Persoonlijke update: online cursus & sneeuw

persoonlijke update

Persoonlijke update:

Hoi! Een nieuwe persoonlijke update. Een drukke, maar leuke week. Ik had veel vergaderingen en de eerste bijeenkomst van de cursus journalistiek had ik. Heel erg leuk! Het was ook de laatste week van online les geven. Ik maakte ook online al kennis met de nieuwe kinderen in mijn groep. In het weekend was het sneeuw sneeuw en nog eens sneeuw. Zie de mooie foto’s in de persoonlijke update.

 


Dinsdag (2 februari). De laatste week online les geven is aangebroken. Het voordeel daarvan is, dat ik vaak thuis was als er een pakket kwam. Er kwam namelijk nog een meubelstuk voor de badkamer die ochtend.


Daarna nog even online zijn voor de kids en voor de volgende dag vast de lessen uitzetten.


In de middag had ik tijd voor mijn blog en kwam er nog een pakket. Veel Ariel pods. We kunnen we even vooruit.


Daarna had ik twee vergaderingen online. Een met het hele team van school en daarna alleen nog met de onderbouw collega’s. Vervolgens snel douchen en avondeten.


Want om 18:15 begon de eerste journalistiek cursus. Geheel online natuurlijk.


Echt heel erg leuk en interessant ! Deze duurde tot 21:30. Tussendoor hadden we een kleine pauze, maar de tijd ging echt snel.


Woensdag (3 februari). De laatste online lessen die ik aan de middenbouw groep gaf. We hebben een leuk spel gedaan. En daarna heb ik wat kinderen uit de kleutergroep online gesproken. Zo konden ze toch nog hun nieuwe juf zien.


In de middag wat bewegen op het Wii Balance Board. Had deze al lang niet gebruikt.


Daarna weer lekker bloggen. En ik pakte een leuk pakketje uit. Komt een foto van op mijn Insta.


Ik gaf ook mijn donor keuze door die middag. Heb jij dat ook al gedaan?


Thijs kwam thuis die avond. Gezellig! Ik maakte het eten en had een cadeautje voor hem. Hij heeft namelijk zijn verjaardagscadeau al besteld. Die kwam die dag binnen.


Donderdag (4 februari). Ik had de hele ochtend gesprekken met kleuters online. Ondertussen plaatste ik mijn nieuwe blogpost op Insta. Daar kwamen veel reacties op…. Ging over de webshop MakeFashion…. Ik vind de reacties allemaal erg fijn en lief. Ook fijn dat jullie met mij meedenken.

Op maandag (8 februari) heb ik contact gehad met Makefashion en ik heb het geld terug gekregen. Ik heb aan Makefashion laten weten, dat zodra zij mij het geld hebben teruggestort, ik de blogpost zou verwijderen. 


In de middag ging ik naar school. Nog een vergadering, wilde wat bespreken met mijn duo collega en ik had Montessori studie. En ik kon mijn laptop ophalen. Deze kan ik voor school gebruiken.


Ik at daarna gezellig bij mijn ouders. Lekkere pasta met veel kaas.


Thijs kwam weer thuis. We keken samen naar Temptation. Man man, wat een figuren zitten daarin.


Vrijdag (5 februari). De laatste keer noodopvang. Na een tijdje was de concentratie op bij de kids. Het was toch een klein clubje, dus gingen we lekker knutselen. Sneeuwvlokken knippen. Het was even besneeuwd in de klas, haha.


Bij mijn ouders heb ik geluncht en zat ik wat achter de laptop. Met moeders reed ik daarna even naar de Kruidvat. Oops…. we zagen paaseitjes en konden het niet laten. En verder was er een leuke actie: gratis Ariel Pods bij twee actieproducten. We hadden er van de week al veel besteld en binnen gekregen. Even een geintje uithalen met Thijs. Hij kon er erg om lachen. Verder geen foto van die dag. Ik lag verder wat op de bank en ging vroeg slapen. Was erg moe.


Zaterdag (6 februari). Schoonmaken, was doen, bedden doen en stofzuigen. Een nuttig ochtendje.


Daarna zat ik chill op de bank, keek een film en deed mijn nagels.


In de middag een klein stukje lopen en ging ik even naar Die Grenze. Verder lag ik op de bank met een film en deed ik nog wat voor mijn blog.


Thijs kwam thuis met de bus van het verhuizen. Hij had ook sushi gehaald. Ik dekte de tafel leuk en gezellig en hij kon de bus terug brengen.


Beetje uiteten in eigen huis zo. Gezellig! Daarna keken we een aflevering van Mocro Maffia en ik keek nog Wie is de Mol.


Zondag (7 februari). Jawel mensen: daar is de sneeuw. Onze mandjes aan het balkon waren helemaal vol. Eens meten hoeveel er is gevallen.


Net geen 10 cm.

persoonlijke update
Lekker warm binnen blijven. We dronken samen koffie en bestelden ondertussen wat dingen bij de Kruidvat en daarna waren we samen met mijn blog bezig.

persoonlijke update
Verder was ik bezig voor Instagram en keek ik veel naar buiten. Op de skatebaan waren mensen aan het sleeën, grappig om te zien.


En Thijs hielp mij bij het opnemen van een zeer grappige Reel! Deze komt snel op mijn Instagram.

persoonlijke update
Toch nog heel even naar buiten samen met Thijs. Check hoe gaaf die ijspegels zijn.

persoonlijke update
Even de sneeuw onder de voeten voelen. Wel koud, brrr.

persoonlijke update
Haha, prachtig geschreven….

persoonlijke update
Wel mooi weer voor foto’s!

persoonlijke update
Lekker weer naar binnen en we maakten een Boboti schotel. Lekker!

persoonlijke update
Maandag (8 februari). De scholen zijn weer open. Hoewel de meeste door het weer dicht zijn, is mijn school gewoon open. Gelukkig hoefde ik niet te werken. Mijn nieuwe dagen gaan deze week in. Dat komt dus goed uit. De wegen zijn echt nog heel erg slecht. Bah. Ons raam sneeuw ook steeds verder dicht. De ochtend zat ik achter de laptop. Thijs kon ook niet vertrekken met de vrachtwagen en was dus ook nog thuis.

persoonlijke update
Ik maakte vast een groot begin aan de huiswerk opdracht van de cursus journalistiek. Verder maakte ik een blogpost en was ik bezig voor Instagram.

persoonlijke update
Tussendoor maakten Thijs en ik pannenkoeken. Jammie.

persoonlijke update
Eind van de middag zie je dat er nog aardig wat sneeuw is bijgekomen. De sneeuwlaag voor de ramen is hoger. Morgen kan Thijs weer op pad en ook ik ga even naar school. Mijn vader kan mij brengen. Vind ik wel wat fijner.

En dat is de persoonlijke update dan. Wat een sneeuw zeg. Ik ben er eigenlijk nu wel klaar mee. Aankomende week moet ik gewoon naar school , dus ik hoop dat de wegen beter zijn dan. Daarna heb ik lekker een week vrij. Zin in! Hoe de eerste week verloopt in de kleutergroep lees je in een nieuwe persoonlijke update.

[shopsuite_snippet id=5491]

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *