Persoonlijke update: Rummikuben bij oma & avondjes uit

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! Hier is weer een nieuwe persoonlijke update. Het was vorige week vakantie en daarin heb ik veel leuke dingen gedaan (de vlog daarvan al gezien?) . Ik heb met vriendinnen afgesproken en we hebben gekletst en gegeten. Dat zijn dingen waar ik best goed in ben, haha. In het weekend had ik een ‘verlaat’ Valentijns avondje met Thijs. We hebben pannenkoeken gegeten en zijn naar de film: Gek van Oranje geweest. Benieuwd wat ik van deze film vond en naar meer foto’s van afgelopen week? Lees dan zeker deze persoonlijke update verder.


Dinsdag (13 februari). Na een ochtend op de bank, reden we naar Meneer Raatjes. Dit is een soort masseur en iemand die met drukpunten werkt. Ik voelde namelijk een ontsteking bij mijn wangen en voorhoofd. Hij heeft dat verholpen. In de auto hadden we de livestream van de Olympische spelen op staan.


Bij de Action vonden we dé beroemde bullet journals. Ik nam er wat mee voor mijn schoonmoeder en één voor een blogvriendinnetje.


Woensdag (14 februari). In de ochtend was ik op stage. Gesprekken over het invullen van rapporten. Ik mocht er ook een aantal invullen :). Toen ik thuis kwam lag er een pakketje voor mij klaar.


Daarna ging ik naar mijn oma. Mijn nichtje kwam daar ook. Een gezellige middag met wat lekkers en thee.


En we speelden een aantal potjes Rummikub met oma. Heel gezellig!


En een oma maakte een advocaatje. Mijn nichtje en ik maakten een iets andere variant, haha. Een beetje advocaat en veel slagroom.


Thuis kwamen mijn andere opa en oma pannenkoeken eten bij ons. Ook heel gezellig!


Donderdag (15 februari). Ik ging langs bij Jamie. Een oud klasgenoot van mij. Ze heeft een eigen webshop met babykleertjes en ik interviewde haar daarover voor Indebuurt Doetinchem. Het was ook nog eens gezellig om elkaar weer eens te zien.


In de middag ging ik met mijn moeder even naar Zutphen. We hadden al zo lang binnen gezeten en wilden er even uit. Wat winkels kijken.


En wat warms drinken met een lekkere appeltaart erbij.


En oeps… weer eten. Maar ‘s avonds ging ik uiteten met Karlijn. Jammie!


Daarna hebben we nog ergens anders wat gedronken en dit combineerde ik met het interviewen van de volgende barman voor de rubriek: Barman van de week voor Indebuurt Doetinchem. Een gezellige avond!


Vrijdag (16 februari). Ik werkte de twee interviews uit die ik had gedaan en plande een verlate Valentijnsdate voor Thijs en mij in haha. Deze film lijkt ons wel leuk.


En toen kwam ik ook nog deze tegen!


Daarna vertrok ik naar Arnhem naar Floor. Ik ging bij haar koffie drinken. Maar eerst even (studenten) boodschappen doen, haha.


Kijk nou hoe gezellig?!


En toen besloten we maar lekker uit eten te gaan, haha.


En nog wat drinken daarna. Gezellig!


Zaterdag (17 februari). In de stad haalden mijn moeder en ik dit spul om je bril mee te poetsen. Die van mij was namelijk echt vies!


Lekker thee drinken. Die winter glow thee is toch lekker zeg! Dat ik die nog niet eerder ontdekt had.


Daarna ging ik met de trein naar Thijs in Ede.


Voor Valentijn zijn we nog uiteten geweest. Met een cadeaucheque is dat natuurlijk helemaal leuk.


En ik had ook nog een bioscoopbon, dus zijn we naar de film: Gek van Oranje geweest. Ik was ook nog nooit in een Cinemec bioscoop geweest. Wat mooi!


Lekker wat snoepjes bij de film.


Dat was een leuke avond! En de film was helemaal leuk. Echt super grappig en zeker een aanrader!


Daarna even opwarmen met thee en keek ik Wie is de Mol terug. Ik was helemaal verbaasd dat Stine eruit was joh!


Zondag (18 februari). Ik maakte een lekker broodje met dit erop. Nog nooit van gehoord, maar zo lekker!


Verder zat ik achter de laptop en keek ik schaatsen.


En Thijs en ik namen een video op!


En we maken nog wat outfit foto’s. Brr wel koud, hihi.


Maandag (19 februari). In de ochtend druk bezig voor stage en daarna koffie en Smeris terugkijken.


En verder heb ik die middag schaatsen gekeken en ben ik bezig geweest met een video bewerken via Abobe première pro. Dat is nog best lastig!

 

En dat is het eind van deze persoonlijke update in vakantiesfeer. Ik heb een heerlijke en fijn vakantie gehad. Gek van Oranje is echt een leuke film! Een heerlijke en gezellige avond.  Aankomende week heb ik weer stage. Ik ga lunchen met een vriendin en verder heb ik nog geen plannen. Dat zien we dan wel weer ;).

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *