Persoonlijke update: reünie voorbereiden & webshop 1 jaar

persoonlijke update

Persoonlijke update: 

Hoi! It’s time voor een persoonlijke update. Afgelopen week was ik vooral druk met de webshop. Deze bestaat 1 jaar! Jippieeee. Dit vieren we met een leuke actie. Die lees je in deze persoonlijke update. Verder kwam een vriendin voorbereidingen doen voor de reünie die we organiseren.

 


Dinsdag (31 januari). Na een ochtend werken op school werkte ik aan mijn blog.


Woensdag (1 februari). Onze webshop bestaat één jaar! Dit vieren we met een leuke actie: we hebben op alles 30% korting en bij besteding vanaf 30 euro ontvang je een gratis hartjes sleutelhanger. Hoe leuk?! De actie loopt t/m 14 februari. Yes, een beetje een valentijnsactie ook.


Nadat de actie online is gezet, ging ik naar mijn ouders. Daar was ik op zoek naar oude foto’s van mijn basisschool tijd. We vonden ook andere foto’s en schattige filmpjes van vroeger. Mini Merle, haha.


De tuinman heeft voor ons een steiger opgehaald. Deze hebben we de dag erna nodig. Althans: de rolluiken boer die bij ons een rolluik aan de voorkant van het huis komt maken.


Na het eten lekker samen in de jacuzzi.


Donderdag (2 februari). Vanuit school reed ik naar Doetinchem. Ik had een afspraak in de winkel van Djuke.


Daar vond ik een super gave roze trui en mom jeans met glitters. Helemaal blij!


Nog even gezellig gekletst en ik ging weer naar huis met een tas leuke kleding.


Daar trof ik mijn vader aan die de deur voor de rolluik boer open heeft gedaan. Ze waren begonnen aan het opbouwen van de steiger. Deze bleek niet de goede hoogte te zijn. Oeps…. Mijn moeder kwam daarna met een verhuisbus die Thijs had geregeld via via en wij hebben samen (twee vrouw sterk) de steiger ingeladen en weer terug gebracht. We kunnen wel een verhuisbedrijf beginnen zeiden we al, haha.

Vaders kwam daarna weer terug bij mij. Iets met een verstopt putje fixen. Daarna haalden we lekker een frietje na deze middag.

Vrijdag (3 februari). Na een ochtend werken, ging ik het huis een beetje schoonmaken. Met muziek op is dat te doen.

Daarna naar de bijles van Levi. Zijn zusje was jarig en we aten eerst een taartje. Het lezen van Levi is omhoog gegaan. De bijles heeft dus zijn werking gedaan. Super leuk om te horen!


Vrijdagavond is bij ons pizza avond. En we kijken DNA Singers.


Zaterdag (4 februari). Ik sliep uit en ging eind van de ochtend naar Wehl om bij het Kruidvat wat te halen. Dit op de elektrische fiets die schoonmoeders ons te leen gaf. Thijs wilde kijken of dat wat is. Dan wil ik hem natuurlijk ook testen.

In de middag kwam Karlijn. We organiseren met Emre een reunie van onze oude groep 8 van de basisschool. Oude schoolfoto’s in een powerpoint zetten.

persoonlijke updateOnder het genot van thee en chocolade. Daarna kletsen we nog gezellig.

persoonlijke updateThijs heeft gekookt en heeft gevulde paprika gemaakt. Super lekker!

persoonlijke update
En natuurlijk, keek ik weer naar Wie is de Mol. Ppff het wordt steeds verwarrender….

persoonlijke updateZondag (5 februari). Een ochtend voor de administratie zitten en wat andere dingen die we wilden overleggen.

persoonlijke updateDaarna maakte ik pannenkoekjes voor de lunch. Lekker lekker.

persoonlijke update
Verder maakte ik nieuwe armbandjes voor de markten in vrolijke lente kleuren.

persoonlijke updateIk lag verder lekker op de bank. Hoofdpijn die niet echt weg zakte. Ik keek de serie: 1899. Super spannend zeg.

persoonlijke updateMaandag (6 februari). Een ochtend werken op school. Hoewel…. De stroom was daar uitgevallen, dus ik kon niet heel veel, haha. Lekker rustig. Daarna zat ik thuis achter de laptop. Artikelen typen. In een rustig tempo. Ik was wat duf. Van de hoofdpijn denk ik….

Dat is de persoonlijke update. Hopelijk gaat de hoofdpijn een beetje snel weg. Het is al minder. Dat zeker. Aankomende week ga ik in het weekend naar Velca en baby Sylvie! Zin in. Er komen vrienden en verder zullen we het zien.

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *