Persoonlijke update: proef terrassen & Koningspelen

persoonlijke update

Persoonlijke update: 

Hoi! Het is weer persoonlijke update tijd. Afgelopen week was een fijne week. Ik werkte weer wat op school en hielp bij de Koningsspelen.  Met moeders heb ik een rondje door de stad gelopen en hebben we een proef terrasje gemaakt, haha. Verder had ik nog een verjaardag en heb ik lekker veel met Thijs op de bank gechillt en rondjes gelopen. Check de foto’s van de persoonlijke update.


Dinsdag (20 april). Een ochtend gewerkt op school. Deze week ga ik drie keer twee uur werken. Van twee kinderen kreeg ik mooie tekeningen mee naar huis.


Het was lekker weer. Mijn lunch at ik op het balkon en trok daarna een jurkje aan. Het werd warm in het zonnetje. Er kwam een pakket binnen met dit boek. Ik ga niet afvallen hoor…. maar misschien haal ik er wel wat goede voedingstips uit. Eind van de middag had ik online een vergadering van school nog.


Daar is weer een persconferentie hoor. Deze keer vond ik de boodschap wel aangenamer!


Woensdag (21 april). Ik werkte in de ochtend weer op school en had in de middag online Montessori studie. Alleen ging deze toch niet door hoorden we toen we net ingelogd waren…. Goed.


Ik heb daarna lekker chill op de bank het eerste deel van de journalistiek cursus terug gekeken.


In de avond nog een lekker bakkie fruit. Ik had aardbeitjes gehaald. Dat is toch wel mijn favoriete fruit.


Donderdag (22 april). Ja hoor, gesneden met scheren. Hadden niet echt meer ‘normale’ pleisters in huis. Dan een gezellige buurman en buurman pleister.


Ik keek met een bak koffie het tweede deel van de journalistiek cursus terug. Alleen ging dat niet zo makkelijk. Het toetsenbord van mijn Macbook deed het niet, maar dankzij deze tips had ik hem gewoon opnieuw opgestart en deed hij het gelukkig weer snel. Niks ingewikkelds gelukkig dus.


Ik wilde even een ander rondje lopen dan normaal. Ik reed naar mijn ouders en liep daar samen met mijn moeder. We liepen een stuk door de stad. Even bij het Kruidvat naar binnen.


En de Primera.


Even een pauze in het zonnetje. Ik was wel moe. We haalden een lekkere koffie to go en wat lekkers. Tja en dan gaan we even wennen hoe het ook alweer is om op een terrasje te zitten, haha. Dit tafeltje stond bij de kerk in de stad en mensen gaan hier wel vaker zitten. Nu wij.


De aankopen. Haha. Komt nog een leuke shoplog van op mijn YouTube kanaal!


Even lekker ontspanning in het bubbelbad. Daarna at ik nog bij mijn ouders en reed ik naar huis. Lag vroeg in bed.


Vrijdag (23 april). Koningsspelen op school. Mijn oranje outfit voor die ochtend. Ik hielp een beetje bij de spellen voor de kinderen. Erg leuk, maar wel vermoeiend.


Eenmaal thuis heb ik wat gegeten en reed ik daarna naar meneer Raatjes. Weer een behandeling voor mijn hoofdpijn. Verder deed ik niet veel meer die middag. Ik was erg moe.


In de avond keek ik een film met een lekker bakje aardbei en Oreo mini koekjes.


Zaterdag (24 april). De ochtend deed ik de was en dronken we koffie. Daarna reden we naar de vader van Thijs. Hij was die dag jarig.


We hebben hem een cocktail pakketje gegeven om thuis cocktails te maken. Ik zei al: ‘kom graag een keer proeven’.


We hadden daar een lekkere tapas lunch.

persoonlijke update
Eenmaal thuis was ik erg moe. Lekker op de bank en we keken naar Boos op YouTube.

persoonlijke update
Onze boodschappen werden bezorgd.

persoonlijke update
Na het eten hebben we een rondje gelopen. Tja toen kwamen we langs de ijssalon….

persoonlijke update
Om de avond toch nog gezond af te sluiten: een bakkie fruit.

persoonlijke update
Zondag (25 april). Een rustig ochtendje. Koffie en de Verraders terug kijken. Verder keken we nog een aflevering Flikken Maastricht.

persoonlijke update
Ik bewerkte een video die donderdag online komt op mijn kanaal.

persoonlijke update
En samen een lekker rondje lopen.

persoonlijke update
Na het eten keken we weer eens één tegen vijftig. Altijd leuk om mee te doen.

persoonlijke update
Maandag (26 april). Ik was die dag best moe. Bah, soms zitten die dagen er nog tussen. Ik lakte mijn nagels gezellig oranje. Verder zat ik in het zonnetje op de bank.

persoonlijke update
Buiten lekker lunchen.


Het enige wat ik die dag verder nog had was een afspraak bij de diëtiste. Ze heeft een schema/plan gemaakt om door voeding meer energie te krijgen en mijn darmen rustiger te maken. Ik ga hier nog wat meer over schrijven over mijn blog!

Dat is deze persoonlijke update weer. Een fijne week waarin ik weer meer heb gedaan. Fijn! De Koningsspelen waren erg gezellig op school. Nu de echte Koningsdag nog vieren. Dat ga ik bij mijn ouders doen met oranje tompoucen. Verder ga ik aankomende week naar de kapper en begint mijn vakantie eind van de week. Zin in!

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *