Persoonlijke update: sauna & uiteten

persoonlijke update

Persoonlijke update:ย 

Hoi! Een persoonlijke update waarin ik weer genoot van het mooie weer. Ik heb veel lekkers gegeten want ik ben een paar keer uiteten geweest afgelopen week, oops. We hadden een dagje sauna gepland en ik ging padellen met Thijs. Ook mocht ik gezellig mee op schoolreisje. Zie alle foto’s weer in deze persoonlijke update.

 

Dinsdag (13 juni). Schoolreisje! Yes, ik ging met de middenbouw mee op schoolreisje. De kinderen konden bij mij in de ochtend een t-shirt halen.

Met 75 kinderen zijn we naar de Spelerij in Dieren geweest. Lekker koel in de bossen en de kinderen konden er heerlijk spelen. Voor de begeleiders was er koffie.

Ze mochten zelf broodjes bakken en wij konden hier wat lekkers indoen voor ze. De kinderen hebben ook veel broodjes voor mij gebakken, haha. Super lief.


Groep 3/4 ging naar een voorstelling daar (hier ging ik ook mee heen) en groep 5 mocht in de Uitvinderij spulletjes maken. Een cadeautje van een leerling voor mij. En dat was het schoolreisje dan. Ik was een beetje moe aan het einde van de dag.

Woensdag (14 juni). Na een ochtend werken, ging ik in het zonnetje aan de slag om nieuwe enkelbandjes te maken.

Daarna even afkoelen onder de sproeier en even chillen.

Na het eten hebben Thijs en ik een stukje gelopen.

Donderdag (15 juni). Na gewerkt te hebben op school en thuis nog even achter de laptop bezig geweest te zijn, zijn Thijs en ik naar opa en oma gegaan. We hebben ze een smoothie gebracht en Thijs ging daarna met mijn moeder hun nieuwe stoelen ophalen die ze hadden besteld.


Daar komen ze hoor. De oude stoelen hebben we gelijk terug in het busje gedaan.

Deze hebben Thijs en mijn moeder weggebracht. Ondertussen ben ik begonnen met alle stoelen uitpakken en alvast in elkaar te zetten.

Daarna kwamen Thijs, mijn moeder en vader terug om te helpen. En tadaaa: daar staan alle stoelen hoor. Ook nog vier nieuwe in de woonkamer. Ze zijn er super blij mee en ze zitten erg lekker hoorde ik.

Het was al wat later geworden en mijn vader en Thijs hadden bedacht dat we dan net zo goed met z’n vieren ergens kunnen eten, haha.


Eenmaal thuis keek ik de laatste aflevering van Temptation. De drama viel mee…..


Vrijdag (16 juni). Een ochtend gewerkt op school, in huis schoongemaakt en daarna buiten even chillen in het zonnetje.


Daarna nog even sporten.

persoonlijke update
En toen Thijs thuis kwam, was het pizza tijd met een filmpje.

persoonlijke updateZaterdag (17 juni). Er stond een dagje sauna gepland. Een beetje voor de vaders voor vaderdag. Mijn vader, schoonvader, mijn moeder en Jolynn gingen mee. Het viel mee met de drukte. En op zich was het prima te doen in een sauna. De overgang naar buiten was niet zo groot, haha.

persoonlijke update
Een heerlijk relaxte dag was het. Daarna zijn we naar Harderwijk gereden om wat te eten.

persoonlijke updateHeel veel terrasje zaten gek genoeg al vol, haha. Gelukkig vonden we nog een plekje.

persoonlijke update
En we haalden nog een lekker ijsje na die tijd. Daarna hebben we Jolynn op het station afgezet en reden we naar huis.

persoonlijke update
Zondag (18 juni). Thijs en ik gingen samen pedellen. Lekker warm….

persoonlijke update
Maar het ging al stukken beter. Ik raakte al meer ballen, haha.

persoonlijke updateOmdat we in Dieren gingen padellen, wilde Thijs mij wat leuke plekjes laten zien van vroeger. We hebben gelijk geluncht in een parkje vlakbij zijn oude huis.

persoonlijke updateDaarna heb ik thuis gedoucht en heb ik de sleutelhangers aan de letters gemaakt voor de markten. Een klusje waar ik wel de hele middag zoet mee was.

persoonlijke updateAan het eind van de middag zijn we naar Rianne en Lucas gereden en zijn we met z’n vieren uiteten geweest bij Loetje. Lekker!

persoonlijke updateLekker eten en kletsen. Voor de mannen was er champagne. Thijs drinkt niet en Lucas vindt champagne niet zo lekker. Nou wat vervelend… mocht ik zo maar twee glazen opdrinken, haha.

persoonlijke updateEn nog een lekker toetje. Dit taartje heb ik niet helemaal zelf opgegeten. Deze was wel iets te groot…

Maandag (19 juni). Een drukke ochtend op school. In de middag was ik voor mijn blog bezig en met nieuwe armbandjes voor de markten. Lekker in het zonnetje.

 

Dat waren dan weer de foto’s van deze persoonlijke update. Aankomende week heb ik nog niet veel op de planning staan. In het weekend heb ik wel een leuk bloggers event!

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *