Persoonlijke update: Padellen & Lentefair Doetinchem

Persoonlijke update:

Hoi! Een persoonlijke update waarin ik mij beter voelde. Het is goed kijken wanneer ik rust pak voordat er weer wat op de planning staat. Zoals een gezellig avondje met vrienden. Padellen met mijn schoonmoeder en haar vriend en de dag erna een markt in Doetinchem. De Lentefair. Dit liep alleen iets anders af dan gedacht…. Kijk naar de foto’s in de persoonlijke update.

Dinsdag (19 maart). Ik werkte rustig aan op school. Mijn Lijn 3 lessen deed ik in kleinere groepjes. Het lokaal waar ik normaal zit, werd gebruikt voor een voorstelling. Ik kon bij de BSO zitten met de kids. Gezellig aan deze grote tafel.

Eenmaal thuis ging ik de foto’s van Gabrielle bekijken die ze van ons had gemaakt. De foto’s zijn echt zo mooi geworden.

Ik heb daarna van de sieraden nog productfoto’s gemaakt. Dit was even weer uitzoeken hoe ook alweer.

Maar daar zijn we hoor! Deze heb ik erna bewerkt.

En daarna ben ik buiten verder gaan werken in het zonnetje. Allen nieuwe producten staan op de webshop. Kleding en sieraden.

Thijs had een heerlijk avondmaaltijdje gemaakt. Noedels met veel groente.

Nog even lekker in de jacuzzi en daarna heb ik heerlijk geslapen. Je word lekker sloom van de jacuzzi. Daarna kan ik altijd goed slapen.

Woensdag (20 maart). Het was Nationale Rekendag. De hele ochtend hebben we allemaal rekenactiviteiten met de kinderen gedaan. Ik heb foto’s gemaakt en in het zonnetje bij een buitenactiviteit gezeten. Heerlijk met collega Ilse kletsen, haha.

Toen ik thuis kwam, was ik erg moe. Ik heb even op de bank gelegen en daarna buiten een paar sieraden gemaakt.

Het zonnetje kwam er weer bij, heerlijk.

Thijs had een lekker chocolade toetje gemaakt, haha. Beetje veel maar wel super lekker.

Donderdag (21 maart). Een rustige ochtend op werk en daarna werkte ik een beetje achter de computer. Ik was een beetje moe.

We sloten de dag weer lekker af in de jacuzzi. Met een heerlijke smoothie.

Vrijdag (22 maart). Na mijn ochtend werken heb ik even op de bank gelegen. Daarna het huis schoongemaakt.

En mijn Shein pakketje werd bezorgd.

Gelijk heb ik de sieradenhouders in elkaar gezet. Alle schroefjes moest ik er zelf indraaien.

Maar daarna zag het er zo uit: zo gaaf! Mijn sieraden hangen nu veel overzichtelijker.

Mijn make-up staat netjes.

En de kleding past! Deze t-shirt dress vind ik echt zo gaaf.

Daarna heb ik op de bank gelegen. In de avond kwamen Chelsey en Jouke op bezoek. Gezellig kletsen.

En spelletjes spelen. Tussendoor praten we veel, haha.

We sloten nog af met Shit Happens. Hier hebben we zo om moeten lachen.

Zaterdag (23 maart). Een rustige ochtend op de bank.

Tussendoor heb ik nog wat nieuwe geurtjes gemaakt.

Daarna zijn we naar de Padel baan gegaan. Mijn schoonmoeder en haar vriend kwamen daar ook. We gingen padellen met z’n vieren.

Ik ben iets eerder gestopt. De conditie is niet helemaal wat het is. Thijs en Erik-Jan speelden nog wat langer door. Het was wel erg leuk en lachen om te doen.

Daarna hebben we ons gedoucht en omgekleed bij ons. We hebben daarna gegeten bij Het Schilderij in Dieren. Een wijntje had ik wel verdient vond ik, haha.

Het eten was echt super lekker! Die burger was echt zo goed.

persoonlijke update

En bij mijn tweede glas wijn kon ook nog wel een toetje, haha. Daarna hebben Thijs en ik nog even in de jacuzzi gezeten en ging ik op tijd naar bed.

persoonlijke update

Zondag (24 maart). De Lentefair in Doetinchem stond op de planning. Remco van Snoepbaas ging er ook heen. Alles inladen in onze bus en ik ging met de heren op pad.

persoonlijke update

Het was wel een gedoe met de regen en de wind om de kraam op te bouwen. Thijs is nog heen en weer de Gamma gereden voor steviger zeil. Het waaide zo hard dat onze zeilen scheurden. Het was echt geen lente weer helaas. Tijd voor koffie wanneer alles goed staat.

persoonlijke update

Het was door het slechte weer ook niet echt druk. We waren meer druk met alles overeind houden door de wind.

persoonlijke update

En ik kreeg het ook wel koud… Bbrr.

persoonlijke update

Moeders was even overgelopen, haha. Leandra van Toffe Tassen XL kennen wij heel goed. Ze ging even een rondje lopen dus moeders pastte op haar kraam.

persoonlijke update

Thijs had ondertussen een lekker broodje gehaald voor ons. Deze waren we aan het opeten toen de wind echt wel veel harder ging. En toen ineens… een hele grote windvlaag. Deze kwam onder de kraam van Leandra en waaide zo om, bovenop haar. Wij snel naar haar toegesneld en de kraam overeind gezet. Alles lag op de grond. De organisatie kwam erbij en zei al: dit is niet meer verantwoord. We gaan allemaal opruimen.

persoonlijke update

En reden we rond 14:00 weer de stad uit. Toen was er ineens weer zon. Maar 5 minuten later kwam er ook weer een stortbui. Het was gewoon echt slecht weer.

persoonlijke update

Remco bleef nog even wat drinken bij ons. Lekker paaseitjes erbij.

persoonlijke update

Tja, als we dan toch een vrije middag hebben…..

persoonlijke update

En ik had zin in Sushi, haha. Bijna twee uur op moeten wachten, ppff.

persoonlijke update

Daarna keek ik Make Up Your Mind terug. Zo leuk dat, dat weer begonnen is.

persoonlijke update

Maandag (25 maart). Een collega had mijn onesie en sloffen geleend voor een pyjama dag op school. Ik kreeg de boel weer terug. gezellig werken zo, haha.

persoonlijke update

Eenmaal thuis ging ik aan de slag voor mijn blog. Er waren een aantal foto’s af. Achter de schermen is Thijs namelijk bezig met dingen overzetten.

persoonlijke update

Moeders kwam ook nog even en we hebben nieuwe geurolie gemaakt. We waren alleen een beetje de verhoudingen kwijt, we hebben er hard om kunnen lachen en het is weer goed gekomen.

En dat is deze persoonlijke update. Het was een leuke week. Merk wel dat ik nog wel snel moe ben. Aankomende week is een korte werkweek door het Paasweekend. We hebben dan ook gezellig weer een markt.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *