Persoonlijke update: stad & vervroegd Valentijn

Hoi! De week is weer over en tijd voor een persoonlijke update. Afgelopen week had ik stage en vrij weinig school. Ik heb dan ook veel aan mijn blog kunnen werken. Ook ben ik naar de stad geweest en ik heb auto’s gekeken?! Verder was het al een beetje Valentijn bij mij en heb ik alvast een cadeautje aan mijn vriendje gegeven. De week heb ik afgesloten in het ziekenhuis, want ik moest bloed prikken. Lees alles in mijn persoonlijke update.


Dinsdag (7 februari). Bezig voor school. Goed bezig, haha.


Daarna even naar school voor een gesprek met mijn afstudeerbegeleider.


Daarna bezig voor de blog en een tijdschrift lezen. Ik wil deze tas!!! Haha, so funny.


Jaaa, mijn telefoonhoesje kwam binnen. Blondie 01, hoe toepasselijk ;).


Woensdag (8 februari). Na een stagedag lekker op de bank in mijn pyjamaatje op de laptop.


Donderdag (9 februari). Ik kwam thuis na stage en ik was blij, haha. Jammie jammie.


Wat is dit dan? Op welke site sta ik dan nu? Ik ga voor stadsblogger.nl stukjes schrijven over hotspots in mijn stad Doetinchem. Super leuk!


Vrijdag (10 februari). Aan de slag voor school.


Daarna mijn nagels gelakt, als beloning voor het harde werken voor school.


Met Karlijn wat drinken in de stad. Kijk hoe leuke lepel, haha. Een happy face erop.


Daarna zijn we nog langs een paar winkels gegaan en bij de Kruidvat nam ik paaseieren mee. Mijn vader riep laatst zomaar: ‘hé hebben wij al paaseieren in huis!’ Haha. Nou papa bij deze heb je ze ;).


Zaterdag (11 februari). Het heeft gesneeuwd! Veel is die ochtend en middag al wel weggesmolten.


Ik heb weer keelpijn :(. Mijn keel is gewoon serieus een stuk opgezwollen ofzo, bah. Lekker Strepsils slikken, gorgelen met zout water en dropjes eten.


In de middag kwam Thijs (gezellie). We gingen met mijn ouders mee auto’s kijken. Ik zie ook weer hele andere dingen dan, haha. Een blije smiley!


Papa en Thijs gaan een proefritje maken.


Met thee en de laptop op de bank, heerlijk! Natuurlijk kijk ik weer Wie is de Mol. Na deze aflevering ben ik weer in de war gebracht… ppff. Is het toch Thomas of Sanne?!


Met Thijs en chippies op de bank naar Paul de Leeuw kijken dat altijd na Wie is de Mol komt.


Zondag (12 februari). Vast vervroegd Valentijn vieren, hihi. Thijs was helemaal blij met zijn cadeau en had het totaal niet zien aankomen.


Daarna lekker bloggen en chillen. Ppff nog steeds keelpijn en dit trekt door naar mijn gezicht ofzo?! Mijn wangen beginnen ook pijn te doen.


Jeej, dropjes. Jammie jammie. Lekker zacht voor mijn keel.


Daarna foto’s maken voor mijn blog samen met Thijs. Dat was ook zo’n beetje de enige inspanning die dag.


Avond eten. Lekkere lasagne. Romantisch samen met Thijs eten, hihi.


Dit boek lijkt me echt super leuk!


Maandag (13 februari). Op naar de dokter… eens kijken of zij iets kan zeggen over mijn keelpijn en waarom ik zo vaak ziek ben deze winter. Ja, er zat een beetje ijs nog op de achterruit van de auto.


De dokter stuurde mij door naar het ziekenhuis om bloed te prikken. Ze gaan verschillende dingen onderzoeken (iets met mijn weerstand, of iets wat te maken heeft met het broertje van Pfeiffer en zo zijn er nog een aantal dingen aangekruist). Bloed prikken is zeker niet mijn hobby en als beloning hebben mijn moeder en ik nog wat gedronken met een lekkere koek erbij ;).

persoonlijke update
De middag heb ik verder op de bank gelegen. Beetje bloggen en een serie kijken.

En  dan zijn we aan het einde van de persoonlijke update. De uitslag van het bloed prikken zal wel snel komen. Ik ben benieuwd wat eruit komt. Aankomende week dan ook maar een beetje rustig aan doen. Ik heb dan ook nog niet echt wat op de planning staan ;). Dus de volgende persoonlijke update is een verrassing!

P.S. Mijn VLOG al gezien van afgelopen week?!

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *