Persoonlijke update: stageweek 2 & uiteten

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! En leuk dat je deze persoonlijke update leest! Stageweek nummer twee zit erop! Helaas was ik niet helemaal fit deze week. Ik kreeg last van hooikoorts. Vrijdag heb ik dan ook een dagje op de bank gelegen. In het weekend ging het iets beter, maar heb ik rustig aan gedaan. Even naar de stad en met Thijs op een terrasje wat lunchen. En ik had een etentje voor de verjaardag van mijn vriend en schoonvader. Jep, lekker eten weer, haha. Zie het maar in deze persoonlijke update!


Dinsdag (10 april). Die dag had ik een lesbezoek op stage. Gelukkig ging dat goed. Thuis was ik nog even bezig met wat lessen voor te bereiden. Onder ander voor Moederdag! Voor de meivakantie moet dat klaar zijn, want in de meivakantie is het Moederdag.


Woensdag (11 april). Na stage kwam ik moe en met een hoofd vol snot thuis. Ook nog wat keelpijn en mijn stem werd wat minder. Mijn moeder had bij de supermarkt een chocolade Oreo gehaald. Heel lief!


Donderdag (12 april). Met een hoop pillen op naar stage. Die dag voelde ik mij echt niet helemaal fit.


Vrijdag (13 april). Ik bleef helaas ziek thuis. Mijn stem was bijna weg en het snot ging alle kanten op in mijn hoofd, bah. Ik lag op de bank met mijn laptop. In de middag ging ik voor mijn snothoofd naar een man die werkt met drukpunten. Hopelijk heeft dat geholpen!


Zaterdag (14 april). Een rustig ochtendje achter de laptop.


Even met mijn moeder naar de stad wat kleine dingetjes vast voor Amerika halen. Ik kreeg honger…. Even een lekker broodje carpaccio.


Tadaa, haha. De aankopen. En ook wat verjaardagscadeautjes voor mijn schoonvader.


En daar is het cadeaupakket voor mijn schoonvader en nog wat kleins voor Thijs.


Die avond gingen we namelijk uiteten voor de verjaardag van hen. Super gezellig!


Het toetje was al helemaal een feestje. Mijn schoonzusje had lemon curt met salted caramel. Dit werd met een brander warm gemaakt. Dit deelden we samen.


En dit Daim taartje ook! Lekker lekker.


Zondag (15 april). Mijn nagels gelakt nadat ik in het bubbelbad was geweest.


Daarna ging ik met Thijs even naar Arnhem. Op een terrasje wat lunchen in het zonnetje.


En mensen kijken, haha.


Thijs wilde graag bij de Mediamarkt kijken.


En we hebben schoenen gekeken voor Thijs. Daarna naar huis en weer lekker op de bank chillen.


Maandag (16 april). De eerste stagedag van de week zit er weer op. Dat vieren we met een lekker advocaat toetje, haha. Was nog over van Pasen….. 

 

En dat was deze persoonlijke update. Ik heb nu pilletjes tegen de hooikoorts en het gaat gelukkig al veel beter. Ik kan er weer tegen voor de stageweek. Vrijdag hebben we de Koningsspelen op stage, dus ik ben benieuwd! In het weekend ga ik alvast een beetje mijn koffer pakken voor Amerika en verder zien we wel weer. Ohja, natuurlijk lekker genieten van het mooie weer!

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *