Persoonlijke update: oogmeting & uiteten

Persoonlijke update: 

Hoi! Een persoonlijke update waarin ik een fijne eerste werkweek na de vakantie had. Ook voor mijn blog veel kunnen doen. We hebben helaas een middag zonder stroom in huis gezeten. Zijn naar een led licht bord langs de snelweg gaan kijken…. Waarom? Dat lees je in deze persoonlijke update. Verder zijn we uiteten geweest met vrienden. We hebben veel en lekker gegeten. En ik had een oogcontrole.


Dinsdag (10 januari). Na een ochtend werken op school, werkte ik aan mijn blog. Ook kwam er een leuk pakket binnen voor Thijs. Alvast voor zijn verjaardag.


Onze twee serveerplanken waren die dag ook eindelijk droog. Hoe tof zijn deze geworden?! De rechter is al verkocht. Gelijk hebben we al een nieuwe in de maak.


Ik fotografeerde onze letter sleutelhangers voor de webshop. Best leuk al zeg ik het zelf.


Woensdag (11 januari). Ik werkte op school en Thijs werkte thuis. Althans: dat was van korte duur. De stroom lag er in de ochtend uit. Ik kwam thuis en Thijs was net weer lekker aan de slag. Bam, klapte de stroom er weer uit. De storing zou tot het einde van de middag duren. Pppff lekker onhandig.


We besloten er daarom maar op uit te gaan. We wilden altijd nog in Winterswijk kijken naar twee winkeltjes om eventueel een schap te huren. Maar goed dat we zijn wezen kijken. Het past denk ik toch niet zo bij ons. We hebben daarna bij Velca een bestelling gebracht en zijn wezen printen bij mijn ouders voor een bestelling, haha. Anders konden we die niet opsturen.


We hebben vervolgens Martijn en Mariska opgehaald om hen mee te namen naar een ledbord langs de snelweg. Daar hebben we een reclame tijd gehuurd. We kwamen een uur lang 6 seconden in beeld. Hoe gaaf! Er was ook nog eens een file toen we er waren. Bam.


Martijn en Mariska weer naar huis gebracht en wij hebben snel wat gegeten bij de Mac. Thijs had namelijk nog een klankafspraak die avond.


Ik ging douchen en een nieuwe broek passen die ik in de sale bij My-Jewellery scoorde. Ook had ik nog een cadeaubon. Deze broek kostte mij 80 cent, haha. Zit heerlijk en een lekker fluweel stofje.


Donderdag (12 januari). Na een ochtend op school, sjeesde ik naar huis. Ik mocht weer wat leuks uitzoeken. Verder typte ik nog een blogje.


Moeders kwam daarna wat epoxy spullen brengen en we waren bezig met nieuwe producten online zetten.


Vrijdag (13 januari). Het was echt vrijdag de dertiende voor mij. Ik wilde het rolluik opendoen die ochtend. Bam…. knapte het koortje. Deze was al niet meer zo stevig… Helaas. Nu is deze echt afgebroken. Binnenkort wordt deze gemaakt.


Na schooltijd was ik bezig met een blog en met Instagram foto’s van onze webshop.


Daarna was het tijd voor pizza en drama met The Real Housewifes off Amsterdam. Hilarisch.


Zaterdag (14 januari). We waren de ochtend bezig met esta verklaring voor Amerika aanvragen en stoelen reserveren voor in het vliegtuig. Eind april gaan Thijs en ik dan echt naar Los Angeles!! Yes, zin in.


Ik heb daarna in Wehl via de weggeefhoek wat vazen opgehaald. Kunnen we misschien iets mee met de epoxy dacht ik.


Ik had bij de opticien in de stad een oogmeting aangevraagd. Gewoon ter controlere. Ik heb de laatste tijd wat hoofdpijn rondom mijn ogen. Beetje daarboven. Misschien is er wel iets mis met mijn sterkte dacht ik? En wat bleek. Mijn gevoel was juist. Ik heb een andere sterke en zocht gelijk een nieuwe bril uit. Daarbij kreeg ik een zonnebril gratis. Dan doen we dat ook. Ik kan de brillen over ongeveer twee weken ophalen.


Moeders was mee en we hebben daarna nog wat gewinkeld. Deze broek scoorde ik voor maar een tientje. Hoe leuk?! Ik weet het…. panterprint in overvloed in mijn kast.


Nog even wat drinken met moeders.


Ik kwam thuis en daar lagen twee pakketten voor mij. Jeej, leuk!

persoonlijke update
We zijn daarna uiteten geweest met Marijn en Mariska bij steakhouse Amadeus in Silvolde. De heren hebben beide één kilo biefstuk opgegeten. Waar laten ze het was de grote vraag?!

persoonlijke update
En er ging zelfs nog een toetje in?! Hoe dan??

persoonlijke update
Mariska en ik konden niet kiezen welk toetje we wilden. Zo veel lekkers We deelden twee toetjes.

persoonlijke update
Daarna zijn we naar de film gegaan: House Party.

persoonlijke update
Een zeer grappige film. Veel gelachen en we hebben samen een top avond gehad.

persoonlijke update
Zondag (15 januari). Thijs en ik gaan weer sporten samen bij The Real Gym in Zutphen. Lekker bezig!

persoonlijke update
De spiertjes en onszelf ontspanning geven in de jacuzzi.

persoonlijke update
Daarna keek ik Wie is de Mol terug. Wie het is?? Nog steeds geen idee. Soy?

persoonlijke update
Bezig met nieuwe sieraden maken. Valentijn komt eraan….

persoonlijke update
Na het eten keken Thijs en ik een nieuwe serie op Videoland over ex-militairen. Zitten bekende Nederlandse acteurs in. Super leuk.

Maandag (16 januari). Een ochtend op school en daarna thuis aan de slag voor mijn blog en nieuwe sieraden inpakken.


Daarna mijn spullen gepakt voor de volgende dag. Ik ga outfit foto’s maken met Gabrielle.

Dat is de persoonlijke update weer. De week vloog voorbij moet ik zeggen. Aankomende week ga ik shooten met Gabrielle en ga ik naar Velca en baby Sylvie. Allemaal een fijne week gewenst.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *