Persoonlijke update: schoolreisje & Nijmeegse Vierdaagse feesten

Persoonlijke update: 

Hoi! Een feestelijke en leuke persoonlijke update. Ik had met school een schoolreisje naar de Julianatoren. Ik was zelf even weer kind, haha. Afscheidsmusical van groep 8 en ik ben met moeders naar een braderie in Doesburg geweest. In het weekend was het feest: de Nijmeegse Vierdaagse feesten. Check de gezellige foto’s in deze persoonlijke update.


Dinsdag (12 juli). We hadden schoolreisje die dag. Met drie groepen middenbouw naar de Julianatoren. Het was een en al gezelligheid. Blijkbaar moesten wij als leerkrachten ook schoolshirts aan…. Had ik niet op gerekend met een jurkje. Shirt opgeknoopt en dit staat prima.


De kinderen liepen vrij door het park en wij liepen rondes om foto’s te maken. Het ging prima. Af en toe even mee in een attractie want sommige kinderen mochten alleen ergens in met een volwassene. Ik offer mij op om in de achtbanen te gaan hoor, haha.

Tussendoor alle kids verzamelen voor een patatje. Ging goed en het was lekker.

In het reuzenrad met wat kinderen. Ik voelde mijzelf weer helemaal kinds, haha.

Nog even lekker wat drinken en daarna verzamelden we de kinderen weer om terug naar school te gaan.

Thuis kookte ik weer een lekkere maaltijd met Hello Fresh.

Woensdag (13 juli). Na een ochtend werken, ging ik naar Arioque voor mijn benen en oksels. Deze worden nog steeds gelazerd.

Bezig met een filmpje maken voor een klant van Thijs. Zo werken wij ook wel eens samen.


Een noedelsoep van Hello Fresh. Ik vond deze zelf wat minder lekker.


Yes, Love Island is weer begonnen. Leuk! Ondertussen bezig met sieraden.


Donderdag (14 juli). Een ochtend op school werken en daarna ging ik met mijn moeder naar opa en oma. Opa was jarig, gefeliciteerd!


Thuis nog even sporten en daarna eten maken.

Een kipgyros. Mmhh, die was lekker.


Omgekleed voor de eindmusical op school. Wij als leerkrachten kijken er ook altijd naar samen met alle ouders. Het was een leuke en grappige musical.

Vrijdag (15 juli) . Na een ochtend werken, ging ik met moeders de ‘s middag naar Doesburg. Er is daar het hele weekend een braderie/feest: Verrassend Doesburg. We wilden eens kijken wat dat was en of wij er met onze Heppy kraam volgend jaar misschien kunnen staan.

Dat kan zeker als we de kramen zien. En het is er super gezellig.


Op een terrasje lekker wat drinken. En ook alvast wat vakantie inkopen doen.

Haha, deze bordjes vond ik wel erg grappig.

Met moeders ging ik daarna naar huis en Wehl in. Nog even langs het Kruidvat en daarna een patatje eten in het centrum. Thijs had via marktplaats een nieuwe telefoon voor mijn moeder op de kop getikt. Die hebben we daarna opgehaald en ingesteld.

persoonlijke updateZaterdag (16 juli). Met vaders mee op de koffie bij oma. Ze praatte weer lekker veel, haha.

persoonlijke update
Pap en ik hadden een broodje gehaald daarna. Lekker!

persoonlijke update
Daarna naar huis en daar was onze nieuwe grasmaaier dan. De vorige is kapot gegaan, net toen Thijs de helft van het gras gemaaid had, haha. Zag er wel grappig  uit. Nu kan de andere helft ook gedaan worden.

persoonlijke update
Buiten mijn nagels gelakt en wat bloggen. (pedicure erp)

persoonlijke update
Snel wat eten want er waren toch ineens plannen gemaakt voor de Nijmeegse Vierdaagse feesten. Een vriendin was ziek en ging niet. Mijn schoonzusje ging ook dus samen met Joanne overleggen hoe en wat. We zouden gezellig bij hen aansluiten. Karlijn ondertussen gevraagd of ze mee wilde en die wilde ook wel. Rianne had Pim bij ons te logeren gebracht. Aangezien ze de hele avond weg was wilde Thijs wel oppassen. Super cute.

persoonlijke updateThijs heeft ons eerst afgezet in Nijmegen. Daar begon de zoektocht naar Rianne en een vriendin die mee was (Milou). We liepen een beetje om kwamen we achter…..

persoonlijke update
Het was al lekker druk en zo’n  fijn weer voor dit festival. Echt heerlijk.

persoonlijke update
Yes, gevonden! De club is compleet, haha.

persoonlijke updateWe zijn begonnen met Matrixx at the park. Cheers!

persoonlijke updateMaar liepen al snel richting de Waalkade. Daar kwam het foute uurtje van Q-music. Veel leuker!

persoonlijke updateNog even wat foto’s maken van de bende, haha.

persoonlijke updateWe hebben echt veel gelachen. Nog nooit met mijn schoonzusje uit geweest maar was zeker lachen.

persoonlijke update
Ja mensen, daar was Wolter Kroes ook, lachen!

persoonlijke updateTussendoor even plassen en we hebben maar een plasstempel gehaald, haha. Ideaal. Het was een erg leuke en gezellige avond!

persoonlijke updateWat ze slim hadden bedacht was dat je de eerste keer bij een drankje halen 50 cent betaalt voor je bekertje. Deze moest je bij je houden en de volgende keer dat je drank ging halen kreeg je gewoon een nieuw bekertje. Wanneer je geen bekertje inleverde betaalde je weer 50 cent. Zo gooien de mensen de bekertjes niet zo op straat. Dat gebeurde ook inderdaad niet veel. Alleen de hele avond met een leeg bekertje staan…. Niet echt handig. Ik had een handige manier gevonden om ze te bewaren, haha.

persoonlijke updateLieve Thijs haalde ons in de nacht weer op en had lekkere snacks gehaald. Topper ben je! Ik lag rond 3 uur in bed en sliep gelijk. Lekker uitgeslapen heb ik tot een uur of half 11.

Zondag (17 juli). Rianne kwam Pim ophalen. Ik had bedacht dat deze planten toch echt aan vervanging toe zijn….

En Rianne wilde wel mee nieuwe planten uitzoeken. Hop naar de Intratuin.


Met nog een cadeaubon op zak, loopt het helemaal fijn door de zaak.

Bij thuiskomst ben ik gelijk aan de slag gegaan. Dit ziet er toch weer beter uit.

Ik verving de plantenbank aan de andere kant ook en deze hebben ook nieuwe plantjes. Staat toch weer gezellig?!

Rianne bleef eten en we bakten pannenkoeken, lekker.


Maandag (18 juli). Een warme dag op school. Maar het was te doen. Veel gedaan en al dingen opgeruimd. Ook maakten we een foto voor de leesbingo die de kinderen in de vakantie meekrijgen. Lezen op een gekke plek. Dat heb ik wel gedaan denk ik zo, haha.

Dat is de persoonlijke update. Wat een leuk feest hebben we in Nijmegen gehad. Het is dat ik aankomende week nog moet werken, anders was ik nog een avond gegaan. Aankomende week is de laatste week op school. Veel dingen afronden dus. En daarna ga ik op vakantie!!!! Jaaa, naar Gran Canaria. Nu al zin in!

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *