Persoonlijke update: uiteten in eigen huis & 5 jaar samen

Persoonlijke update: 

Hoi! Een persoonlijke update vooral vanaf huis. Deze week was ik veel thuis aan het werk en heb ik maar 5 uurtjes in de winkel gewerkt. We zijn thuis erg creatief bezig en zijn zelfs uiteten geweest in eigen huis, hebben de Wii aangesloten en zijn bloemetjes aan het planten. En Thijs en ik hebben 5 jaar samen… En er kwam toch een leuke verrassing! Kijk mee naar de foto’s in deze persoonlijke update vooral vanuit huis.

 

persoonlijke update
Dinsdag (24 maart). Ik deed wat voor school in de ochtend. Zocht wat leuke werkjes voor de kids.

persoonlijke update
Daarna lekker koffie drinken met vaders. Althans: ik had een cappuccino. Vanaf 12 uur moest ik werken in de winkel. Tot 17:00. En ik heb het druk gehad joh. Raar…. Maar ja: wat wil je met een leegverkoop.

persoonlijke update
Toen ik thuis kwam zijn we ‘ thuis uiteten’ geweest. Haha. We worden flauw in deze tijd. En we hebben gewoon Domino’s besteld hoor.


Woensdag ( 25 maart). De ochtend begon ik met sporten. Samen met moeders!

persoonlijke update
Daarna was ik voor school bezig.


Na de lunch nog even wat lamineren en daarna deed ik nog wat voor mijn blog.


En toen ging mijn moeder viooltjes halen voor in de tuin. Ik wilde er ook wat voor in bakken die bij Thijs aan het balkon hangen. Met 1,5 meter afstand liepen we in een leeg tuincentrum rond.


De achterbank vol gezellige bloemetjes. En ik vond ook nog twee andere leuke plantjes.


Jaa, weer tijd voor Temptation. Ik heb nu al zin in de volgende aflevering: ‘ neeeee, ik heb geen telefoon.’  Yeah right… 


Donderdag (26 maart). Ik was vrij die dag en zat lekker in de ochtend in het bubbelbad. Heerlijk met dat zonnetje. Daarna deed ik het één en ander voor mijn blog.


Jeej een pakketje. Er zit een soort blokje in om de Wii aan te sluiten op onze smart tv.


Voordat ik dat ga aansluiten ging ik even snel naar de stad. Lamineerhoezen halen bij de Action. Haha, hier moest ik wel om lachen: een familie weekplanner.


Ik ben daarna nog even naar de Hema, Kruidvat en mijn winkel geweest. Het hoognodige halen en dan naar huis. Kijk wat een rust in Doetinchem…


Bij de Kruidvat hebben ze zelfs gangpaden geblokkeerd, haha. Zo loop je niet te dicht op elkaar en kun je maar één richting op in de winkel.


Eenmaal thuis probeerde ik de Wii aan te sluiten. Ggrrr. Lukte maar niet. Ik moest een HDMI kabel hebben. Hup weer op de fiets. Nu naar de Mediamarkt. Ik moest daar zelfs handschoentjes aan, haha. Die dingen waren veel te groot voor mijn kleine handen. Ze zakten telkens af, haha.


En na veel gepruts is het mij gelukt! Yes, zo blij!!! Nu kunnen lekker wiien als we binnen moeten zitten.


Op een gewone donderdagavond aan de wijn… Oops. Hij moest op, dus tja. Dan kun je niet anders…


Vrijdag (27 maart). Ik hoefde niet te werken in de winkel. Ik deed wat voor mijn blog.


En na de lunch kwam Thijs even. Hij was vlakbij en moest wachten op de vrachtwagen die gemaakt werd. We speelden een spelletje op de Wii.


Daarna ging Thijs weer verder en zat ik lekker buiten in het zonnetje.


Na het eten keek ik The Handmaid’s Tale verder.


Zaterdag (28 maart). Ik kreeg dit leuke kaartje in de bus van mijn directeur van school. Er staat in hoe goed wij bezig zijn. Super lief!

persoonlijke update
Ik heb de ochtend gesport en haalde wat op in de winkel. Deze spiegel had een collega voor mij achter gelegd. Ze had het vermoeden dat ik deze wel leuk zou vinden. Nou zeker!

persoonlijke update
Daarna ging ik naar Thijs. Mijn ouders komen later daar om samen Kippie te eten. We wilden even wat drinken en een toetje halen. Er mocht er maar eentje naar binnen. Steen, papier, schaar en Merle mocht de boodschappen halen, haha.

persoonlijke update
Daarna bewerkte ik de weekvlog verder en plande ik deze in.

persoonlijke update
Mijn ouders kwamen vervolgens bij ons met Kippie. Dat hebben we samen gegeten. Lekker lekker.

persoonlijke update
Daarna hebben mijn moeder en ik de viooltjes gepoot. Staat toch leuk?!


Daarna keken Thijs en ik Kinderen Geen Bezwaar op de bank. Alle afleveringen en alle seizoenen staan op Videoland. Echt grappig om dit weer te zien.

persoonlijke update
Zondag (29 maart). Thijs en ik hebben 5 jaar een relatie. En dat vieren we met: juist, Mc Donalds, haha. We reden door de Mc Drive voor een lekker ontbijtje.

persoonlijke update
Daarna nog een kop koffie samen en keken nog een aflevering van Kinderen Geen Bezwaar.

persoonlijke update
Daarna hebben we mijn Wii aangesloten en deden we een spelletje. Ik won! Haha.

persoonlijke update
Mijn moeder en schoonzusje kwamen daarna langs. Ze brachten ons een 5 jaar samen/ corona pakket langs. Echt super lief en grappig.

persoonlijke update
Wij zijn blij!


We dronken gezellig wat thee.

persoonlijke update
En ook daarna speelden we een spel op de Wii. Echt lachen om dit weer te doen.

persoonlijke update
Daarna een wisseling. Mijn moeder ging weg en de ouders van Thijs kwamen langs (niet te veel mensen in één ruimte he…). We dronken wat, speelden wat op de Wii en hadden pizza besteld voor ons allemaal. Echt een gezellige dag en een leuke verrassing dat iedereen langs kwam.


In het gekregen pakket zaten ook Frozen zakdoekjes. Zelfs met figuurtjes en al. Hoe leuk?!

persoonlijke update
Jaaa en weer Boer Zoekt Vrouw tijd. Tot nu toe heb ik alle keuzes goed.

persoonlijke update
Maandag (30 maart). Ook wij hebben een beertje voor het raam staan voor de Berenjacht. Heb ons ook aangemeld op een site hierdoor. Kom maar gezellig langs kids!


Die dag werkte ik voor school en had ik via Microsoft Teams een vergadering.


Haha wat een rommel….. Alles opruimen en daarna wat voor mijn blog doen.

 

En dat was deze persoonlijke update. Echt grappig dat ondanks we veel thuis aan het werk zijn ik toch veel foto’s kan maken. Op het werk gaat dat ook lastiger. Thijs en ik hebben besloten om ons contract voor 5 jaar te verlengen samen, wahaha. Nee, grapje. We hebben een leuke dag gehad en zijn nog steeds heel blij met elkaar.

Aankomende week gaan we op dezelfde tour verder en zullen we vast en zeker veel Wii spelletjes gaan spelen.

Heb of had jij ook een Wii?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *