persoonlijke update: uiteten met oma & Arnhem

Hoi! Tijd voor een nieuwe persoonlijke update! De week voor de herfstvakantie wel te verstaan. Ik heb veel gewerkt afgelopen week. Een dag zelfs de koopavond erbij. Oftewel, Merle moest op het werk eten. In het weekend hadden we lekker Kippie te eten en zondag ging ik met mijn oma uit eten voor haar verjaardag! Een hele leuke avond met lekker eten. Met mijn moeder ben ik nog een middagje naar Arnhem geweest. Ook altijd gezellig en leuk! Kijk deze persoonlijke update verder voor alle foto’s!

 


Dinsdag (10 oktober). Na een stage ging ik nog even langs Karlijn om mijn jas te brengen. Er moeten namelijk wat knopen aangemaakt worden en haar moeder kan dat doen. Super lief! Nu hangt er een lege hanger….. daar moet mijn fluffy jas snel weer komen te hangen.


Woensdag (11 oktober). De ochtend beginnen met school: lessen voorbereiden en het project waar geen eind aan lijkt te komen: mijn afstudeerwerkstuk, haha.


Even een lunchbreak.


En de middag bestond verder uit een video opnemen en bloggen.


Ons huis is trouwens al een beetje in herfstsferen. Super leuk!


Donderdag (12 oktober). Een rustige werkdag… er waren niet veel mensen in de winkel. Ik was in de middag alleen en moest afsluiten. Nog nooit alleen gedaan, maar het ging goed, hihi. Daarna even met de beentjes hoog op de bank.


Van mijn schoonmoeder kreeg ik dit boek. Super lief! Deze krijg je bij de Etos bij besteding van 15 euro of meer.


Vrijdag (13 oktober). De hele dag aan het werk. Koopavond, dus we eten een keer op het werk.


Mijn moeder kwam het eten brengen en nam ook een lekker toetje mee! Limoncello toetje, jammie.


En na een lange dag werken , komt ik thuis en ligt er een leuk pakketje voor mij :).


Zaterdag (14 oktober). Nog een dagje werken. Tussendoor even naar Kippie om wat eten op te halen.


Thuis was er nog meer Kippie. Jammie! Thijs en zijn vader kwamen namelijk bij ons eten.


Zondag (15 oktober). Een blogdagje. Samen met Thijs ging ik op pad- outfit foto’s maken. We schoten namelijk voor twee artikelen foto’s.


Een schoenen switch was daarbij nodig, haha.


In de middag heb ik de foto’s bewerkt en de blogposts gemaakt. Mijn moeder ging een kaki eten. Kijk nou hoe mooi die binnenkant is!


Daarna reden Thijs en ik naar mijn oma. Voor haar verjaardag gingen we uit eten. Oma met haar kleinkinderen. In Doetinchem zijn we bij Hendrixen geweest.


Het zit denk ik in de familie: allemaal carpaccio lovers, haha. Dat was het voorgerecht.


Als hoofdgerecht had ik een heerlijke schnitzel. Deze was alleen best wel groot!


En zoals mijn nichtje en ik altijd zeggen: er is altijd ruimte voor een toetje, haha. Oma vond het heel erg gezellig en dat was het ook! Een leuke avond :).


Maandag (16 oktober). Ik had die dag vrij en deed wat kleine dingetjes voor school.


Daarna ging ik met mijn moeder naar Arnhem. Ik ben uitgenodigd bij Bubble Maze Arnhem om wat drankjes te proeven. We besloten er daarom een gezellige middag in Arnhem van te maken :).


Eerst lekker lunchen in de zon!!


Daarna wat winkels langs. Onder andere de Van Delft pepernoten winkel!!


En met een goed gevulde tas stonden we weer buiten. Misschien is het weer nog niet naar pepernoten, maar wij hebben ze vast in huis haha.


Daarna naar de Bubble Maze . Daar komt binnenkort nog een blogpost over.

Persoonlijke update
En na een gezellig middag kwamen we weer thuis. Dit zijn de pepernoten die we hebben: lemon cheesecake, caramel zeezout en kokos. Lijken mij heel lekker!

 

En dat was de persoonlijke update al weer! Het was weer een leuke week met lekker eten ;). Met oma uiteten was heel gezellig en het middagje Arnhem was ook een succes. Aankomende week moet ik wat meer werken (vakantie, dus dan kan dat). Verder heb ik een verjaardag van mijn neefje en nichtje en ga ik dacht ik met Thijs pannenkoeken eten. Alles zie je volgende week in de nieuwe persoonlijke update!

Wat ga jij doen in de herfstvakantie?

 

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *