Persoonlijke update: shoppen in Bocholt & eten bij De Beren

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! Een nieuwe persoonlijke update met veel lekker eten. Oops… Ik had namelijk met een vriendin afgesproken en hebben op een terrasje gezeten en daarna besloten we pannenkoeken te eten. Met mijn ouders heb ik een dagje geshopt in Duitsland in de stad Bocholt. Verder heb ik veel gewerkt en ben ik nog met Thijs naar De Beren geweest. Heel erg lekker gegeten. Zie alle foto’s in deze gezellige persoonlijke update.

 


Dinsdag ( 27 augustus). Ik had een dagje vrij en begon de ochtend sportief.

persoonlijke update
Daarna was ik wat bezig voor mijn blog en las ik in het zonnetje een boekje.


Joanne kwam bij mij en we zijn naar de stad gegaan en hebben ijskoffie gedronken op een terrasje.

persoonlijke update
Ach ja, we hadden zo veel te kletsen: dus nog een drankje.

persoonlijke update
Mijn ouders vroegen of we daarna mee gingen pannenkoeken eten. Ja hoor: lekker!


We dronken daarna nog even koffie bij de ouders van Joanne. We kregen het over die serie: Chateau Meiland. Mijn ouders en ik hadden het nog nooit gezien en keken die avond de eerste aflevering terug. We hebben zo gelachen: wat een geniale vent. Dit gaan we volgen!

persoonlijke update
Woensdag ( 28 augustus). We reden naar Bocholt (mijn ouders en ik). Daar wilden mijn ouders vitamine repen, sportrepen en nog meer van die dingen halen. Is daar goedkoper. Ach ja, dan kunnen we er net zo goed een gezellig ochtendje en middagje van maken daar.


We keken eerst bij de Muller en haalden daar al het één en ander. Ik keek natuurlijk bij de make-up, haha.


Vervolgens liepen we daar het winkelcentrum nog een beetje door. De mode en alles is het niet helemaal daar…. Op een New Yorker en H&M na, haha.

persoonlijke update
Dan de volgende drogisterij in: de DM.

persoonlijke update
Hier slaagden we al helemaal goed.

persoonlijke update
We liepen nog wat door de winkelstraat daar en gingen nog wat winkeltjes in. Mijn moeder vond een reuze flamingo voor mij, haha.


Even lekker lunchen op een terrasje en daarna reden we weer terug naar Doetinchem.


Daar zijn we ook weer naar de stad geweest. Bij de Eyewish was er deze week een leuke actie op de brillen. We zitten alle drie bij de Eyewish. Mijn ouders hadden al een nieuwe bril en nu ik ook, haha. Ik deed een nieuwe oogmeting (beide ogen een kwart achteruit gegaan, haha) en zocht deze gave bril uit. Over twee weken kan ik deze ophalen!


Thuis hebben we alles uitgepakt. We hebben helemaal niet veel sportrepen…. Nee joh. Ik maakte van mijn gekochte items een shoplog. Deze komt donderdag online.


Donderdag (29 augustus). Ik moest weer werken. Na het avondeten heb ik mezelf maar eens ingesmeerd met tandpasta. Ik zit helemaal onder de muggenbulten. Grr irritant.


En ik keek een aflevering van het derde seizoen van 13 reasons why.

persoonlijke update
Vrijdag (30 augustus). Ik moest van 12:00 tot 21:00 werken. Ik droeg die dag deze super gave jurk!


Het was best een druk dagje en de dag ging snel voorbij. In mijn pauze haalde ik weer lekker een patatje.

persoonlijke update
Zaterdag (31 augustus). Ik moest weer werken. Na het werk haalde Thijs mij op en zijn we naar De Beren in Arnhem geweest. Ik maakte daar een Instagram post en we aten natuurlijk lekker!


Mmhh we deelden een carpaccio en mijn hoofdgerecht zie je op de Insta post ;).


Haha, wat een gezelligheid. We hebben lekker gegeten en weer even bijgekletst. Krijg je als je elkaar een week niet ziet.


En we deelden dit toetje. Een chocolade fondue voor twee. So cute!


We reden daarna naar huis in een hevige storm joh. Regen en flitsen. Bah.


Zondag (1 september). Er was een extra koopzondag in Doetinchem. Van 12:00 tot 17:00 moest ik werken. Het was nog best druk. Thijs zette mij af en haalde mij op. Haha: pal voor de winkel.


Daarna haalden wij pizza voor ons en mijn ouders. Ppff dat dachten meer mensen: moesten best lang wachten. Maar ze waren wel lekker!


Jaa en het is weer Expeditie Robinson tijd! Best veel bekende Nederlanders dit keer. Super leuk!


Maandag ( 2 september). Ik had vrij die dag en begon aan een klusje: gellak verwijderen. Het werd een groot confetti gebeuren in de wasbak. Daarna heb ik lekker gedoucht en dronk ik buiten koffie en werkte ik aan mijn blog.


Even een lunchbreak met de eerste aflevering van Hollands Next Topmodel.


In de middag filmde ik vier video’s. Lekker bezig!


Daarna nam ik een lekker stukje chocolade en bewerkte ik alvast een video.

Zo, dat was deze persoonlijke update. Aankomende week ga ik niet zo veel lekker eten hoor, haha. De vakantie’s zijn over en het gewone ‘ werkleven’ is voor iedereen weer begonnen. Ik moet ook weer lekker veel werken en verder hebben we nog geen plannen. Volgende week zie je de nieuwe foto’s weer!

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *