Persoonlijke update: shoot en ziekjes

Persoonlijke update:

Hoi! Een persoonlijke update waarin ik wat ziek was. Je ziet veel foto’s van mij op de bank, haha. Beetje tv kijken en slapen. Ik had erge hoofdpijn, bah. Wel had ik begin van de week een fotoshoot die super gezellig was. Check alles in deze persoonlijke update.


Dinsdag (17 januari). Mijn spullen staan klaar om vanuit mijn werk op school door te rijden naar Gabrielle om te shooten.


We hebben er zin in! We gaan wat lingerie shooten, wat voor de webshop en outfit foto’s. Een druk programma, haha.


De setting is super mooi!

En buiten op deze mooie plek hebben we de outfit foto’s gemaakt. Lynn (dochtertje van Gabrielle) heeft ook geholpen.


Ik bleef nog even thee drinken daarna. Van Lynn kreeg ik een sticker en een mooie make-up look met haar gekregen make-up spulletjes, haha.


Thijs was laat terug van werk en ik at zelf alvast. Een lekkere quiche gehaald.

Woensdag (18 januari). Bij het opstaan voelde ik mijn keel al iets. En op school voelde ik mij niet helemaal lekker. Ik lag de middag lekker op de bank. Kreeg een pakketje wat ik meer dan een maand geleden had besteld. Een fleece panty. Ik las van dit bedrijf al geen beste recensies. Niet meer bestellen dus.


Donderdag (19 januari). Ik ben de ochtend wezen werken met twee ibuprofen op. Daarna lag ik de bank. Ik was super moe en had hoofdpijn en keelpijn.


Nu kwam er een leuk pakketje voor onze webshop binnen!


Vrijdag (20 januari). Ik bleef die dag thuis. Super moe en mijn hoofd zat vol. Ik ben in de jacuzzi geweest om een beetje een soort van te stomen.


Verder lag ik op de bank.


Nog wat lezen. En eind van de middag had ik een afspraak bij meneer Raatjes voor mijn hoofd.


Vrijdagavond is pizza avond en Thijs en ik keken een serie. Lekker chill.


Zaterdag (21 januari). Ik heb lekker lang geslapen. En zat wat op mijn telefoon en laptop die ochtend. Lekker rustig aandoen.

Lunchen en ik keek samen met Thijs een nieuw programma: DNA Singers. Echt een leuk programma. We hadden twee afleveringen achter elkaar gekeken.

persoonlijke update
Paps en mams kwamen wat  langs brengen en ophalen. Samen hebben we thee gedronken.

persoonlijke updateDaarna heb ik wat armbanden bijgemaakt. Ik heb na het eten naar Wie is de Mol gekeken en ben vroeg naar bed gegaan.

persoonlijke updateZondag (22 januari). Een rustig ochtendje waarin ik de hartjes sleutelhangers in orde heb gemaakt die mijn moeder de dag ervoor had gebracht.

persoonlijke updateDaarna kwam Jolynn en zijn we lekker in de jacuzzi geweest. Haha, lekkere wazige foto ook.

persoonlijke updateWe hebben lunch gehaald in de supermarkt en dit heerlijk opgegeten.

persoonlijke update
Jolynn ging daarna naar huis en ik heb op mijn gemak nog wat nieuwe items gefotografeerd en online gezet op de webshop.

persoonlijke update
Daarna lekkere pannenkoeken bakken.

persoonlijke update
Maandag (23 januari). Ik begon op school met leerlingen toetsen. Ik neem de leestoetsen af. Een collega van mij had voor ons als onderwijsassistenten een niet-tang en perforator gekocht. Geweldig dit. Roze!

persoonlijke updateIn de middag heb ik even op de bank gelegen en rustig wat achter de computer gedaan en een bestelling ingepakt.

En dat is mijn week weer. Niet heel erg spannend moet ik zeggen. De griep heerst erg. Denk dat ik er iets van heb meegekregen. Het gaat gelukkig al wat beter. Aankomende week een beetje rustig aandoen. We gaan namelijk zaterdag naar de dierentuin met vrienden en hun kids. Gezellig!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *