Persoonlijke update: proefritje & lekker eten

persoonlijke update.

Persoonlijke update: 

Hoi! Daar is weer een persoonlijke update met veel lekker eten. Deze week hadden we weer maaltijden van Hello Fresh. Mmhh, lekker hoor. Heerlijk buiten kunnen eten en een ijsje gehaald. Verder was ik even naar de stad en heb ik een proefritje gemaakt in een Fiat 500. Alle foto’s vind je in deze persoonlijke update.


Dinsdag (17  mei). Na een ochtend gewerkt te hebben op school, ging ik verder voor mijn blog. Ik zat lekker onder de overkapping. Daarna heb ik gesport. Thijs was later thuis en at onderweg.

Deze week was Hello Fresh week bij ons in huis en ik nodigde moeders uit om samen met mij te eten. Papa was een weekje naar Mallorca. Dan is samen eten wel gezellig.

Een heerlijke vegetarische lasagne. Lekker hoor.

Woensdag (18 mei). Ik werkte een ochtend op school en voordat ik weg was. Pff duurde even. Daarna buiten aan de slag achter de laptop, bezig voor Insta en nog even sporten.


Mijn Shein pakket zou bezorgd zijn rond 13:00. Ik zag niks. Nergens. De buren al een bericht gedaan. Ook niks. Kwam de buurvrouw van twee huizen verderop. Lag het pakket daar voor de deur. Uh DHL, daar gaat iets mis.


Samen met Thijs onder de overkapping genieten van een lekkere maaltijd.


Wat zat erin het Shein pakket? Deze flared en dit knal roze tasje. Alvast een stukje outfit voor de Q-music foute party waar we heen gaan.

Na het eten zijn we nog een stukje gaan fietsen en haalden we een ijsje. Lekker! (middenmotor elektrische fiets kopen).


Donderdag (19 mei). Wat een raar weer. Ik had het op school best warm. Daarna thuis werd het iets frisser en zag ik deze lucht… Het wordt best donker. Een kleine regenbui heb ik nog meegemaakt onder de overkapping.

Daarna toch maar naar binnen. De lucht werd zo raar donker groen. Het ging even heftig tekeer.


Werd ook donker in huis joh. De lamp kon wel aan. Ondertussen deed ik wat voor mijn blog en Insta.


Weer een lekkere maaltijd gemaakt.


En ik keek Temptation. De drama gaat beginnen….

Vrijdag (20 mei). Een hele dag werken op school. Ik nam een dictee af bij groep 3. Deze leerling krijgt een bonuspunt hoor, haha. Hoewel spelling inderdaad best lastig is…. ;).

persoonlijke update
Thuis ging ik weer koken met Hello Fresh. Daarna nog wat schoonmaken en lekker op tijd naar bed.

persoonlijke update Zaterdag (21 mei). De ochtend was lekker rustig en was ik veel voor Insta bezig. We hebben samen met mijn vader geluncht en daarna zijn we naar een Fiat dealer in Doetinchem geweest. Ik roep al een tijdje dat ik graag een Fiat 500 wil. Thijs zei: dan gaan we een keer een proefritje maken. Kijken of het echt wat is. (gemakkelijk full operational lease).

persoonlijke update
De auto rijdt echt super fijn.

persoonlijke update
Met dit leuke autootje heb ik gereden. Rijd top. Even bij moeders langs om de auto te laten zien. Mama en ik gingen daarna naar de stad. Dus we namen haar gelijk mee. Bij de dealer heb ik wat opties laten bekijken en daar ga ik over nadenken.

persoonlijke update Ik wilde even naar de So Low in Doetinchem. Kijken of ik nog wat leuks voor de foute party kon vinden.


Met deze stickers kunnen we vast iets.


En deze kettingen zijn lekker hippie. Love it.

persoonlijke update Tja en een mens moet wat drinken. Een lekkere ijskoffie op het terras. Daarna zijn we nog naar het Kruidvat gegaan en naar Kippie.

persoonlijke update Na het eten hebben Thijs en ik een thuis bios gemaakt. We keken Fuck de Liefde 2 op Netflix. Leuke film maar niet zo leuk als het eerste deel. Deze was qua verhaallijn minder.

persoonlijke update Zondag (22 mei). We hebben koffie gedronken bij mijn opa en oma. Opa wil graag een nieuwe mobiel en we hebben samen met hem een beetje gekeken wat er is. Ik ga vrijdag met hem naar de winkel ervoor.

persoonlijke update Thuis ging ik aan de slag voor mijn blog. Lekker in het zonnetje. Wisselde mijn lange broek al snel in voor een korte.

persoonlijke update Tussen het bloggen door: een potje darten met Thijs. Het werd 2-1 voor Thijs. Maar ik gooide raak in de bulls eye!


Na het eten keek ik 1 tegen 50. Leuk om mee te doen met de vragen.


Maandag (23 mei). Een dag werken op school. Een zinnig overleg gehad en ik ging op tijd naar huis. Nog even snel langs het Kruidvat. Ik had zaterdag de verkeerde scheermesjes gehaald. Dit zijn de goede.

En een leuk pakketje voor mij. Hier zitten producten in die ik ga testen. Benieuwd!

Dat is deze persoonlijke update dan weer. Een fijne week en ik ben weer goed begonnen op het werk. Veel voor mijn blog in het voren gewerkt omdat ik aankomende week daar niet zo veel tijd voor heb. Met Hemelvaart heb ik vrij en dan ga ik shoppen en de dag erna heb ik veel afspraken staan. En in het weekendje….. feestje!

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *