Persoonlijke update: rust en verjaardag vriend


Persoonlijke update:

Hoi! Afgelopen week was een iets andere week dan gepland…. Maar dat maakt niet uit want een persoonlijke update kan altijd ;). Het ging allemaal even niet zoals gepland, want ik voelde mij niet zo lekker afgelopen week. Veel geslapen en op de bank gelegen. Gelukkig ging het steeds wat beter. Zondag was mijn vriendje Thijs jarig. En vierden we zijn verjaardag. Kijk je mee naar mijn week in deze persoonlijke update.

 


Dinsdag (7 maart). Het ging die dag nog niet veel beter dan maandag. Mijn hoofd zit gewoon overvol en ik weet het ff niet zo goed. Ik moet even voor mezelf een stapje terug doen en alles op een rijtje zetten. Die nacht had ik ook erg slecht geslapen dus ik lag op de bank in mijn onesie. Beetje series kijken en bloggen.


Tussen de middag een lekkere cup a soup. Wat een schattige nieuwe leuke zakjes hebben ze nu.


Een nailart video opnemen. Door bezig te zijn met mijn blog of nagels raakt mijn hoofd wat leger en kan ik weer lachen.


Van mijn opa en oma gekregen. Super lief, het tweede menu gratis. Mocht ik samen met Thijs besteden :).


Woensdag (7 maart). Nog een rust dag en wat een vies weer bah. De hele dag was er zowat regen.


Tussendoor deed ik een paar kleine boodschappen en trakteerde mezelf op een broodje bapao.


Wat kleding op marktplaats zetten. Haha, het is een hele verzameling. Gelukkig had ik veel kledingstukken al op de foto staan.


Mijn moeder en ik moesten samen eten, want mijn vader had een etentje. Ik trakteerde ons op deze goddelijk lekkere vla van Mona. Echt, iedereen die van de Tony Chocolonely karamel zeezout chocolade reep houdt. Probeer deze vla!


Donderdag (9 maart). Ik kwam in de ochtend beneden en dit lag er…haha. Mijn vader had zijn etentje in het restaurant waar een vriendin van mij werkt.


Onderweg naar de Dekamarkt om de bon in te leveren die ik had gekregen. Dit is toch ultiem lente gevoel schaapjes en lammetjes in de wei.


Ik kon deze Grazia niet laten liggen, hihi. Super leuke cover. En nu ik toch een beetje rustig aan moet doen, kan ik deze mooi lezen.


Wat doe je om even rustig te worden en rustig te kunnen nadenken. Een kleurboek voor volwassenen erbij pakken. Ik was helemaal vergeten dat ik die had, maar het is heerlijk relaxt zoiets.


Vrijdag (10 maart). De vlokken waren op, dan doen we er hagelslag bij ;).


Bezig met een blogpost. Haha, iets met tekenen, mode, wat wordt dat dan?!


Met papa en Thijs eten. Mijn moeder had wat op haar werk, dus wij lopen de stad maar eens in…


Bij Bistro Ben hebben we heerlijk gegeten. Een vriendin van mij werkt daar. Bij het toetje vond ik de saus zo lekker, dus wat doet zij dan. Dan krijg je nog een extra bakje saus, haha.


Zaterdag (11 maart). Zo mooi weer. De was kan voor het eerst weer buiten hangen dit jaar.


Voordat Wie is de mol begint nog even lekker in het bubbelbad met Thijs. Maar even, wauw wat heeft Thomas het goed gedaan als mol.


Daarna proosten op Thijs. Zijn laatste avond als 20-jarige.


Zondag (12 maart). Thijs is jarig. De kamer hebben we een beetje leuk versierd, haha.


Gefeliciteerd!!!


Met Thijs in het parkje. Outfit foto’s maken en foto’s voor zijn website. Super fijn met dat mooie weer.


Taart en cadeautjes voor Thijs.


En daarna met de familie naar de Chinees. Thijs mocht kiezen waar hij wilde eten… Het was erg lekker en echt super gezellig.


Maandag (13 maart). Bezig voor mijn afstudeerwerkstuk. Wat rood is weet ik nog niet zeker of dat allemaal in het verslag moet, haha.


Mijn aapjes shirt weer eens aan :).

En dat was mijn persoonlijke update dan. Het was een beetje een rustig weekje. Even bijtanken. Gelukkig kon ik daardoor in het weekend wat meer dingen doen. Aankomende week zal ik bezig zijn met mijn afstudeerwerkstuk en verder…. geen idee, haha. We zullen het wel zien. Kijk dus volgende week weer mee naar een nieuwe persoonlijke update.

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *