Persoonlijke update: opruimen & spullen verhuizen

persoonlijke update
persoonlijke update: 

Hoi! Een nieuwe persoonlijke update! Afgelopen week heb ik veel opgeruimd zeg. Op mijn kamer heb ik het één en ander opgeruimd en we zijn een dagje spullen wezen verhuizen. De meubels bij mijn schoonouders moesten eruit (kwamen nieuwe). De meubels mag Thijs hebben. We brachten ze naar een opslag. Tussendoor heb ik nog veel voor mijn blog kunnen doen en foto’s gemaakt. En ik keek natuurlijk het Eurovisie Songfestival. Een nuttige en leuke persoonlijke update!


Dinsdag (14 mei). Een dagje werken. Mijn Michel Kors tas zit vol met eten, haha. Het was best een druk dagje in de winkel, fijn!


Woensdag (15 mei). Na het werk kwam ik thuis en had mijn vader een golfballetje op mijn stoel gelegd, haha. Hij had die dag een fietstocht gereden en deze gevonden. Goed…. humor.


Ik kijk Nieuwe Buren (goeie serie zeg!) en met een schuin oog naar de Graafschap –  Ajax. We wisten wel dat ze gingen winnen. Wel grappig om de huldiging te zien van Ajax.


Donderdag (16 mei). Ik begon de ochtend met sporten. Daarna heb ik de was afgehaald en de vaatwasser uitgepakt.


Daarna rond gekeken naar sollicitaties en bezig voor mijn blog.


Daarna ben ik mijn kledingkast gaan opruimen en mijn gekochte kleding uit Amerika moest erbij in, haha. Het past allemaal net zullen we maar zeggen.


Ach en ik was toch aan het opruimen, dan ga ik door met de hele kamer. En deze heb ik ook nog afgestoft.


Dit kan er allemaal weg….. Oops.


En natuurlijk keek ik ook de tweede halve finale van het Songfestival! Duncan deed het goed zeg!


Vrijdag (17 mei). Ik stond op met hoofdpijn. Beetje een zwaar hoofd. Vet raar. Heb een pilletje genomen en zat daarna op de bank. Nagels lakken en serie kijken.


En ik bewerkte weer een video. Daarna ging ik naar Karlijn.


Voor de gymcursus van de Pabo moesten we nog één ding doen. Helpen vangen bij een gymvereniging. Dat hebben we maar gedaan. Daar staat gymjuf Merle, haha.


En daarna bestelden we pizza. Hadden we wel verdiend dachten we zo, haha.

persoonlijke update
Zaterdag (18 mei). Die ochtend begon ik met sporten en daarna zat ik wat achter de laptop. Rond het middaguur werd onze nieuwe buitentafel plus stoelen gebracht. Mijn moeder en ik maakten er gelijk gebruik van.

persoonlijke update
Daarna kwam Thijs en maakten we wat foto’s. Daarna zijn we naar zijn nieuwe appartement gereden. Daar hadden we een gesprek met de mensen die er nu nog in wonen en konden we wat maten opmeten. Voor die tijd maakten we nog wat outfit foto’s. Er liepen gezellig eendjes mee tijdens het maken van de foto’s.

persoonlijke update
Daarna Kippie eten aan de nieuwe buitentafel.


En we zitten er klaar voor met een wijntje en wat te knabbelen. Het Eurovisie Songfestival. Wat deed Duncan het weer goed zeg.


Mijn moeder en ik hebben het helemaal afgekeken en zaten juichend op de bank toen Nederland won. Echt zo goed gedaan!

persoonlijke update
Zondag (19 mei). We zijn naar de ouders van Thijs gegaan in de ochtend. Ze krijgen nieuwe meubels en een deel van de oude meubels mag Thijs hebben en een deel kon weg. Thijs had een busje gehuurd om alles mee weg te brengen.

persoonlijke update
Daar gaan we!

persoonlijke update
Thijs heeft een opslag box gehuurd waar alles in kon. Het paste niet allemaal in één keer in het busje, dus reden we nog een keer. Gelukkig was het niet ver weg. We hielpen trouwens allemaal, haha. Mijn ouders, zijn ouders, zusje en ik. #topteam

persoonlijke update
Tussendoor even een broodje eten bij een tankstation.

persoonlijke update
Aan het eind van de middag stond alles in de opslag box. Wij hadden wel een lekker drankje verdiend in de zon.


Ach ja en dan kan na het avondeten een ijsje er ook nog wel in, haha.


Maandag (20 mei). Om kwart voor negen zaten mijn moeder en ik al bij de tandarts. Alleen controle en ik had niks. Daarna hebben we boodschappen gedaan en bij mijn opa en oma koffie gedronken. Gezellig!


En ‘s middag moest ik weer werken. In kocht gelijk een kussen in de winkel voor op de bank in Thijs zijn nieuwe appartementje. Zo leuk!

 

En dat was deze persoonlijke update dan weer. Het dagje spullen verhuizen was zeker wel lachen en goed geslaagd. Over een tijdje kan alles in het nieuwe appartement, haha. Dan gaat het verhuisteam weer aan de slag! Aankomende week moet ik veel werken. En zondag heb ik een familiedag. De foto’s zie je volgende week weer!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *