Persoonlijke update: snotneus & familiedag

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! Een nieuwe persoonlijke update die lekker snotterig begint. Afgelopen week werd ik een beetje verkouden. Mijn hele hoofd zat vast met snot. Getsie. Halverwege de week begon ik er ook bij te hoesten. Ik ben één dagje thuis gebleven en de andere dagen heb ik gewerkt. Ook in het weekend. Het was lekker druk. Verder had ik een gezellig avondje met vrienden en had ik een familiedag met een hele leuke activiteit. Kijk mee naar de foto’s in de persoonlijke update!


Dinsdag (21 mei). Ik werd wakker met keelpijn. Ik nam maar dropjes en Strepsils mee naar het werk. Het was een lekker druk dagje op het werk en in de avond was de keelpijn er niet beter op geworden.


Woensdag (22 mei). Met keelpijn en een hoofd vol snot stond ik op. Ik ging met de auto naar mijn werk.


Voordat ik naar huis ging en lekker op de bank kon liggen, heb ik wat dropjes gehaald.


Donderdag (23 mei). Een dagje op de bank. Alles deed een beetje zeer en mijn hoofd zit vol snot. Getsie. Ik keek een beetje films en series die dag.


En maakte nog één blogpost.


En ‘s avonds aten we Kibbeling. Het is dat ik wist hoe dat smaakte…. Haha.


Vrijdag (24 mei). Ik zat in de ochtend lekker buiten met mijn kopje koffie en een dropje. Snotter nog steeds en hoest ook nog lekker. Maar in de middag ging ik naar mijn werk.


Ik viel in voor een collega en het was een lekker druk dagje. Tja, mijn pauzehap bestond uit een patatje, haha. Lekker in de zon opgegeten.


Zaterdag (25 mei). Voordat ik naar mijn werk ging, lakte ik mijn nagels even. Net als vrijdag hoefde ik pas om 12 uur te beginnen.

persoonlijke update
De middag op werk ging snel voorbij. Het was hartstikke druk. Super leuk! Ik droeg deze toffe broek uit de winkel.

persoonlijke update
Na het avondeten ging ik met Thijs naar Ellen en Dennis. Jolynn kwam daar ook en een vriend van Dennis kwam ook nog. Thijs kent deze jongen via zijn werk. Het was een gezellige avond: veel gelachen en gekletst.


Zondag (26 mei). Thijs en ik ging om 12 uur even langs het Kruidvat en daarna hebben we broodjes gehaald en de auto door de wasstraat gedaan. Ik weet niet waarom: maar de wasstraat is niet mijn ding. Al dat water en die borstels zo tegen de auto en jij die er dan in zit. Brr, nee niks voor mij.


s’ Middags had ik familiedag van mijn moederskant. Eén keer in het jaar hebben we een familiedag. Altijd gezellig om iedereen weer te zien dan.

persoonlijke update
Naast zitten en kletsen hebben we ook altijd een activiteit. Dit keer was het schieten op een dode vogel zoals ik het noem. Ik heb nog nooit met zo’n geweer in mijn hand gestaan. Gaaf zeg, haha.

persoonlijke update
Na een paar keer had ik de slag te pakken haha. Ik schoot zelf het hoofdje eraf!

persoonlijke update
En daarna ging de Snackkraam open en konden we lekker te eten halen.

persoonlijke update
Mmh lekker! En dat was de familiedag van dit jaar weer. Erg gezellig!


Maandag (27 mei). De ochtend zat ik  wat achter de laptop.


En daarna werken. Het was een rustige middag in de stad. Wel hangen er vrolijke parapluutjes in Doetinchem. Gezellig!

En dat was deze week dan weer. Het gaat al weer beter met mij. Nog een beetje snotterig, maar geen hoofdpijn meer doordat alles vast zit. Aankomende week werk ik nog twee dagen en met Hemelvaart ga ik een dagje naar de sauna. Heerlijk! Ik ga nog een dagje shoppen en met vriendinnen wat afspreken. Alles zie je in de volgende persoonlijke update!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *