Persoonlijke update: twee markten

Persoonlijke update: 

Hoi! Een persoonlijke update waarin je veel markten ziet. We hadden in het weekend namelijk twee markten met ANNADESY. Super leuk natuurlijk. Ook ben ik druk daarvoor met de voorbereidingen geweest. En Thijs en ik hadden afgelopen woensdag 8 jaar. Kijk alle leuke foto’s in deze persoonlijke update.


Dinsdag (28 maart). Ik heb gewerkt op school en Thijs was thuis aan het werk. Ik maakte pannenkoeken voor de lunch. De eieren moesten op, haha.


Ik ging aan de slag voor de webshop. Nieuwe borrelplanken online zetten.


Woensdag (29 maart). Ik werkte iets langer op school door en reed daarna naar Arioque. Mijn benen en oksels weer laseren. We hebben ook nog gezellig gekletst. Daarna ging ik nog naar de Action.


Thijs en ik zijn vanaf vandaag 8 jaar samen. We bestelden sushi en keken een film samen.


Donderdag (30 maart). Een ochtend werken en daarna ging ik met moeders op pad. Eerst een pakket wegbrengen en ophalen.


Daarna reden we naar Duiven. We hebben nieuw verpakkingsmateriaal gehaald.


En daarna naar de Ikea. Even een lekkere pauze.


We gingen op pad voor nieuwe stoelen. Deze kunnen we makkelijker meenemen naar markten in de auto. Makkelijk inklapbaar.


En dat voor een tientje. Ideaal!


Omdat Thijs de dag erna op vakantie gaat met vrienden hebben we onze ‘vrijdagavond pizzadate’ verschoven naar donderdag. We keken ondertussen naar Boos. Thijs vertrok die nacht richting Schiphol met vrienden om vakantie te vieren in Egypte.


Vrijdag (31 maart). Ik werkte op school en daarna ging ik thuis schoonmaken. We hebben die avond een markt in Westendorp vanuit Happy Event. Ik pakte wat spullen die we ook nog extra mee willen nemen.


Eerst wat lekkers eten samen met mijn ouders in Westendorp bij Kulturhus de Vos. Daar was de markt.


De kraam inrichten. Of beter gezegd: de biljart tafel, haha. Wij hadden de grootste tafel daar gekregen. Super lief van de organisatie.


Het was erg gezellig daar met iedereen. Leuke mensen ontmoet.


De kraam is goed gevuld. Het liep best lekker door en hebben veel verkocht. Een aantal items zijn nu zelfs uitverkocht en moeten we snel bijmaken.


Kijk hoe gezellig?! Rond 10 uur was het afgelopen.


Alles opruimen en in de auto leggen. We kunnen alles in de auto laten liggen want we hebben zondag weer een markt. Daarna reed ik naar huis en ging ik lekker slapen.


Zaterdag (1 april). Een grapje van Coolblue werd bezorgd, haha. Thijs zei al toen hij zich hiervoor aanmelden: dit is een geintje. Super grappig bedacht.


Ik had even gesport. In de jacuzzi  en bezig voor Instagram. Daarna nam ik een Reel op, werkte ik de voorraad van de webshop bij en werkte ik wat mails weg.


Ik bracht daarna wat pakketjes weg en ging met mijn vader op bezoek bij mijn oma in het verzorgingstehuis. Ze zit op een mooie plek. Heel erg fijn!


Daarna reed ik door naar mijn schoonvader. Hij ging pannenkoeken bakken voor mijn ouders, Rianne, Lucas, oma en mij. Gezellig allemaal.


Ze waren erg lekker en het was gezellig eten.


Daarna kroop ik met een wijntje op de bank en keek ik een serie.

persoonlijke update
Zondag (2 april). Er stond weer een markt op de planning. Dit keer de voorjaarsmarkt in Zevenaar. Mijn moeder en Rianne kwamen bij mij om alles in te pakken en eerst even koffie te drinken.

persoonlijke update
Daarna reden we naar Zevenaar. De kraam opbouwen. Het was helaas nog best frisjes die dag.

persoonlijke update
Warme koffie was wel wenselijk tussendoor. Het was wel lekker druk zeg. We hebben best veel verkocht.


Daar staat de kraam weer!

persoonlijke update
Kim kwam ook nog even helpen. Echt super lief! Thijs is samen met haar vriend op vakantie. We zijn dus beide alleen thuis een weekje, haha. Samen is gezelliger dachten we zo.

persoonlijke update
Die Speculoos koekjes die je ziet waren echt zooo lekker. Die waren binnen no time op, haha.

persoonlijke update
En vaders kwam eind van de middag ook nog helpen. Hij zorgde weer goed voor ons, haha.

persoonlijke update
Alles weer opruimen aan het eind van de middag. Het was een goede middag. Wel koud….

persoonlijke update
Mijn ouders en Kim gingen mee naar mij en daar hebben we nog wat gegeten. We hadden wel trek.

persoonlijke update
Maandag (3 april). Ik werkte de ochtend op school. Ik moest een kleutergroep voor 1,5 uur overnemen. En net op dat moment gingen de kids naar buiten. Wat vervelend met dat zonnetje zo, haha.

persoonlijke update
Snel naar huis en de voorraden bijwerken.

persoonlijke update
De volgende markten zijn pas halverwege mei weer. Ik ga nu alles weer netjes opruimen in ons kantoor.

persoonlijke update
Het staat er weer strak bij. De voorraad epoxy is wel geslonken. Een goed teken. We gaan weer aan de slag om bij te maken!

En dat is de persoonlijke update. De week en het weekend vlogen voorbij. De markten gingen super snel en goed. Aankomende week is Thijs nog op vakantie. Hij komt vrijdag terug. Ik heb een team-uitje en we gaan Pasen vieren.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *