


Een gratis zonnebril bij de Kruidvat. Wat een feest, haha.

persoonlijke update
Daarna zat ik lekker buiten. Beetje wat doen op mijn telefoon en op de laptop. Ik werd alleen helemaal gek van al die beestjes. Ze zaten echt over. Grrr.

persoonlijke update
Na het eten hadden Thijs en ik de verjaardag van Dennis. Gezellig met de vrienden bij elkaar.

persoonlijke update
Het werd steeds later, maar bleef erg gezellig en we hebben veel gelachen. Rond half 3 lagen we lekker in bed, haha.


Zondag (19 juli). We sliepen uit en deden lekker rustig aan. Wel maakten we veel foto’s voor mijn blog.


Samen hebben we boodschappen gedaan. Daarna nog wat in huis geklungeld.

persoonlijke update
En we zochten daarna een mooie locatie voor outfit foto’s. Ze zijn echt leuk geworden!

persoonlijke update
Daarna reden we naar Dieren. Ik zocht daar bij Rianne wat boeken uit om te lenen . Deze neem ik mee op vakantie om te lezen. Geen idee of ik ze alle drie uit lees, haha.

persoonlijke update
Omdat Monique en Rianne de week erop jarig zijn (ik ben dan weg), zijn we vast uit eten gegaan met ze.

persoonlijke update
Mmmh jammie. Beetje Amerikaans eten. Echt zo lekker!

persoonlijke update
En met het toetje hadden we vuurwerk geregeld, haha. Ze zullen weten dat ze bijna jarig zijn. Ze vonden het erg leuk en gezellig.


Maandag (20 juli). Ik begon de ochtend met even op de hometrainer en buikspieren doen. Daarna sportte ik verder in huis: schoonmaken, haha.

persoonlijke update
Met koffie op het balkon. Ik had nog een bel afspraak voor mijn blog staan en daarna begon ik aan mijn to do lijstje voor de blog.


Ik ben ook weer eens begonnen aan een boek. In de vakantie maak ik daar tijd voor. Maar daarna ging ik weer verder voor een artikel.


En tijd om te koken. Voor mezelf. En het was erg lekker. Gebakken aardappeltjes uit de airfryer, broccoli en een krokante kipburger. Jammie!

Dat was deze persoonlijke update dan. Ik ga echt heerlijk genieten van mijn vakantie! De laatste dagen op het werk waren ook erg gezellig hoor. Maar nu even lekker thuis en bijna op vakantie …. Jeej, zin in!

 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *