Persoonlijke update: On Stage & markt Didam

Persoonlijke update: 

Hoi! Een nieuwe persoonlijke update met een vol en leuk weekend. Doordeweeks heb ik veel gewerkt en in het weekend had ik een uitje met vrienden. We zijn naar Breda gegaan en hebben daar een DJ experience gehad bij On Stage. Ik vertel je er meer over in deze persoonlijke update. En ook een verhaal over de markt waar we stonden. Daar ging ook iets een beetje mis….

 

Dinsdag (30 mei). Ik had een studiedag van school. Tussen de middag hadden we een lekkere verzorgde lunch.

Eind van de middag was ik thuis. Ik had mijn pakket van NA-KD opgehaald en werkte de voorraad bij van onze vorige markt.

Woensdag (31 mei). Wat een lekker weertje die dag. Ik ging na mijn werk op school naar Gabrielle. We hebben op deze mooie plek foto’s gemaakt.

Ze zijn weer mooi geworden! Daarna heb ik thuis nog een ijsje gegeten bij Gabrielle en hebben we de foto’s alvast uitgezocht.

Na het eten, keken Thijs en ik naar onze Peter Gillis.


Donderdag (1 juni). Ik heb gewerkt op school en daarna wat schoongemaakt in huis.

Buiten aan het werk aan artikelen.

Thijs had een lekkere pasta gemaakt. Ondertussen keken we naar de Allerslechtste chauffeur van Nederland. De aller aller slechtste doen nu mee zeg…


Vrijdag (2 juni). Na het werk op school, reed ik gelijk door naar de kapper. De puntjes zijn eraf. Het is een stukje korter.

Met papa ging ik daarna bij oma op bezoek. Daarna was ik nog even bij mijn ouders thuis.

Thijs kwam ook en samen zijn we naar mijn andere oma gegaan. Opa ligt in het ziekenhuis en wij hebben samen met oma gegeten. We hebben van die makkelijke maaltijden gehaald want daarna ging ik met mama en oma op bezoek bij opa in het ziekenhuis.

Daarna nog wat gedronken bij oma en ik deed de plantjes daar (opa mocht gelukkig maandag weer naar huis).

Zaterdag (3 juni). De ochtend heb ik wat geklungeld in huis en daarna reed ik met Thijs naar een tankstation waar we hadden afgesproken met Martijn, Mariska, Robin en Kim. Eerst wat lekkers voor ons uitje begint.

We reden daarna naar Breda waar we naar On Stage zijn gegaan. Eerst wat drinken op het terrasje daar. Daarna begon onze DJ Experience ervaring.


De DJ Experience houdt in dat je je even voelt als DJ. We zijn door zeven kamers gegaan en in elke kamer hebben we een andere ‘tak’ van het DJ zijn mogen proeven. Een bandje om en daar gaan we!

We kregen een uitleg en daarna kwamen we in een ruimte met muziek en konden we swingen, haha.


Als artiest heb je natuurlijk ook poster nodig. Foto’s maken met een coole outfit. Dit was echt grappig om te doen.

Ons eigen nummer mixen.

En voordat de show begint mochten we nog even ontspannen in de kleedkamer. We hadden wensen doorgegeven en die stonden er, haha. Echt grappig. Zelfs vuurwerk!


De line-up. Thijs en ik mochten als eerste…..

Onze laatste kamer: een show weggeven met ons eigen gemixte nummer. Echt super grappig. Met wind, rook en confetti.


We stonden voor een Greenscreen en dit zagen we dan uiteindelijk op beeld. Daarna kon je de show nog terug kijken deze werd ook gemaild.

Persoonlijke updateHet was een super leuke en grappige ervaring! Op mijn Instagram zie je er binnenkort meer over.

Persoonlijke updateDJ zijn maakt hongerig, haha. We hadden gereserveerd bij een restaurant in de buurt. Lekker eten.

Persoonlijke update
En als afsluiter nog een heerlijk toetje. Het was een geslaagde dag, heel erg gezellig.

Persoonlijke updateToen we thuis kwamen, zijn Thijs en ik nog even in de jacuzzi geweest en keken we Mocro Maffia.

Persoonlijke updateZondag (4 juni). We stonden met ANNADESY weer op een markt. Dit keer: Didam op stelten. Thijs heeft geholpen met klaarzetten. Althans: ik belde hem dat we iets vergeten waren, oeps….

Persoonlijke update
De kraam hadden we rond 11:00 al bijna staan. We konden nog mooi een uurtje koffie drinken. Maar toen…..

Persoonlijke updateDe eigenaresse van de winkel waar onze kraam voor stond, kwam eraan. Of we heel snel alles weg wilde halen. Zij moest op die plek haar kledingrekken kwijt. En wij hadden die plek aangewezen gekregen voor ons kraam. Oeps…. hier ging iets mis. We hebben de organisatie gebeld en daar kwam iemand aan. De oplossing: we moesten de kraam verplaatsen. En hop: weg meneer van de organisatie. Of we dat even zelf kunnen fixen. Tuurlijk joh. Gelukkig waren er een hoop andere mensen van andere kramen die ons kwamen helpen (lees: ook echt samen de kraam af moeten breken en weer samen opzetten een paar meter ernaast). Echt slecht van de organisatie om dat zo te zeggen…. Konden we alles weer verkassen.

Persoonlijke updateMaar na een half uurtje stond alles weer. Met dank aan alle mensen die ons geholpen hebben. Het was net 12 uur en de markt begon op volle toeren. Het was super druk en we hadden continue (kopende) klanten bij de kraam.

Persoonlijke update
Tussendoor kon ik bijna niet zitten. Eind van de middag werd het rustiger. We hadden echt super veel verkocht. Heel erg fijn!

Persoonlijke update
Spullen inpakken en daar gaan we weer.

Persoonlijke updateAls afsluiter hebben we met mijn ouders wat gegeten. Ik had best trek na deze geslaagde dag.

Persoonlijke updatePapa en mama gingen bij opa op bezoek en ik heb met Thijs nog een ijsje gehaald en een stukje gelopen.

Maandag (5 juni). Een drukke ochtend op school. Daarna werkte ik thuis lekker in het zonnetje aan mijn blog en Instagram.

 

En dat is het eind van deze persoonlijke update. Het weekend vloog voorbij. Ik denk aankomende week ook: het wordt zo mooi weer! Daar geniet ik echt van. En in het weekend hebben we weer een uitje met dezelfde vriendengroep. Gezellig!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *